QUOTE(Daisoja @ 2017 06 20, 17:19)
O kaip sinavadai smilgynėje? Anksčiau nejaučiau jiems meilės, <...>
Kažkaip nelimpa jie man prie širdies (kaip ir snapučiai, beje...), nors šiemet pilnas turgus jų - tik rinkis.
Galvosiu dabar... Jei jau pirmais metais žydėtų, tai gal daugiau ir negalvočiau. Galėtų gi kas nors pardavinėti vazonikuose jau paaugintas bent porą metų... Ir dvimetes, pvz., rusmenes ar šventgaršves, metukų senumo galėtų gi patiekti nekantrioms jų mylėtojoms... Nejau aš dar nesu rinka, kad manęs neklauso?
Iš Kaimo, pridėjote taškų rusmenėms su info, kad anos išlaiko spalvą. Ačiū.
Inkarvilėjų iki šiol net pavadinimo nebuvau girdėjus, o laukinių kardelių - mačiusi. Ačiū už apšvietimą. Bet kol kas neužkabino. O ir lapijos išlikimu, kad ir kokia graži ji būtų, nesu suinteresuota, nes sekančios pasirodymo eilėje jau stovi ežiuolės, o jų pasivaidenimo metu scena jau turi būti švari. Čia ne man taip atrodo, o joms - nemėgsta belenkokio jų užstojimo. Drėbūnų, kuriuose stovi, irgi nemėgsta - vaidina pritūpusios... vienžo, sudėtingas daiktas tos augaliukų piršlybos, matricos kitaip, yr...
Dar apie vingirį splendide pasibėdavosiu. Tylėjo tylėjo, o maždaug prieš 2 savaites ėme leisti ūgliukus. Apsidžiaugiau, bet prieš laiką - jų daug, bet labai smulkučiai, išsidėstę ant šaknų, be to, nepuola augti, netgi, sakyčiau, stovi vietoje. Čia tikrai ne tie, iš kurių galėtų išaugti stiebai. Manau, kad augalas pamirė, bet dar liko gyvasties ant šaknų. Ir ką dabar su tokiu daryti? Kaip manote? Šiuo metu jis dargi atsidūrė nepalankioje padėtyje - visi aplink užaugo, tad saulė jo jau nepasiekia, o jis gi ne patamsiukų gyventojas...