Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(Monteverte @ 2016 10 18, 14:53)
kukurūzų aliejus šunims irgi nesu girdėjusi, kad būtų naudingas ir šiaip kažkoks skurdus visas maistas atrodo.
Kodėl nepabandžius jums Acana obuoliukai su ėriena? Tik vienas mėsos šaltinis iš ėriuko, tai gal tiks? Arba Aatu, Akela su antiena?

Ačiū, pasidomesiu. Daktarė minėjo, kad ilgalaikėje perspektyvoje Acana gerai, bet trumpai ji norėtų būtent "skurdaus maisto, kad eliminuotumem galimus alergenus
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 10 18, 18:04)
Ačiū, pasidomesiu. Daktarė minėjo, kad ilgalaikėje perspektyvoje Acana gerai, bet trumpai ji norėtų būtent "skurdaus maisto, kad eliminuotumem galimus alergenus

o kas nutiko? Sublogavo nuo raw?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 18, 21:17)
o kas nutiko? Sublogavo nuo raw?

Na ne, sublogavo tiketina ne nuo paties raw. Paciu ligos istaku mes dar ieskom. Suo dabar po zarnyno ir bluznies operacijos, tai seriamas sausu maistu, adaptuotu "gastro-problemikams" vistienos pagrindu. Taciau ismatos niekaip nesusitvarko i normalia konsistencija, o ir oda palei nosies plokstele paraudusi. Itariam alergija vistienai ar net paukstienai apskritai. Mat ta nosis ir seriant RAW buvo linkusi serpetoti. Pagrindinis racionas buvo vistiena.
Papildyta:
QUOTE(Devona @ 2016 10 18, 15:32)
Sveiki,
Aš esu begrūdžių pašarų fanė. Mano nuomone, per didelis kiekis angliavandenių gaunamų iš grūdų šuniui yra nereikalingas balastas. Visada žiūriu pašarą, kad būtų kuo daugiau mėsos, o 12% mažoka manau. Savo grifoną šeriu begrūdžiu BarkingHeads Quakers. Iš Barking Heads dar begrūdis yra su žuvimi (jei paukštiena kontraindikuotina), jei ją mėgsta.
Šiaip sudėtyje visada rašo pirmoje vietoje tai, ko daugiausia yra. Jei tame maiste, kur nurodėte "shelled peas", t.y. žirniai, tai gal nelabai....

Aciu, pasidomesiu, bet su zuvimi mes nelabai draugaujam 4u.gif
Atsakyti
Na čia klausimas nelabai į temą, bet kai kitos temukės šunų klausimu apmirę, tai gal kas pakomentuos ar duoda šunims tokiu dalykų:
http://guffis.lt/pre...alus-kramtalai/

ar kramto juos šunys ir ar aplamai jie verta pirki?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 19, 08:33)
Na čia klausimas nelabai į temą, bet kai kitos temukės šunų klausimu apmirę, tai gal kas pakomentuos ar duoda šunims tokiu dalykų:

Mano iš trijų šunų domėjosi du - vienas graužė, kitas tik šiaip nešiojosi, bet nesuprato, ką veikti. Trečias priėjęs pauostė ir nuėjo šalin.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2016 10 19, 09:11)
Mano iš trijų šunų domėjosi du - vienas graužė, kitas tik šiaip nešiojosi, bet nesuprato, ką veikti. Trečias priėjęs pauostė ir nuėjo šalin.

Ačiū smile.gif, kolkas susilaikysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 10 19, 08:12)
Na ne, sublogavo tiketina ne nuo paties raw. Paciu ligos istaku mes dar ieskom. Suo dabar po zarnyno ir bluznies operacijos, tai seriamas sausu maistu, adaptuotu "gastro-problemikams" vistienos pagrindu. Taciau ismatos niekaip nesusitvarko i normalia konsistencija, o ir oda palei nosies plokstele paraudusi. Itariam alergija vistienai ar net paukstienai apskritai. Mat ta nosis ir seriant RAW buvo linkusi serpetoti. Pagrindinis racionas buvo vistiena.
Papildyta:
Aciu, pasidomesiu, bet su zuvimi mes nelabai draugaujam  4u.gif

Mano draugų kalytei raw irgi nepasiteisino kaip panacėja, kirto per hormoninę sistemą, rujos sudažnėjo, porujai labai sunkūs ir ta vištiena tikriausiai labiausiai ir prisidėjo, ns ne kaimo vištomis šėrė. Tai dabar atsigauna ant begrūžio sauso maisto, rujos susitvarko, o vištieninio irgi vengia, sakė, kad net tikriausiai ir Canagan free-run chicken neims, kad ir koks skanus jis būtų.
Sveikit 4u.gif
Papildyta:

Maniškiui tokie kažkodėl netinka unsure.gif Vemia arba vidurius paleidžia, nors žalia mėsa, mėsingi kaulai tinka. Tai dantims duodu tik tuos visiškai baltus, iš jaučio odos. Nežinau ar tiksliai mane informavo viena konsultantė gyvūnų parduotuvėje, bet ji teigė, kad tie balti apdoroti, todėl matyt ir tinka
Atsakyti

Mano suo aisku ir siaip besotis, bet skirtingai reaguoja i skanestus, vieni labiau patinka, kiti maziau. Bet labiau uz viska jai patiko dziovintas buivolo (atrodi..) penis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 10 19, 10:30)
Mano suo aisku ir siaip besotis, bet skirtingai reaguoja i skanestus, vieni labiau patinka, kiti maziau. Bet labiau uz viska jai patiko dziovintas buivolo (atrodi..) penis biggrin.gif

oi šitas ir pas mus be konkurencijos biggrin.gif, net užuodžia namuose kur padėta, o va tu baltų iš jaučio odos iš vis nemėgsta

šiaip tai mums nepasiteisino tie skanestai kur dedasi i kongus, kaina nereali ju o ten paprastas sausainis tik garsiai užvadintas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 spalio 2016 - 09:33
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 19, 10:16)
Maniškiui tokie kažkodėl netinka unsure.gif Vemia arba vidurius paleidžia, nors žalia mėsa, mėsingi kaulai tinka. Tai dantims duodu tik tuos visiškai baltus, iš jaučio odos. Nežinau ar tiksliai mane informavo viena konsultantė gyvūnų parduotuvėje, bet ji teigė, kad tie balti apdoroti, todėl matyt ir tinka

Nu šitie, tikėtina, mažiau mirkyti kažkur būna. Vis tik ragas natūralus. Bent jau aš tikiu...
Atsakyti
Gal zinot kur Vilniuj rasti Carni Love uz gera kaina? Kaune yra, gal ir Vilniuj butu..
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 10 21, 13:11)
Gal zinot kur Vilniuj rasti Carni Love uz gera kaina? Kaune yra, gal ir Vilniuj butu..

Jeigu Keturkojį omeny turit, tai atveža jie ir į Vilnių.
O Vilniuj pigiausia, ko gero, čia būtų 4u.gif
Atsakyti