jot.ka, part.lt, kai jau jie įkelia foto, reikia pirštu kiek ilgiau ant pačios foto palaikyt ir ten pasiūlys atverti nuotrauką kitame lange. Tai pasirinkus nukopijuoti nuorodą ir čia kelti per img mygtukus. Paprasta ;) ( dydis forume geriausia 400 pikselių)
Jūsų Didenybe, FB yra R. Janutienės ir kolegių viešas grupsas, kur gėlės tiesiog dovanojamos. Aš pati pilnas 6 mašinas išdalinau ir dar nepabaiga.
QUOTE(Balsietė @ 2017 06 07, 14:00)
Moterys,patarkite-</p><p>pirkau hidcote blue lavandų sėklų,mačiau kuri čia gyrėsi labai mėlynu vaizdu,ir aš užsinorėjau...Parašyta daiginti 10-15 laipsnių po plėvele,patarkit,kaip kuriai pavyko gerai lavandas susidaiginti,pas mane nėr šaltų vietų,ar verta vežti pas anytą į vėsų rūsį sode?Plėvele dengti?</p><p></p>
Maža kas patartina. Reikia suberti ant sugertuko dėžutėje, į šaldytuvą porai savaičių, paskui išdėlioti ant substrato ir gal lauke kur pavėsyje suvyniojus į plėvelę. Po kokiu varnalėšos lapu pavėsyje. Ten bent T bus panašesnė į rekomenduotiną.
O ko taip vėlai su daiginimu?
Šiaip levandos pačios labai sėkmingai sėjasi. Purenau po jomis žemę, net žalia, kiek prasikalusių buvo.
Ar matosi?
Atrodo matosi, ačiū Gaudvile
Oooo
Maniškės dar tik pumpuras.
Narcizai vis dar žydi
Užvakar nukoviau 3 šalavijus po 1 eurą. Ne gojiniai, prancūziško mėlio. Rūšiniai, bet pardavinėjantis vyras nežinojo kokie...
Tiesa, pražydo ir bijūnas. 7 kerai ir lygiai vienas vnt. žiedų Na pirmi metai, vėliau daugiau tikėsiuosi. Dar esu svarstymuose - kišt į savo gėlyną melsių ar nekišti? Turiu darbo gėlyne (prižiūriu tokį prie kontoros ) Blue Angel ir Climax. Sodinčiau tam šlynmolyje, kur saulėta
Maniškės dar tik pumpuras.
Narcizai vis dar žydi
Užvakar nukoviau 3 šalavijus po 1 eurą. Ne gojiniai, prancūziško mėlio. Rūšiniai, bet pardavinėjantis vyras nežinojo kokie...
Tiesa, pražydo ir bijūnas. 7 kerai ir lygiai vienas vnt. žiedų Na pirmi metai, vėliau daugiau tikėsiuosi. Dar esu svarstymuose - kišt į savo gėlyną melsių ar nekišti? Turiu darbo gėlyne (prižiūriu tokį prie kontoros ) Blue Angel ir Climax. Sodinčiau tam šlynmolyje, kur saulėta
QUOTE(Para @ 2017 06 11, 23:49)
klausimas ir man idomus , nes jau laaabai jos neprigyja pas mane, o skaičiau kažkur kad joms tinkamiausias laikas yra kaip ir bijunams rugsejis , pavasarį persodintos tai neprigijo
nors pažiurejau lenkai vis dar prekiauja aguonomis
http://sklep.cebulek...alny-5-szt.html
bet kuom jie neprekiauja
http://sklep.cebulek...alny-5-szt.html
bet kuom jie neprekiauja
iš baltu žemu: visžale rudgrūdėlė, vaistučiai, ylialapis flioksas . Man asmeniškai rudgrūdėlė super ilgai zydi ji
Į viduriuką tarp katžolių sodinčiau kokį žolinį-viksvinį augaliuką, neturintį bjauraus plitimo būdo. Netgi dryžuotą kokį, augantį dailiu keru. Tie smilginiai ir saulę gerai pakenčia. Tik va kiti vėlai keliasi. Irisai balti ir baltai melsvi, nes aukštesni, man būtų gražu. Mažutis tarp katžolių paskęs, o link takelio mažučiams tikrai būtų geriau. Vaistutį turiu dryžuotais lapeliais, net nežydintis dekoratyvus. Sužydo ankstėliau už rūdgrūdėlę. Kažkodėl sako, kad rūdgrūdėlė labai renkasi dirvožemį, ne visur auga. Prie namo auga ir žydi kiečiausios, molingos žemės gabaliuke. Mįslingi tokie atvejai...
