QUOTE(Shalimar @ 2016 07 18, 13:14)
Tas Carnilove nera toks jau pigus, As kai ne LT gyvenu, tai pas mus 12 kg beveik 80 euru. Lietuvoj tetis paeme pora maisu pabandymui savo suniui.
O del baltymu ne visi juos toleruoja, mano buvusiam kaukazui visiskai netiko Orijen, ziauriai kasesi na ir labai didelem kruvom tustindavosi, manau kad del per didelio baltymu kiekio Isbandziau nemazai maistu ir labausiai tiko is tu "paprastesniu" su mazesniu baltymu kiekiu. Aisku nera vieno maisto, kuris tiktu visiems..
O del baltymu ne visi juos toleruoja, mano buvusiam kaukazui visiskai netiko Orijen, ziauriai kasesi na ir labai didelem kruvom tustindavosi, manau kad del per didelio baltymu kiekio Isbandziau nemazai maistu ir labausiai tiko is tu "paprastesniu" su mazesniu baltymu kiekiu. Aisku nera vieno maisto, kuris tiktu visiems..
Iš Orijeno man atrodo padorus tik vienintelis žuvinis, o kiti nesistebiu, kad netiko, irgi visko primaišyta
Papildyta:
QUOTE(dija @ 2016 07 18, 13:24)
mano pudelytei orienas irgi netiko. dabar nupirkome sita https://www.pet24.lt...niems-suniukams tai viskas kaip ir normalu.
idomu butu isgirsti nuomone apie sita maista.
idomu butu isgirsti nuomone apie sita maista.
šiame man nepatinka, kad be rudų ryžių dar ir baltų pridėta. Sugadino tik gerą formulę, nupigino ją tais baltais ryžiais Ir aš asmeniškai neperku su vištiena, nes man tai pati nepatikimiausia mėsa, net ta free-run chicken nekelia perdaug gerų jausmų, o jau tos vištos iš gardų, vištidžių, baisu ir pagalvoti... Bet čia kaip kam, gal tik man čia baisi asociacija ir didesnių gyvūnų mėsa atrodo kiek patikimiau Bet pamąstyti kiekvienas juk galime, kuo daugiau minčių, tuo geriau