Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate vaikiukams limonado?

Net neisivaizduoju,ar galima?Nuo kada galima?Nes neduodu,bet jai matant nebeimanoma ramiai atsigert,praso verysad.gif
Atsakyti
Kazin ar gazuota gerima isvis gerti sveika. Tuo labiau vaikui. As neduodu iki siol, o be to jis ir mineralinio gazuoto negeria. Burbuliuku bijo biggrin.gif Geriam vandeni arba sultis.
Atsakyti
Na aš dar neduodu nes nuo burbuliuku paskui vaikučiui pilvuka puče.
Atsakyti
schmoll.gif manau, kuo vėliau pradės gert gazuotus prisaldintus gėrimus, tuo jam pačiam bus geriau - tiek dantims, tiek skrandžiui smile.gif o prie vaikio stengiuosi gerti tik tai, ką ir jam galima - vandenį, sultis ir pan. mirksiukas.gif tiesą sakant, aš ir pati to "limonado" ne itin mėgstu...
Atsakyti
mes patys neperkam limonado, tai ir vaikui neduodam biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi neperkam,ner skaniu,vat uztat super "naudinga"Kola,tai labai megstam rolleyes.gif tai ir slapstomes nuo vaiko,net nepatogu.. biggrin.gif
Atsakyti
Neduodam gazuotu limonadų ir bandysim kuo ilgiau neduot schmoll.gif
Mano vyras tai mėgsta limonadus,tai mažoji prisižiurėjus,kad iš butelio geria ir pati buteli pasigriebus bandė atsigerti,va tik pirma pauostė,tai matyt burbuliukai nosytė pagraužė,tai daugiau nebelianda thumbup.gif
Atsakyti
NE kategoriškai, ypatingai gazuotų. patys negeriam limonadų visiškai.
Atsakyti
Negalima duti vaikui jokiu limonadu. Geriau i panasu buteliuka ipilkit sultis.
Atsakyti
Mes limonado negeriam ir vaikui neduodam. Kartais duodam negazuoto mineralinio vandens rolleyes.gif
Atsakyti
kol kas jokių limonadų- kuo ilgiau, tuo geriau.
Atsakyti
Kategoriškai NE! Ir savo pačių, bei vaiko labui siūlyčiau ir patiems negerti. schmoll.gif
Atsakyti