Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

Labas vakaras,
gal pakomentuotumėt nature's protection sausą ėdalą? konkrečiai domina Junior Lamb.
Ačiū 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2016 08 24, 00:34)
Labas vakaras,
gal pakomentuotumėt nature's protection sausą ėdalą? konkrečiai domina Junior Lamb.
Ačiū  4u.png

Prastas sis maistas.

O mane domina ultra premium maistai (ar kaip jie ten vadinasi) - tie kur daug mesos butu. Atsimenu anksciau labai geri budavo: Acana, Orijen. Bet kaip suprantu dabar yra geresniu uz juos, kaip kad anksciau minetas Alpha Spirit? Savo suni maitinu BARF, bet noretusi atrasti labai gera sausa maista, kuri duociau atostogu metu. Per paskutines atostogas daviau N&D.
Dekoju uz nuomones.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 08 23, 22:17)
gaila, bet hidrolizuotas krakmolas ir būtent alaus mielės man nepatinka unsure30x30.png
o antrasis iš viso, viština + žuvis, feee, neperku tokių maišalynių savo šuniukui smile30x30.png
Žodžiu, toliau liekame tik prie žuvinio alpha

tai va ir man nepatinka toks primakalavimas ir tas krakmolas cool30x30.png
QUOTE(Tifa @ 2016 08 24, 10:03)
Prastas sis maistas.

O mane domina ultra premium maistai (ar kaip jie ten vadinasi) - tie kur daug mesos butu. Atsimenu anksciau labai geri budavo: Acana, Orijen. Bet kaip suprantu dabar yra geresniu uz juos, kaip kad anksciau minetas Alpha Spirit? Savo suni maitinu BARF, bet noretusi atrasti labai gera sausa maista, kuri duociau atostogu metu. Per paskutines atostogas daviau N&D.
Dekoju uz nuomones.

kiek skaičiau tai tas ultra ar ultra premium nera kažkokie kur tai aprašysi standartai o patys gamintojai taip įsivertina, mano nuomone šiai dienai vienas geriausiu lt yra aatu maistas , na gal dar farrado. Gal dar kas pakomentuos kokį gėrį atradęs smile30x30.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 rugpjūčio 2016 - 09:43
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 24, 10:20)
tai va ir man nepatinka toks primakalavimas  ir tas krakmolas  cool30x30.png

kiek skaičiau tai tas ultra ar ultra premium nera kažkokie kur tai aprašysi standartai o patys gamintojai taip įsivertina, mano nuomone šiai dienai vienas geriausiu lt yra aatu maistas , na gal dar farrado. Gal dar kas pakomentuos kokį gėrį atradęs smile30x30.png

Orijen 6 Fish dar gerulis. Ir tas naujas Acana lam and Okanagan Apple.
Taip pat Canidae Pure sky formulė regis verta dėmesio, jei gerai pamenu, nors kažkodėl ji ant klaustuko pas mane, vadinasi dar reiktų nagrinėtis. Ir dar ant klaustuko Naturea Naturals Adult Lamb. Galbūt retai būna jų Lietuvoje ar dar kažkas, nebepamenu jau unsure30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2016 08 24, 10:03)
Prastas sis maistas.

o koks būtų neprastas? gal galėtumėt rekomenduoti? (maltos bišonui ) 4u.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elizabeth**: 24 rugpjūčio 2016 - 20:24
Sios veisles specifikos nezinau. Cia gal veisejas jums geriausiai patartu. Bet siaip imant sausus maistus, tai mano manymu turetu buti bent jau superpremium klases. Kaip jau anksciau minejo tikrai geri maistai: Aatu, Farrado, Orijen, Acana, Canidae, N&D.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tifa: 24 rugpjūčio 2016 - 22:54
QUOTE(Tifa @ 2016 08 24, 23:53)
Sios veisles specifikos nezinau. Cia gal veisejas jums geriausiai patartu. Bet siaip imant sausus maistus, tai mano manymu turetu buti bent jau superpremium klases. Kaip jau anksciau minejo tikrai geri maistai: Aatu, Farrado, Orijen, Acana, Canidae, N&D.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sumaišiau kažkaip Farrado su Canagan. Tai Farrado matau mieles ir druską. Čia minusai. Natūralioje gamtoje gyvūnui druska neprieinamas dalykas, o mielės tik pilvą pučia, jei ne tos gerosios, maistinės.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 08 25, 11:22)
Sumaišiau kažkaip Farrado su Canagan. Tai Farrado matau mieles ir druską. Čia minusai. Natūralioje gamtoje gyvūnui druska neprieinamas dalykas, o mielės tik pilvą pučia, jei ne tos gerosios, maistinės.

aš tai žiūriu dar už tokias kainas bile ko pridėta, tai tada kokia kokybe yra visų tu optima linija maistų ir panašių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 25, 11:49)
aš tai žiūriu dar už tokias kainas bile ko pridėta, tai tada kokia kokybe yra visų tu optima linija maistų ir panašių  verysad.gif

Ten iš viso ne maistai, aš tai vadinu parduotuvėse gyvūnų nuodijimo skyriais. Ne veltui dabar ir gyvenimo trukmė šitaip pas gyvūnus sutrumpėjusi, 7 metų šuo jau imamas senjoru laikyti doh.gif

Kiekvieną maistą tenka nagrinėti atskirai ir labai atidžiai. Jei gerai atmenu pavadinimą, tai Nutrivet Instinct iš pažiūros atrodo šauniai, bet įsigilinus, yra pridėta viena per laiką pakenkianti medžiaga. Čia kaip iš posakio, šaukštas deguto statinę gadina. Todėl neglaima vadovautis jokia reklama, jokiais žaliais (tipo natūralumas) pokeliais ar apipaišytais vilkais pokeliais ar užrašais super duper, ultra puper, nes tai tik reklaminiai triukai, kurie nekontroliuojami kol kas bent jau Europoje, tikriausiai ir Amerikoje.

Čia dar įdomi informacija kaip ištyrė tyrėjai bet kokius maistus, nesvarbu gerus ar blogus ir paaiškėjo ar į sudėtį įeina tai, kas yra deklaruojama.
Tai Canidea, nepaisant savo puikios sudėties deklaracijų, gavo minusų. Su šiuo gamintoju būčiau atsargi, visgi
http://edog.lt/lt/bl...o-tyrimas-.html
Atsakyti
o tų gerai vertinamų netiek ir daug lt yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 25, 12:33)
o tų gerai vertinamų netiek ir daug lt yra  unsure.gif

Taip, mano šuniui tik Orijen 6 Fish ir Acana tas su ėriena ir obuoliais. Annamaet man nepatinka sudėtis iki galo, kas kad priseda tai, ką deklaruoja.
Tada prededam Aatu su antiena, Alpha Spirit žuvinį, dar galima kada Canagan nupirkti ir gaunasi jau 5 maistai keisti ratu. Ne taip ir blogai smile.gif
Tiesa, dar Essential su ėriena puikus, tik maniškis raukosi kiek, nėra to draivo valgant, nes toks sausokas, nelabai kvapnus. Todėl nekartosiu šio maisto, nors kitiems šunims jis gal ir labai patinka, jei vis dar gamina, nesubankrutuoja mirksiukas.gif
Atsakyti