QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 07 12, 07:43)
Iš Kaimo, 12 Lie 2017 - 07:43, paraÅ�Ä—:
Iš Kaimo, 12 Lie 2017 - 07:43, paraÅ�Ä—:
Kaip po lietaus viskas išgulę Reikės dalį baltagalvių iškirpti, o pats žydėjimas. Gulasi ant rožių.
Kaip po lietaus viskas išgulę
Reikės dalį baltagalvių iškirpti, o pats žydėjimas. Gulasi ant rožių.
Neisvaizduoju kokio stiprumo siandien mano kaime buvo lietus, bet radau lendrunus gulincius, netgi sulauzytus, Atlaike ta lietu kai Vilnius paskendo, o sito- ne
QUOTE(amba41 @ 2017 07 12, 11:31)
amba41, 12 Lie 2017 - 11:31, para�ė:
amba41, 12 Lie 2017 - 11:31, para�ė:
Mano nuomonė padidins +.Pas mus skurdoka žemė, tai jos beveik neišgula. Beje tuos peržydėjusius žiedynus iškirpus, gaunasi pilkas ruožas. Man jis labai tinka, nes skersai yra išdėlioti keli akmnys, kad galėčiau "peršokti' į kitą pusę gėlyno. Pamėčiau šalia notrų tų paprastų. Jos noriai apaugo ir nereikia pritūpus ant akmens saugotis , kad dubcė nulauš kokį aukštaūgį.
Ir aplamai, jei reikia kokį pakampį užpildyti, tai įmeti šaknį ir tikrai prigis, o rudeniop jau ir pilkas plėmas.
Mano nuomonė padidins
+.Pas mus skurdoka žemė, tai jos beveik neišgula. Beje tuos peržydėjusius žiedynus iškirpus, gaunasi pilkas ruožas. Man jis labai tinka, nes skersai yra išdėlioti keli akmnys, kad galėčiau "peršokti' į kitą pusę gėlyno. Pamėčiau šalia notrų tų paprastų. Jos noriai apaugo ir nereikia pritūpus ant akmens saugotis , kad dubcė nulauš kokį aukštaūgį.
Ir aplamai, jei reikia kokį pakampį užpildyti, tai įmeti šaknį ir tikrai prigis, o rudeniop jau ir pilkas plėmas.
mano nortros negulinedavao. tik siemet nezinau kas nutiko- visos numire. praktiskai netekau . gal koki leisgyvi daiga dar pavyks reanimuot, jei rasiu gyva. augo n metu, ivairiose vietose- visur tiko, patiko, neugulinejo. o vat po sio pavasario/vasaros velyvu salnu- kazkas joms nutiko. tarsi supuvo visos...
QUOTE(jot.ka @ 2017 07 13, 15:31)
jot.ka, 13 Lie 2017 - 15:31, para�ė:
jot.ka, 13 Lie 2017 - 15:31, para�ė:
<p></p><p>Gal matosi foto, kaip atrodo mano lendrūnų gyvatvorė...kažkoks marazmas, kiek jau metų auginu, bet kad šitaip išlaužytų žiedynus pirmąkart matau. Jei taip ir toliau, tai vertikalios kolonos stadijos šiemet nebus, neliks nieko.</p><p></p><p></p><p></p><p>
</p>
<p></p><p>Gal matosi foto, kaip atrodo mano lendrūnų gyvatvorė...kažkoks marazmas, kiek jau metų auginu, bet kad šitaip išlaužytų žiedynus pirmąkart matau. Jei taip ir toliau, tai vertikalios kolonos stadijos šiemet nebus, neliks nieko.</p><p></p><p></p><p></p><p>
</p>
oh, lygiai taip pat maniskiai atrodo...pirma karta man taip su lendrunais...
neturesiu siemt siubuojanciu augalu. melvenes variegata persodinau pavasari, kerus isdalinau- turbut nezydes jau, cordoba kazkas nugulejo, lendrunu buvo visa gyvatvore- lietus suniokojo, gal miskantai kazka rudeniop isstenes...