Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(Female @ 2016 07 20, 08:37)
is to gero naudos dar maziau nei is royalio, jei suo jo isvis net i burna neima

Ne alkanas tai ir neima
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2016 07 20, 09:37)
is to gero naudos dar maziau nei is royalio, jei suo jo isvis net i burna neima

su tokiu požiūriu, niekada neturėsite sveiko šuns, nesvarbu kiek kartų operuosite ax.gif
jei niekaip neima kokybiško sauso, maitinkite natūraliai.
Bet vistiek netikiu, kad normalus, sveikas, išalkintas ir išvedžiotas šuo neimtų kokio Aatu ar Alpha spirit. Jie kvapnūs smile.gif Nebent šuo sergantis ir jau riekia šokti pagal jį, gydyti. Bet tai niekas protingas negydo su royaliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 20, 09:45)
su tokiu požiūriu, niekada neturėsite sveiko šuns, nesvarbu kiek kartų operuosite ax.gif
Bet vistiek netikiu, kad normalus, sveikas, išalkintas ir išvedžiotas šuo neimtų kokio Aatu ar Alpha spirit. Jie kvapnūs smile.gif Nebent šuo sergantis ir jau riekia šokti pagal jį, gydyti. Bet tai niekas protingas negydo su royaliais smile.gif

Aš jau atsisakiau rojalio, nors ir liko jo dar pas mus nemažai, kai rimčiau pasidomejau koks tai niekam vertas maistas už palyginus kosminę kainą cool.gif

beje mačiau vaizdelį, kaip vokiečių aviganio šuniukas yra šeriamas tik iš rankos, aplink turi būt tylu ramu ir dar su maloniais įkalbinėjimais, maistelis ten geras kazkuris iš barking, miela kartu ir keista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 07 20, 09:52)
Aš jau atsisakiau rojalio, nors ir liko jo dar pas mus nemažai, kai rimčiau pasidomejau koks tai niekam vertas maistas už palyginus  kosminę kainą  cool.gif

beje mačiau vaizdelį, kaip vokiečių aviganio šuniukas yra šeriamas tik iš rankos, aplink turi būt tylu ramu ir dar su maloniais įkalbinėjimais, maistelis ten geras kazkuris iš barking,  miela kartu ir keista  biggrin.gif

Tai jei taip ipratinsit, taip ir es biggrin.gif
Siaip aisku yra nevalgiu sunu kaip ir vaiku, grynas vargas. I pigius pasarus daznai buna prideta visokiu E, nuo kuriu atrodo, kad tas maistas labai skanus, bet nemaitinsi gi tokiu.
Turejau labai needru suni, dabar turiu absoliutu besoti. Galiu tik pasakyti, kad labai svarbu ziureti normas, geriau suo per plonas nei per storas, as saviske daznai sveriu, jei tik svoris artetu prie virsutiniu normu, mazinciau porcija ir prideciau lakstymu daugiau. Needriam reikia rasti kazkoki, kuris labiau patiktu, gal koki zuvini pabandyt? O koks suo?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 07 20, 09:52)
beje mačiau vaizdelį, kaip vokiečių aviganio šuniukas yra šeriamas tik iš rankos, aplink turi būt tylu ramu ir dar su maloniais įkalbinėjimais, maistelis ten geras kazkuris iš barking,  miela kartu ir keista  biggrin.gif

jo, komedijos su tais gyvūnais biggrin.gif man teko taip damaitinti Essential'į biggrin.gif Mat jis toks neriebus, sausokas, tai kai nebedaug liko, ėmė kiek išsikalinėti. Tai maitindavau už visą giminę kaip mažus vaikus: už mamytę, už tėvelį... blush2.gif doh.gif biggrin.gif Bet kokia tendencija gavosi bigsmile.gif Valgė už visus tuos, kurie stipresnioji grandis šeimoje, giminėje, o už lepšesnius žmones atsisakė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 20, 10:45)

apie koki cia gydyma maistu kalbate? biggrin.gif

isvedziotas, isdukintas pusantros paros needes suo neima nei acanos, nei barkingo, nei alpha spirit skanuku, pauosto ir nueina. suo suniui nelygu, jums pasiseke jeigu jusu suo eda kokybiska edala, o cia parasiau paklausdama patarimo koks is kokybisku yra skanus, o tai rodo, kad vis tik ieskau kokybisko maisto kuri estu, o ne gauti visaziniu moralu del royalio. pati zinau, kad nera geras jis, bet maitinu nes ji eda, o ne badauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Female: 20 liepos 2016 - 09:09
QUOTE(Shalimar @ 2016 07 20, 09:59)
Tai jei taip ipratinsit, taip ir es biggrin.gif
Siaip aisku yra nevalgiu sunu kaip ir vaiku, grynas vargas. I pigius pasarus daznai buna prideta visokiu E, nuo kuriu atrodo, kad tas maistas labai skanus, bet nemaitinsi gi tokiu.
Turejau labai needru suni, dabar turiu absoliutu besoti. Galiu tik pasakyti, kad labai svarbu ziureti normas, geriau suo per plonas nei per storas, as saviske daznai sveriu, jei tik svoris artetu prie virsutiniu normu, mazinciau porcija ir prideciau lakstymu daugiau. Needriam reikia rasti kazkoki, kuris labiau patiktu, gal koki zuvini pabandyt? O koks suo?

