Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 317 tema

QUOTE(FRAU @ 2016 04 27, 20:27)
Noriu paklausti. Ar normalu, kad tukis prašo paso kopijos. Draugė paklausė, ar gali uždengti asmens kodą, pasiūlė siųstis per kitur😦
O vis dėlto, per ką pigiausiai siųstis į Klaipėdą?

Ju taisyklese parasyta, jei nesate supermamu nare, reikia paso kopijos. Tik nesuprantu, koks jiems skirtumas, esu sm ar ne? Mano nuomone, tai jokiu garantiju nesuteikia. Del asmens kodo, kuo maziau zmoniu ji zinos, tuo geriau. As naudojuosi tukiu, nes i siaulius per kitas imones siustis zymiai brangiau.
Atsakyti
dar greit priimčiau
http://www.beautyatcreightons.co.uk/ dabar 50proc nuolaida (bus taikoma nuo dabar matomu pilnųš kainu), trūksta biški iki nemokamo shipo smile.gif

d.kvasnia@gmail.com
TEMA beautyatcreightons

Shipingas į Lietuvą 1.85eur uz kg (dezes, apsaugines plevele staip pat ieina i svori)

klaipėda arba Lpexpress terminalas
Atsakyti
QUOTE(FRAU @ 2016 04 28, 01:12)
Tai per kurią firmą geriausiai siųstis?

As naudojuos PA paslaugom,be galo patenkinta! Superinis bendravimas, tempai, tvarka! Po tu runkeliu diena ir naktis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 04 28, 08:07)
man labai patinka PirkAnglijoje,

Na parašysiu apie adresų nuomos adresus ir aš. Turiu patirties su Tukiu, PirkAnglijoje (PA) ir Eshopwedrop. Kadangi nei su viena neturėjau jokių nesutarimų ar nesklandumų, galiu aprašyti tik techninio pobūdžio skirtumus.
1. Pirkanglijoje ir Eshopwedrop darbo principai identiški, gaunami siuntiniai fotografuojami, kaskart atsiradus naujam veiksmui, gaunami elektroniniai pranešimai. Vilniuje PirkAnglijoje atsiėmimas patogesnis, nes prie Eshopwedrop atsiėmimo vietos sunkiau prisiparkuoti. (Ameninis plius Eshopwedrop, nes sugebėjau užrašyti klaidingą adresą, tačiua siuntinius surado). Siuntiniai išvyksta abiejuose įmonėse penktadieniais, tad gaunami kitos savaitės pradžioje.
2. Pirkanglijoje ir Eshopwedrop turi konkrečius sandėlius Lietuvoje, į kuriuos prekės siunčiamos iš užsienio šalies. Vėliau pagal kliento pageidavimą jos saugomos sandėlyje arba persiunčiamos klientui į kitą miestą/namus/darbovietę. Eshopwedrop sandėlis tik Vilniuje, Pirkanglijoje - Vilniuje, Kaune ir kaip suprantu Klaipėdoje.
3. Tiek Pirkanglijoje, tiek Eshopwedrop identifikacija pirmą kartą registruojantis galima per banką, tačiau bent jau anksčiau Pirkanglijoje, nenorintiems idenfikuoti save per banką, reikalaudavo paso atvykus pas juos į ofisą (net viešai buvo skelbiama).
4. Tukis nėra taip standartizuota, kaip prieš tai minėtos 2 įmonės. Nėra, kaip suprantu tiek žmogiškų išteklių, nėra pateikiama tiek informacijos, kaip pirmose įmonėse. Daug nesusipratimų atsitinka dėl klientų/įmonės nesusikalbėjimo siuntinių išsiuntimo į Lietuvą ar palikimo UK klausimais. Pristatymas į Lietuvą vyksta iš karto konkrečiam asmeniui, t.y. nėra sandėlio, iš kurio priimtinu metu galima atsiimti siuntinius. Jeigu siuntinys nebuvo konrečiai siunčiamas įmonės į namus, siuntinį atsiimti reikia pas kitą klientą, kuriam buvo išisųsta sukoperuota siunta. Tad atsiėmimo punktas nuo jūsų gyvenamosios/darbo vietos gali būti gana toli ir nepatogioje vietoje. Tam Tukio temoje vyksta kooperacijos pasirenkant rajoną, tačiau tai sukelia irgi tam tikrų nesklandumų, kol neįsivažiuoji į sistemą.
5. Tukio kainos pigiausios, kai eina kalba apie pristatymą į namus ar kitą miestą. Kiek beskaičiavau, nei Pirkanglijoje, nei Eshopwedrop už Tukio kainas namo ar kitą miestą nepristato.
6. Eshopwedrop pliusas lyginant su Pirkanglijoje ar Tukiu tas, kad jie sandėlius nuomoja 3 šalyse: UK, Vokietijoje ir Lenkijoje, taigi atsiimti iš vieno sandėlio galima siuntinius, parsisiųstus iš 3 šalių, Tukis ir Pirkanglijoje pristato siuntinius tik iš UK.
7. PirkAnglijoje išskirtinumas, kad jie teikia paslaugą UK - pirkinio paėmimas iš pardavėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 28 balandžio 2016 - 07:51
kadanqi PA ne patys paima, o samdo vietinius kurjerius, tai tik laiko klausimas, manau, kada šią paslauqą teiks ESWD
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2016 04 27, 20:25)
As turbut vienintele vargse negavau 25 % is hm su naujienlaiskiu sad.gif nebera jokio 15% kodo? Kaip cia apsipirkus geriau biggrin.gif

