QUOTE(Daisoja @ 2017 05 08, 15:19)
Oi, ir vėl jūs mane liūdinate. Gal išbraukti iš užsakymo tuos Splendidinus, kol neišsiunčiau. Bet kemerai irgi nesirodo, kaupiasi paradui.
Labai juokingai atrodo garaže paaugintos, neseniai pasodintos darmeros - tokie ilgakočiai rausvi grybai.
Tikiu, kad viskas bus ok. Manau, kad šaltavota dar jam iš patalų lįsti. Šiltesnių naktelių reikia, kad patikėtų, jog jau laikas keltis. Jau treti metai pas mane kol kas dar nebuvo pavedęs. Kantrybę esu kiek pasitreniravus ant sidabrinio paparčio kiekvienais metais patikiu, kad jau nieko nebus, bet visada būna.
Į česnakus numojau ranka (išskyrus 3 dičkius), tai jie ūkį veda savarankiškai. Pridygo šiemet smulkių daigelių visur ir visokių. Net ten, kur pernai nebuvo. Matyt, išnykėlių vietoj dirvoje pasiklydo užsilikę mini-svogūniukai. O gal iš sėklų išsikrapštė? Šiemet žiedų dar nesulauksiu, o ir kitąmet vargu, ar bus tam pribrendę, bet kada nors prasprogs būtinai. Labai keistas augalas... Tuoj, kaip raudonos tulpės, lakstys po visą sodybą, slapstysis čiut ne po kiekvienu akmeniu beliks tik stebėtis ir grožėtis, o kartais net pykti...