Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(As ir Morka @ 2017 01 03, 08:47)
Ateinu patarimo  4u.gif  Pamenu, kad temoje kažkas sprendė panašią problemą, bet dabar nerandu. Šunė beveik metų laiko, ėda... na pagal tos dienos fizinį krūvį, bet šiaip šlamščia normaliai, kailis blizga, energijos marios (o aš, kadangi norėjau aktyvaus šuns tai ir mielai tą energiją visokiose veiklose išnaudoju  biggrin.gif  , siautėjam abi), o kūda kaip dviratis. Šonkauliai išsišovę  blink.gif  Vadinasi reikia keisti maistą, ar kol šuva energingas ir laimingas, palikti žiaumoti tai ką gauna? Nes vaizdas tikrai ne koks... aplinkiniams, kol nepamato kokios didumo tas energijos užtaisas, vis atrodo, kad šuva nedašertas. Maistas nenormuojamas (bet šiaip maždaug tiek kiek pagal rekomendacijas siūloma ir suėda), tuštinasi irgi normaliomis krūvomis... šunė prieglaudinukė tai net nežinau ar čia genetika - bet pats šuo kaulai ir raumenys, riebalo jokio...

O kaip jums turi atrodyti aktyvus šuo ir bręstantis?
Atsakyti
Na man labiau patiktų liaunas, lieknas aktyvus šuo, kuris neprimintų anoreksikės paauglės su išsišovusiais šonkauliais hihihi.gif Bet, kaip suprantu, be reikalo pergyvenu - kol energijos daug, kailiukas žvilga, jaudintis per daug ir nereikia
Atsakyti
QUOTE(As ir Morka @ 2017 01 03, 16:54)
Na man labiau patiktų liaunas, lieknas aktyvus šuo, kuris neprimintų anoreksikės paauglės su išsišovusiais šonkauliais  hihihi.gif  Bet, kaip suprantu, be reikalo pergyvenu - kol energijos daug, kailiukas žvilga, jaudintis per daug ir nereikia

Subręs ir įgaus formas. Kol šuo judrus, linksmas ir ėdrus - jaudintis nėra dėl ko
Atsakyti

Sveiki. Ar kas šeriate savo augintinį Alpha Spirit? Kokie atsiliepimai apie šį maistą?

Atsakyti
QUOTE(Roxima @ 2017 01 04, 08:54)
<p>Sveiki. Ar kas šeriate savo augintinį Alpha Spirit? Kokie atsiliepimai apie šį maistą?</p><p></p>

Labai teigiami. Šunims tiko ir patiko
Atsakyti

Mes šėrėme Raw, bet ėdė tik jautieną, nes žaliai paukštienai alergiška, o nuo subproduktų pastoviai viduriuodavo. Iš visų išmėgintų sausų maistų, ėda tik Alpha Spirit, bet pradėjo labai dažnai tuštintis. Ar tai normalu?

Atsakyti
QUOTE(Roxima @ 2017 01 06, 09:21)
<p>Mes šėrėme Raw, bet ėdė tik jautieną, nes žaliai paukštienai alergiška, o nuo subproduktų pastoviai viduriuodavo. Iš visų išmėgintų sausų maistų, ėda tik Alpha Spirit, bet pradėjo labai dažnai tuštintis. Ar tai normalu?
</p>

Kiek tas dažnai? Kaip seniai maistą pakeitėt? Gal parinkot didoką normą, gal reikia mažiau? Gamintojo rekomendacijos tik šiaip gairės, pačiam reikia taikyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 06 sausio 2017 - 09:26
QUOTE(Roxima @ 2017 01 06, 08:21)
<p>Mes šėrėme Raw, bet ėdė tik jautieną, nes žaliai paukštienai alergiška, o nuo subproduktų pastoviai viduriuodavo. Iš visų išmėgintų sausų maistų, ėda tik Alpha Spirit, bet pradėjo labai dažnai tuštintis. Ar tai normalu?
</p>

Matau net 3 klaidas,-
1 Tinkamai nesigylinot, todėl šėrėt bile kaip
2 dėl 1 punkto per anksti įvedėt subus
3 dėl 1 punkto nieko nežinot apie detoksikacija
4 O prie viso to dar turbūt ir sausu šėrėt o čia blogiau jau neįmanoma
Ateinat į nurodytas temas ir skaitot viską iš naujo
https://www.facebook...532277/?fref=ts
http://www.supermama...howtopic=953495

Atsakyti

Šeriant žalia mėsa tuštindavosi kartą per dieną, o dabar 3-4 kartus. Suėda šiek tiek mažiau nei rekomenduojama norma. Šiaip tuštinasi "gražiau" nei šeriant Raw, turiu mintyse išmatų spalvą ir susiformavimą.  

Atsakyti

Matau net 3 klaidas,-
1 Tinkamai nesigylinot, todėl šėrėt bile kaip
2 dėl 1 punkto per anksti įvedėt subus
3 dėl 1 punkto nieko nežinot apie detoksikacija
4 O prie viso to dar turbūt ir sausu šėrėt o čia blogiau jau neįmanoma
Ateinat į nurodytas temas ir skaitot viską iš naujo
https://www.facebook...532277/?fref=ts
http://www.supermama...howtopic=953495

Jūsų matymas klaidingas ir pagrįstas spėlionėmis

Atsakyti
QUOTE(Roxima @ 2017 01 06, 10:01)
Jūsų matymas klaidingas ir pagrįstas spėlionėmis

Mano matymas pagrįstas jūsų žodžiais. Išsamiai paaiškinti?
" Ėdė tik jautieną " . RAW tai ne šėrimas jautieną. Ten svarbi ĮVAIROVĖ
" nuo subproduktų pastoviai viduriuodavo " . Žinoma, subas juk įvedamas ne pirmą savaitę ir net ne pirma mėnesį.
Nuo subo viduriuojama jeigu jo yra per daug o kaulo per mažai arba iš viso NĖRA.
Viduriavimas gan dažnai yra detoksikacijos pasekmė.
Viso to nebūna, kai žmogus ATIDŽIAI perskaito. Tai gi, čia ne mano žinios KLAIDINGOS, čia jūs šėrėt BILE kaip, NETURĖDAMA reikiamo kiekio ŽINIŲ
Atsakyti

Mano matymas pagrįstas jūsų žodžiais. Išsamiai paaiškinti?
" Ėdė tik jautieną " . RAW tai ne šėrimas jautieną. Ten svarbi ĮVAIROVĖ
" nuo subproduktų pastoviai viduriuodavo " . Žinoma, subas juk įvedamas ne pirmą savaitę ir net ne pirma mėnesį.
Nuo subo viduriuojama jeigu jo yra per daug o kaulo per mažai arba iš viso NĖRA.
Viduriavimas gan dažnai yra detoksikacijos pasekmė.
Viso to nebūna, kai žmogus ATIDŽIAI perskaito. Tai gi, čia ne mano žinios KLAIDINGOS, čia jūs šėrėt BILE kaip, NETURĖDAMA reikiamo kiekio ŽINIŲ

nesileisiu į kvailas diskusijas. Ačiū už išsakytą nuomonę

Atsakyti