Mūsų vokiečių aviganis, o buvom svečiuose pas jo brolį biggrin.gif, tai ir užmatėm kaip anas šeriamas, dukra irgi labai norėjo taip maitinti, bet nežinau ar čia geras dalykas, gi ne visada galu gale ir laiko turesi jį iš tos rankos šerti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 20, 10:07)
Valgė už visus tuos, kurie stipresnioji grandis šeimoje, giminėje, o už lepšesnius žmones atsisakė lotuliukas.gif

O dar sako šunys neprotingi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 liepos 2016 - 09:09
QUOTE(Lyžuka @ 2016 07 20, 10:52)
Aš jau atsisakiau rojalio, nors ir liko jo dar pas mus nemažai, kai rimčiau pasidomejau koks tai niekam vertas maistas už palyginus  kosminę kainą  cool.gif

niekas cia ir neagituoja maitinti royali, as irgi juo pasidomejau kad niekam vertas, ir nuodas, ir pagal SM visazines suo turbut numirs nuo intoksikacijos royaliu biggrin.gif
bet ka daryti kad kitu bandytu kokybisku needa, nei is rankos, nei kongo, nei misliu, nei dubenelio, nei pavarges, nei pailsejes.
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2016 07 20, 10:16)
niekas cia ir neagituoja maitinti royali, as irgi juo pasidomejau kad niekam vertas, ir nuodas, ir pagal SM visazines suo turbut numirs nuo intoksikacijos royaliu  biggrin.gif
bet ka daryti kad kitu bandytu kokybisku needa, nei is rankos, nei kongo, nei misliu, nei dubenelio, nei pavarges, nei pailsejes.

nenumirs biggrin.gif, jei nenumiršta šunys nuo visų tu favoritų ir pan. tai nuo to tokio tuo labiau, mes kadangi nusipirkom iš veisėjos maišą 15 kg tai irgi juo šerem kažkiek laiko, mane tai stebina kodėl jo tokia aukšta kaina, kai net sudetį nesugeba įrašyt procentu pvz kiek sudaro tas ar anas g.gif , gal čia tos reklamos taip sukelia kainą, nes bet koks šuniškas renginys be royal reklamos niekaip neapsiena

O bandet šert šlapiu, konservais? Gal čia toks šuo ne sausiakiškas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 liepos 2016 - 09:49
Mano draugai savo suni seria Lidl sausu. Sunekas jau prie senjoru, nei jis mirsta nei jis serga, puikiausiai jauciasi. Ne mano suo, ne mano reikalas, neikalbineju ju. Tai ir nuo royalio tikrai nieko nenutiks.
Dar sako kai kurie needrus megsta pamirkyta maista, ar bandet? Konservus manau didesne tikimybe kad es.
Atsakyti
Aš irgi dar mirkau truputį ir dabar bigsmile.gif nes taip buvo šeriamas prie mamos, o kai pabandėm sauso, tai žagsėt pradėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 07 20, 09:26)
Mano draugai savo suni seria Lidl sausu. Sunekas jau prie senjoru, nei jis mirsta nei jis serga, puikiausiai jauciasi. Ne mano suo, ne mano reikalas, neikalbineju ju. Tai ir nuo royalio tikrai nieko nenutiks.
Dar sako kai kurie needrus megsta pamirkyta maista, ar bandet? Konservus manau didesne tikimybe kad es.

O kokie veterinarai patvirtino, kad jis nei serga nei ką?
Papildyta:
QUOTE(Female @ 2016 07 20, 09:16)
niekas cia ir neagituoja maitinti royali, as irgi juo pasidomejau kad niekam vertas, ir nuodas, ir pagal SM visazines suo turbut numirs nuo intoksikacijos royaliu  biggrin.gif

Ir vaikas nuo čipsų nenumirs . ir net ligos akivaizdžiai nesimatys
Neėda? O kiek parų badavo?
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2016 07 20, 09:21)
neapsiena

O bandet šert šlapiu, konservais? Gal čia toks šuo ne sausiakiškas g.gif

O dar geriau košytės, sriubytės, kukletai, skura nuo karbonado lotuliukas.gif
Atsakyti