Kaip sitas maistas My Webpage ? Paemiau pabandymui, eda, bet nepasakyciau, kad labai puola prie maisto kazin ieskot ko nors skaniau
QUOTE(rds @ 2016 10 09, 21:12)
Kaip sitas maistas My Webpage ? Paemiau pabandymui, eda, bet nepasakyciau, kad labai puola prie maisto kazin ieskot ko nors skaniau
Nenurodėt kuris. Ne viskas to paties gamintojo vienoda. Šiaip gamintojas geras, bet svarbu nepasirinkti blogiausio maisto iš to gamintojo. O kaip rinktis jau tiek ir tiek prirašyta, nemanau, kad verta dar kartotis.
Jei sudėtis gera, tai keisčiau tik tuo atveju, jei visais atbulais dantimis imtų, reiktų įkalbinėti. O jei tik kažkiek trūksta entuziazmo, neryja kaip pasiutęs, tai ir nebėda.
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 09, 20:21)
Josera man regis iš viso apyprastis, o TOW perkrautas. Jūs logiškai pamąstykit ar įmanoma natūroje vienu metu/prisiėdimu pavalgyti gauti tokią puotą? Vienu metu elniena, bizoniena, vištiena ir dar žuvis plius priedai? Man asmeniškai tokie maistai keisti. Tiek žmogui nesveika virškinimui tokią mišrainę vienu metu sukirsti, tiek manau ir gyvūnui nenatūralu. Dėl nesveika nesu tikra kalbant apie gyvūną, nes vistiek ten ta mėsa perdirbta ir t.t. Bet jei jau esame mąstantys žmonės, beieškantys, besitariantys dėl to, kas geriausia augintiniui, tai ir rinkimės paprastesnius maistus. Aš tai taip galvoju
Užsakiau TOW pakuotę. Ech... Na, matysiu. Kai seniau po stiprios alergijos šėriau TOW, tai labai patenkinta buvau - kailis, energija, viskas kaip ir gerai. O ir dabar paskaitinėjau atsiliepimų - neblogi. Na, bandysiu... Ačiū už atsakymą!
Nupirkau savo nevalgiukui Canagan free run chicken, kaip pirmam kartui šuo valgė gana godžiai, kas patiko gana minksti, lengvai brinkinasi granules uzpylus vandeniu per kelias minutes suminkstejo, apllaws reikdavo brinkinti 10-15min , kvapas toks įdomus maisto lyg šviežiai nupjauta žolė
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 10, 09:18)
Nenurodėt kuris. Ne viskas to paties gamintojo vienoda. Šiaip gamintojas geras, bet svarbu nepasirinkti blogiausio maisto iš to gamintojo. O kaip rinktis jau tiek ir tiek prirašyta, nemanau, kad verta dar kartotis.
Jei sudėtis gera, tai keisčiau tik tuo atveju, jei visais atbulais dantimis imtų, reiktų įkalbinėti. O jei tik kažkiek trūksta entuziazmo, neryja kaip pasiutęs, tai ir nebėda.
Acana puppy small breed pirkom
Dar klausimelis, gal reiktu maista uzpilt vandeniu, kad isbrinktu, ar gerai sausa duot? Suniukui 5 men.
Parašykite, prašau, kuris iš šių geriausias, o kuris antroje vietoje?
Farrado, Orijen, Acana
Farrado, Orijen, Acana
QUOTE(Elizabeth** @ 2016 10 16, 18:57)
Farrado, Orijen, Acana
Farrado, Orijen, Acana
Žiūrėkit pagal šunį, plius vienas maistas to pačio gamintojo gali but geras, o kitas primakaluotas bile ko, pvz mums su VA netinka orijen dėl per didelio baltymu kiekio, kad ir koks jis geras bebūtų
o kada is vaikisko maisto suniukai perauga I normal? https://www.pet24.lt...niems-suniukams dabar skaniai kerta sita. bet mano mergytei jau tuoj 9 men. o siaip maisas didziulis baigiasi, ar liekam ties tuo paciu maistu, ar verta keisti?
QUOTE(Lyžuka @ 2016 10 16, 20:27)
Žiūrėkit pagal šunį, plius vienas maistas to pačio gamintojo gali but geras, o kitas primakaluotas bile ko, pvz mums su VA netinka orijen dėl per didelio baltymu kiekio, kad ir koks jis geras bebūtų
Mūsų mažoji ėda dabar Farrado Junior su žuvim, bet galvoju gal paįvairint reikėtų racioną? Farrado mažiems šuniukams yra tik su žuvim, dėl to ir galvoju gal kitos firmos pirkti? PVZ: ACANA PUPPY SMALL BREED, Orijen Puppy arba Orijen Regional Red
QUOTE(dija @ 2016 10 16, 22:17)
o kada is vaikisko maisto suniukai perauga I normal? https://www.pet24.lt...niems-suniukams dabar skaniai kerta sita. bet mano mergytei jau tuoj 9 men. o siaip maisas didziulis baigiasi, ar liekam ties tuo paciu maistu, ar verta keisti?
As saviskei iki 18 men puppy duosiu
QUOTE(Elizabeth** @ 2016 10 16, 18:57)
Farrado, Orijen, Acana
Farrado, Orijen, Acana
Vienareikšmiškai Orijen