Papildyta:
Labai noriu tokios katžolės, raučiau įsisiautėjusią glažutę. Ar ją auginukais perkate, gaunate, gal sėklytėm galima pasisėti. Kažkaip nesu užmačius net pas užsienio platintojus.
Papildyta:
Labai noriu tokios katžolės, raučiau įsisiautėjusią glažutę. Ar ją auginukais perkate, gaunate, gal sėklytėm galima pasisėti. Kažkaip nesu užmačius net pas užsienio platintojus.
QUOTE(jot.ka @ 2017 06 11, 12:17)
<...>Ar matosi?
Matosi. Labai graži spalva. Aplamai, žaviuosi aguonomis, bet jų neturiu, neees... na, net nežinau kodėl... gal dėl to, kad per trumpas jų grožis... O ką daro lapija po nužydėjimo? Kaip su gurguolėmis įžiūrimos ir ar ilgai stypso? Apie narkomanus neklausinėsiu...
Buvau trumpam užšokusi į sodybą. Piktžoles ne ravėjau, o rausčiau, pagrinde didžiausias ir tirščiausias, nes rimtai darko bendrą vaizdą. Kitoms nebuvo laiko, nes reikėjo vazonikuose numučytus patagoninių verbenų sodinukus įmontuoti į augalynus. Jei viskas ok, verbenų pasirodymas šio sezono augalynų koncerte turėtų būti įsimintinas. Kadangi paskutinį kartą augalynus mačiau prieš mėnesį, buvo kuom stebėtis:
1. Vingiris 'Splendide' tik tik pradėjo kaltis iš žemės... aišku, geriau vėliau nei niekada, bet jo giminaitis jau metrą siekia... Šiaip jau, negyvais prisimetė dar pora senbuvių: kraujalakė Red Thunder ir vienas iš gludų Moonbeam. Manau, kad nusprendė palaukti normalesnių darbo sąlygų, t.y. tikros šilumos ir normalaus lietaus.
2. Pasidavė raudonosios saulainės dar nemirė, bet tai ir ne gyvenimas. Teko atsisveikinti, gi jų kapą verbenomis padabinau...
3. Prastai atrodo šluotsmilgės Goldschleier: ir kupstai nupiepę, ir žiedynai skysti vos po 3-4 stiebelius išspaudė. Ketvirtas sezonas pas mane, o gražiai pasirodė tik antrąjį. Kodėl? Gal lemiamu momentu drėgmės pritrunka? O gal jas reikia dažniau skaidyti ir dar patręšti?
4. Nusigyveno ūsnis, o iki šiol 3 metus džiugino įspūdinga lapija ir žiedynais. Gal paseno? O gal kaimynai suįžūlėjo (rykštenė Fireworks 2 metus aiškino ir visuom kuom rodė, kad tokioje ankštybėje ji negyvens, bet matyt nusprendė, kad galima ir kitaip tiesiog, imti ir išsiplėtus negyvai nuspausti kaimynus, šiuo atveju usnį).
5. Perovskija gyva, ežiuolės irgi beveik visos sveikos (net ir lašišinės naujokės, kurias pernai atsitempiau iš turgaus).
Vienžo, augalynai be priežiūros (šiemet mane matė tik 2 kartus) gan neblogai laikosi.