QUOTE(Monteverte @ 2017 03 03, 13:36)
Manau, kad dar vieną savaitę duokite adaptacijai. Galite dar gerųjų žarnyno bakterijų pridėti, nesvarbu ar iš šunų vet.vaistinių ar iš žmonių.
O šiaip stebėkit, apie tą maistą beveik nėra atsiliepimų. Suprantu jus, kaina labai gundo, visus ji gundo, bet kartu ir klausimas ar glai už tokią kainą būti tokia aukšta kokybė? Mano šuo mažo ūgio, tai nerizikuoju taupyti, labiau pasitikiu kanadiečių maistu
Na vat man čia didelis pamąstymas - ar koks nors populiarusis Hills'as su krūva ryžių visgi gali būti geresnės kokybės nei šitas Carni?... Ar tikrai tie ryžiai gali būti tokie geri, kad bus geresni nei kalakutiena?... Nuoširdžiai nežinau....
O jei šitas Carni mano ožkai visgi netinka, tai žiūriu į Acana ar Orijeną ir ten matau tą pačią vištieną ir lašišą... Ar jei būtų alerginė reakcija, "organizmo nepriėmimas", tai ir ant odos matytųsi, bertų, o jei taip nėra - tai kas būtent ir kodėl gali netikti?
Biškį galva pradeda suktis
O beje - kas nors perkate iš Kalvarijų turgaus tuos sausus maistus? Kaina kosmiškai mažesnė - jie patikimi?