QUOTE(Para @ 2016 06 14, 23:06)
Laba
Atskiros temos apie ežiuolės neradau, tai kreipsiuosi čia.
Ieškau pirkti įvairių ežiuolių. Gal galite patarti kur jų įsigyti? Žiūrinėjau daugiamete.lt Gal kas iš ten užsisakinėjote, kokia augalų kokybė? Ar verta? O gal kas turite iš jūsų perteklių, mielai nupirkčiau.
Dar noriu paprašyti patarimo. Kaip suprantu perskaičius jūsų pokalbius, kad yra ir neatsaprių, tiksliau neilgaamžių ežiuolių. Gal pasidalinsite savo patirtimi į ką atkreipti dėmesį perkant.
Ačiū
P.S. žiūriu, kad nesvetingos personos šioje temoje nebėra, tai gal neišvysit tokios neišmanėlės mėgėjos kaip aš
....nieko naujo, šiek tiek paspalvinimui
Sveikos!
Esu girdėjusi iš profesionalių gėlininkų, kad prastai auga ir sunkiai dalinasi labai ryškios raudonos ir oranžinės spalvos ežiuolės. Pati esu auginusi "Tomato Soup", kuri po 2-ų metų vargo visai nunyko.
O šiaip, jei kuriai būtų pakeliui (gyvenu tarp Jurbarko ir Kauno, prie Seredžiaus), turiu nebrangiai Milkshake, Leilani, Fragant Angel, White Swan atliekamų sodinukų. Be to, esu sukaupusi nemažą kolekciją įvairių daugiamečių. Jei kažkurią domintų, prašom, rašykit el. paštą daiva301@gmail.com. Beje, dauguma augalų auga ne vazonuose.