Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų šėrimas sausu ėdalu

QUOTE(Lyžuka @ 2016 07 25, 21:32)
na tai lyginant su acana
https://up.insidewar...0ee735e1b36.jpg

tai jos reiketu kažkur 350  g.gif ...bet piniguose gautusi tas pats

o kur perkat Aatu?

zoofanai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 26, 09:43)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 26, 09:43)

cia lyg ir pigiau
http://www.tikgyvuna...t-multi-protein
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 07 29, 10:55)

Aš dėl Aatu rašiau. Jie atsveria kiek reikia iš maišo, man tai aktualu, nes po 10 kg maišų neperku, mano šuo nedidelio ūgio
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 07 29, 10:57)
Aš dėl Aatu rašiau. Jie atsveria kiek reikia iš maišo, man tai aktualu, nes po 10 kg maišų neperku, mano šuo nedidelio ūgio

o kokios veislės jūs šuniukas? Keturkoji mačiau jis pigesnis irgi , o tie zoofanai rašo kad tik vln pristato ax.gif

Aš tai Natyka turbut pirksiu, jis dregnesnis ,nes dabar truputi dar mirkinu, žiuresim kaip seksis ji valgyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 liepos 2016 - 10:09

suratau. kaip tik norejau klaust koki auginat. pas mus labradoriukas 4 men. 20 kg sveria, kailiukas grazus, energingas. perku sams field, bet patirties pas mus nulis, o klausimu wacko.gif
kaip suprantu, ne geriausias variantas
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2016 07 29, 10:36)
suratau. kaip tik norejau klaust koki auginat. pas mus labradoriukas 4 men. 20 kg sveria, kailiukas grazus, energingas. perku sams field, bet patirties pas mus nulis, o klausimu wacko.gif
kaip suprantu, ne geriausias variantas

Nėra pasirinkimas tobulas visur, kur yra kukurūzai
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2016 07 29, 11:02)
o kokios veislės jūs šuniukas? Keturkoji mačiau jis pigesnis irgi , o tie zoofanai rašo kad tik vln pristato  ax.gif

Aš tai Natyka turbut pirksiu, jis dregnesnis ,nes dabar truputi dar mirkinu, žiuresim kaip seksis ji valgyt

Beveislis, prie tų mažesnio ūgio. Gali būti, kad nesiunčia, aš pati pavažiuoju, kai Vilniuje būnu, tai dėl pristatymo nežinau.
Tai jau taip, drėgnesnis manau, kad patiks. Maniškis nemėgsta irgi perdaug sausų, nekvapnių. Aatu ai tokiom mėsom ir kvepia, fui biggrin.gif ( man fui, šuniui tai niam, aišku smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2016 07 29, 16:34)
Nėra pasirinkimas tobulas visur, kur yra kukurūzai

ir kviečiai dar, nepamirškite ir šio blogio
Atsakyti

paskaičius forume apie geresnius maistus, nes sudėčių dar nesugebu tinkamai įvertinti, pradėjau klausinėti kainų AATU, Alpha Spirit, tai kai pasakiau, kad labradoro retriveriui ieškau... pasiūlė atsitokėti, neišmaitinsiu tokiu maistu savo meškutės, reiks didelių kiekių, o kaina ne iš mažiausių g.gif
Pasiūlė tokiu https://www.pet24.lt...jen-puppy-large pasidomėti g.gif Bet kad tiek visokių rūšių mėsų kažin ar argi padoriausias pasiūlymas?
Gal galite patarti, į ką atkreipti dėmesį renkant maistą labradoro retriveriui. Kad būtų sudėtis geresnė nei mūsų dabartinio Eukanuba ir kaina ne kosminė.

Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2016 08 01, 12:12)
paskaičius forume apie geresnius maistus, nes sudėčių dar nesugebu tinkamai įvertinti, pradėjau klausinėti kainų AATU, Alpha Spirit, tai kai pasakiau, kad labradoro retriveriui ieškau... pasiūlė atsitokėti, neišmaitinsiu tokiu maistu savo meškutės, reiks didelių kiekių, o kaina ne iš mažiausių g.gif 
Pasiūlė tokiu https://www.pet24.lt...jen-puppy-large pasidomėti g.gif Bet kad tiek visokių rūšių mėsų kažin ar argi padoriausias pasiūlymas? 
Gal galite patarti, į ką atkreipti dėmesį renkant maistą labradoro retriveriui. Kad būtų sudėtis geresnė nei mūsų dabartinio Eukanuba ir kaina ne kosminė.

betgi tas jūsų nurodytas orijen 13 kg 80 eur kainuoja, norma 360 g
AAtu pvz 10 kg-92 eur (čia buvo rašyta, kad APIE 250 gr),Monteverte galetu dar patikslinti
alpha pvz 9,5 kg - 58 EUR norma 285 g,

(visos kainos iš pet24)

tai va pavertus pinigais dienos normą gauname :
Orijen 2,2 EUR
AATU 2,3 EUR
Alpha 1,74 EUR

taigi brangus maišas pašaro dar nereiškia, kad tikrai bus brangu jums maitinti šuniuką, plius tikrai čia vieni iš kokybiškiausiu lt maistelių

čia aišku tik mano nuomonė, jei klystu pataisykite bigsmile.gif

ai dar papildysiu, kad viskas skaičiuota ant 20 kg šuns, jauniklis ivertinant kad augs iki 40 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 01 rugpjūčio 2016 - 12:34

Man sunku kalbėti tokiomis temomis, nes myliu gyvūnus be galo ir nesuprantu tų žmonių, kurie įsigyja "veršiuko" dydžio šunį ir po to taupo. Kam tada buvo užgaida būtinai didelis šuo?
Lyžuka gerai jums parašė, skaičiuokitės kainą ir dienos gramus ir darykite tai pati, nelaukite, kad koks pardavėjas ar veterinaras patarinėtų, nes jie patars tendencingai, pagal tai ką patys parduoda.
Ant sveikatos nesutaupysime nei vienas. Kai šuo bus vyresnio amžiaus, tada teks atverti piniginę brangiam ir pastoviam gydymui arba bus ant sąžinės ir teks iš viso migdyti šunį. Na arba 'pasiseks' kabutėse ir jis staigiai numirs, bet numirs ženkliai per jaunas. Tokia tiesa.

Gerame šuns maiste neturi būti nė vieno jums neaiškaus ingrediento ar tokio, dėl kurio abejotumėte, kiltų klausimų. Na pvz. koks nors proteinas, pvz. žirnių. Kam jis? Kodėl ne grynus žirnius įdeda? Kažkoks krakmolas atskirai įdėtas. Juk tai ne blynų tešla.
O dėl kruopų jau buvo rašyta. Kviečiai šunims netinka taip pat kaip ir žmonėms, jei tai ne kietagrūdžiai, spelta kviečiai. Kukurūzai Amerikoje dažniausiai modifikuoti ir šiaip šuniui nereikalingi, tai pigus užpildas. Šunims tinkamas tik begrūdis maistas arba blogiausiu atveju maistas su rudaisiais ryžiais, avižomis, miežiais. Bet tokiu atveju maiste turi būti tik viena kuri nors kruopa iš šių, ne visos iš eilės.
Atsakyti

O kaip senas geras Brit care? Jis turbut padoriausias is pigiu g.gif

QUOTE(Monteverte @ 2016 08 01, 14:16)
O dėl kruopų jau buvo rašyta. Kviečiai šunims netinka taip pat kaip ir žmonėms, jei tai ne kietagrūdžiai, spelta kviečiai. Kukurūzai Amerikoje dažniausiai modifikuoti ir šiaip šuniui nereikalingi, tai pigus užpildas. Šunims tinkamas tik begrūdis maistas arba blogiausiu atveju maistas su rudaisiais ryžiais, avižomis, miežiais. Bet tokiu atveju maiste turi būti tik viena kuri nors kruopa iš šių, ne visos iš eilės.

Na na, gal ne taip poniskai ir kategoriskai..kuo jau tie balti ryziai taip blogai..jei tarkim tik jie vieni..sutinku, kad rudi geriau, nu bet bukim realistai wink.gif
O va del mieziu...man kazkaip neatrodo, kad jie geriau uz kviecius suns virskinimo sistemai unsure.gif
Atsakyti