QUOTE(Elizabeth** @ 2016 10 17, 13:39)
dėkui už nuomonę
bet gal galėtumėte plačiau pakomentuoti?
ir ar teisingas mano sprendimas dėl maisto kaitaliojimo?
Kiek domėjausi, nepriklausomi tyrėjai taip nusprendė. Ta prasme, kad tai viena iš kompanijų, kuri ką deklaruoja dedanti, tą ir deda į sudėtį. O jų nurodyta sudėtis dar ir labai gera. Ta prasme aukto lygio maisto turi.
Aišku, kad keiskite. Kaip galima nekaitalioti maistų šuniui? Jis gi ne robotas koks. Iš vienos rūšies maisto šuo pasisavins viena, iš kitos kita. Taip išvengsite galimų trūkumų ar perteklių nuo vieno maisto. Aš tai iš viso bijau pasitikėti vien tik sausu maistu. Na maža kas, nestoviu gi prie gamybos proceso ir netikrinu. Būtinai šunį dar ir natūraliai užmaitinu, bet kadangi nemoku taip apskaičiuoti kaip mokslininkai visų reikiamų vitaminų santykių ir t.t., tai vien natūraliai maitinti nedrįstu. Kad tų šunų ilgaamžiškumas siektų mūsų, tai būt paprasčiau, o dabar jie taip trumpai gyvena, tai atsainiai žiūrėti man neišeina, todėl ir kombinuoju. O ir mėsos kokybė šiais laikais baisi, gi ne viduramžiais gyvename, planeta užteršta, dirvožemiai nualinti, gyvuliai nualinti, viskas tik į pinigus orientuota, tai tikrai negalėčiau ramiai šuns vien tik mėsa maitinti, nepridėdama papildomai vitaminių, mineralų, žolių. O norint pridėti, reikia tai išmanyti.