Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

Dėkui, merginos 4u.gif Apsižiūrėjau, išsityrinėjau, išsirinkau ir tikiuosi tiks. Na dar į miestą ilgėliau pabūt nuvažiavus irgi tikiuosi šuns mityba susireguliuos, nes dabar tai ir pelėmis užkandžiauja, ir agrastų prisiraško, ir žirnius darže nusiskina ir net morkų išsikasa. O paskui suprask, kas ten negerai su maistu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2016 07 12, 15:10)
Dėkui, merginos  4u.gif  Apsižiūrėjau, išsityrinėjau, išsirinkau ir tikiuosi tiks. Na dar į miestą ilgėliau pabūt nuvažiavus irgi tikiuosi šuns mityba susireguliuos, nes dabar tai ir pelėmis užkandžiauja, ir agrastų prisiraško, ir žirnius darže nusiskina ir net morkų išsikasa. O paskui suprask, kas ten negerai su maistu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

RAW būti idealiausias variantas. Pamąstykit apie tai
Atsakyti
Taip, prieš tai turėtą šunę beveik dešimt metų RAW ir šėriau. Bet kaip bebūtų paradoksalu, kuo toliau nuo Vilniaus kraustomės, tuo tai sudėtingiau blush2.gif O ypač kai daug keliauji su visu šunim. O realiai tai po RAW aš niekaip nepriprantu prie "sausiakinio š" kiekio. nu man vis atrodo, kad kažkas šuniui negerai, kad tokios krūvos lotuliukas.gif Kol kas bandysiu sausiaką, jei kas - iš šita šunytė mėsą žiaumos, o šaldiklis nebebus tuščias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2016 07 12, 16:10)
Dėkui, merginos  4u.gif  Apsižiūrėjau, išsityrinėjau, išsirinkau ir tikiuosi tiks. Na dar į miestą ilgėliau pabūt nuvažiavus irgi tikiuosi šuns mityba susireguliuos, nes dabar tai ir pelėmis užkandžiauja, ir agrastų prisiraško, ir žirnius darže nusiskina ir net morkų išsikasa. O paskui suprask, kas ten negerai su maistu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oho koks natūralistas biggrin.gif
Atsakyti
Man idomu kaip su tom sodo gerybem suniui.. Saviske tik nuvezu i soda, tuoj kaip siurblys su tecio suniu abu - vysnias nuo zemes, agrastus, serbentus nuo krumu, slyvos, obuoliai.. Prisirija tiek!! Skaiciau, kad vysniu kauliukai blogai, bet ju nesuvirskina, gal nieko? Nera jokiu sansu nusaugoti nuo to sunis, nebent visa laika laikyti uzdarytus voljere g.gif Nesu turejus tokiu besociu..
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 07 13, 21:58)
Man idomu kaip su tom sodo gerybem suniui.. Saviske tik nuvezu i soda, tuoj kaip siurblys su tecio suniu abu - vysnias nuo zemes, agrastus, serbentus nuo krumu, slyvos, obuoliai.. Prisirija tiek!! Skaiciau, kad vysniu kauliukai blogai, bet ju nesuvirskina, gal nieko? Nera jokiu sansu nusaugoti nuo to sunis, nebent visa laika laikyti uzdarytus voljere g.gif Nesu turejus tokiu besociu..

Nieko gero. Jei papuls koks įskilęs vyšnios kauliukas ar šuo krimstels jį, išsiskirs toksinai. Ir šiaip, kad ir cielus, tai tikrai ne į naudą toks dalykas skrandžiui.
O kaip kitaip, jei nesaugoti, nerišti, jei nėra kam prižiūrėt? Čia gi šuo, neužaugantis sutvėrimas. Pas mus visada sode kas nors vienas prižiūri šunį, o kiti dirba. Arba tada reikia rišti, kad po to verkti vieną kartą netektų unsure.gif
Atsakyti
Nuo kokio obuolio ar morkos nieko nenutiks. Bet va slyvų, vyšnių kauliukai - kaip ir sako, nieko gero. O ir žarnyną užkišti bei sužaloti gali, šuo gali užspringti. Juo labiau, ir su obuoliais bei kriaušėm reikia atsargiai - juose labai dažna būna bičių ir širšių, o jų įgėlimai gali nelinksmai baigtis.
Kitas dalykas - o kam yra šeimininkas šalia? Užsiimkit su šunimi, neturės laiko tada po sodą vienas pats dykaduoniauti. O jei žmogaus nėr, tai ar reikia šuniui vienam po kiemą trintis ir veiklos ieškoti? Ne tik vaisiai ar daržovės gali pasitaikyti, bet ir nuodingi augalai.
Atsakyti
pas mus tai dabar didžiausias blogis ir susidomėjimas - akmenukai, kai einam pasivaikščioti tai tiesiog turiu akiu nenuleist kad kokio į burną nepaimtų, sugeba rasti jų visur cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 07 14, 08:28)
pas mus tai dabar didžiausias blogis ir  susidomėjimas - akmenukai, kai einam pasivaikščioti tai tiesiog turiu akiu nenuleist kad kokio į burną nepaimtų, sugeba rasti jų visur  cool.gif

Turėkit kišenėj tai, kas šuniui yra svarbiau nei akmenys - žaislas, skanėstas, kamuoliukas.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 07 14, 08:53)
Turėkit kišenėj tai, kas šuniui yra svarbiau nei akmenys - žaislas, skanėstas, kamuoliukas.

Tai turiu, bet ir akmenukus nepraleidžia progos paragaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 07 14, 09:14)
Tai turiu, bet ir akmenukus nepraleidžia progos paragaut  doh.gif

akmenukus tai isspjauna, bet vat mano suo suda eda. kazkas baisaus, tik randa ir stveria, zino, kad pulsiu atiminet, tai kosminiu greiciu praryja.
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2016 07 12, 18:01)
Taip, prieš tai turėtą šunę beveik dešimt metų RAW ir šėriau. Bet kaip bebūtų paradoksalu, kuo toliau nuo Vilniaus kraustomės, tuo tai sudėtingiau  blush2.gif  O ypač kai daug keliauji su visu šunim. O realiai tai po RAW aš niekaip nepriprantu prie "sausiakinio š" kiekio. nu man vis atrodo, kad kažkas šuniui negerai, kad tokios krūvos lotuliukas.gif Kol kas bandysiu sausiaką, jei kas - iš šita šunytė mėsą žiaumos, o šaldiklis nebebus tuščias  biggrin.gif

Yra skerdyklos, yra FB RAW grupės, kur žmonės dalinasi taškais ir kur pardavėjai siūlo savo mėsos gerybes
Atsakyti