Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(cile @ 2016 08 10, 20:48)

Nu ne visiskas ekskrementas, bet ne kazka  bigsmile.png "Patiko" ju parasymas, kad pagamintas is aukstos kokybes zaliavu, tinkamu zmoniu mitybai..kazi kurios ten "sausomos gyvunu" kuno dalys/produktai i ta pasara sudetos biggrin30x30.png

O iš ko mes šaltieną verdam? biggrin30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2016 08 11, 07:33)
O iš ko mes šaltieną verdam? biggrin30x30.png

Is nieko blogo seip jau..O is ko verda sunim ja.? smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2016 08 11, 05:53)
Is nieko blogo seip jau..O is ko verda sunim ja.? smile30x30.png

Šunim neverda šaltienų. Tam yra RAW arba kokybiški sausi ėdalai
Atsakyti
Ką manot apie Alpha spirit maistą?
Atsakyti
QUOTE(Sibylla @ 2016 08 18, 17:56)
Ką manot apie Alpha spirit maistą?

Žuvinis netgi labai nieko smile30x30.png
Atsakyti
Aš tai to su jautiena antrą dėžę jau šeriu, viskas kaip ir labai gerai, tik pastebėjau, kad dantys geltonuot pradėjo.. Na nedaug, bet vistiek, jis toks gan lipnus galvoju ar nepagadins. Dabar jau pradėjau tuos dantis valyti.. smile30x30.png O nuo žuvinio negeltonuoja?
Atsakyti
QUOTE(Sibylla @ 2016 08 19, 23:05)
Aš tai to su jautiena antrą dėžę jau šeriu, viskas kaip ir labai gerai, tik pastebėjau, kad dantys geltonuot pradėjo.. Na nedaug, bet vistiek, jis toks gan lipnus galvoju ar nepagadins. Dabar jau pradėjau tuos dantis valyti.. smile30x30.png O nuo žuvinio negeltonuoja?

Dantis taip ar taip reikia valyti. Aš pradėjau valyti nuo tada, kai šuniui maždaug 1,5 metų buvo, nes anksčiau jokio poreikio neįžvelgiau, o po to pagalvojau, kad jei labai atidėsiu tą reikalą, tai gali labai sunkiai priprasti po to ir t.t. Bet dažniausiai duodu graužti spec. "kaulus", jie labai padeda.

p.s. o koks tai maistas alpha spirit su jautiena? nežinau net tokio rolleyes.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 20 rugpjūčio 2016 - 21:37
Aišku, tai manau tada nepergyvensiu, o šersiu toliau juo ir dantis valysiu smile30x30.png O tas maistas gal ne taip išsireiškiau, kad su jautiena, nes jame ir daugiau mėsos yra. Tiksliai jis vadinas "Alpha Spirit Multi Protein" smile30x30.png
Atsakyti
matėt atsirado naujų Alpha Spirit maistų,kiek seniau domėjausi tik dvi rūšys jo buvo
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 23, 15:48)
matėt atsirado naujų Alpha Spirit  maistų,kiek seniau domėjausi tik dvi rūšys jo buvo

Ne. Kur konkrečiai?
Atsakyti
na va tokie:
https://www.pet24.lt...s-edalas-sunims

https://www.pet24.lt...s-edalas-sunims, dar šitas ir pupiams yra atrodo smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 08 23, 16:53)

gaila, bet hidrolizuotas krakmolas ir būtent alaus mielės man nepatinka unsure30x30.png
o antrasis iš viso, viština + žuvis, feee, neperku tokių maišalynių savo šuniukui smile30x30.png
Žodžiu, toliau liekame tik prie žuvinio alpha
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 23 rugpjūčio 2016 - 21:19