Registravausi prieš kelias dienas ir po poros valandų atėjo registracijos patvirtinimas su kodu. Tikrai nežadu pirkti. Galiu atiduot, jei galioja kitiems.

Atiduotas pirmai parašiusiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamile_xx: 28 balandžio 2016 - 08:21
QUOTE(adriatic @ 2016 04 28, 07:07)
man labai patinka PirkAnglijoje, pas juos viskas labai aiskiai, bendravimas visada malonus ir telefonu, ir internetu, siuntiniai pristatomi greitai, problemu turet neteko su jais. dar patinka, kad gave siuntini ji visada nufotografuoja, matai kokios bukles pakuote ar deze atvyko pas juos i sandeli. prekes ju sandely gali ir menesi koki palaikyt, kol didesnis kiekis prisikaups, kad maziau uz siuntimo kg moket reiketu. Ir paso duomenu tikrai nepraso. Nors ir Tukiui tikrai nesu paso duomenu siuntus, kai registravausi, neprase jokiu kopiju, bet del informacijos pateikimo ir operatyvaus bendravimo dazniau renkuos PA.

Registracija pirkanglijoje.lt svetainėje
Užsiregistruokite mūsų svetainėje. Prisijungę prie sistemos skiltyje „Mano info“ matysite Jums priskirtą unikalų UK adresą. Saugumo sumetimais UK sandėlio adresas suteikiamas tik asmens tapatybę patvirtinusiems klientams.

O patvirtinti asmens tapatybe reikia sumokant 2.8.... eur ( buvo 10 lt) arba jiems pateikiant asmens dokumento kopija
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2016 04 28, 09:24)
Užsiregistruokite mūsų svetainėje. Prisijungę prie sistemos skiltyje „Mano info“ matysite Jums priskirtą unikalų UK adresą. Saugumo sumetimais UK sandėlio adresas suteikiamas tik asmens tapatybę patvirtinusiems klientams.

O patvirtinti asmens tapatybe reikia sumokant 2.8.... eur ( buvo 10 lt) arba jiems pateikiant asmens dokumento kopija

Man pirkde.lt sumokėtą sumą tapatybės patvirtinimui minusavo nuo pirmo siuntinio. Taip kad nieko nepraradau. O kaip su PA?
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2016 04 28, 09:24)

tai registruojantis per banka nurodai, kad asmens kodas nebutu siunciamas gavejui ir tiek. ir neturi jie nei paso numerio, nei asmens kodo, o tik banko sask.nr. mato, bet juk moki visvien internetu, kai nevaziuoji i vieta prekiu atsiimt, vienaip ar kitaip sask numeri pamatys bet kuris tarpininkas
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 04 28, 09:37)
tai registruojantis per banka nurodai, kad asmens kodas nebutu siunciamas gavejui ir tiek. ir neturi jie nei paso numerio, nei asmens kodo, o tik banko sask.nr. mato, bet juk moki visvien internetu, kai nevaziuoji i vieta prekiu atsiimt, vienaip ar kitaip sask numeri pamatys bet kuris tarpininkas

Tiek aš, tiek Lina0612 Jums rašome, kad nepagrįstai teigiate, jog PA neprašo asmens dokumento. Prašo. Jei identifikuoji save ne per banką, o vyksti į ofisą.
Papildyta:
QUOTE(Kamile_xx @ 2016 04 28, 09:37)
Man pirkde.lt sumokėtą sumą tapatybės patvirtinimui minusavo nuo pirmo siuntinio. Taip kad nieko nepraradau. O kaip su PA?

PirkAnglijoje sumokėtos sumos už tapatybės patvirtinimą neiįskaičiuoja iš pirmos siuntos mokestį, t.y., ką sumokate už tapatybės identifikavimą, tas jau niekada negrąžinama.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 28, 09:42)
Tiek aš, tiek Lina0612 Jums rašome, kad nepagrįstai teigiate, jog PA neprašo asmens dokumento. Prašo. Jei identifikuoji save ne per banką, o vyksti į ofisą.
Papildyta:

PirkAnglijoje sumokėtos sumos už tapatybės patvirtinimą neiįskaičiuoja iš pirmos siuntos mokestį, t.y., ką sumokate už tapatybės identifikavimą, tas jau niekada negrąžinama.

Vadinasi, turi kur tobulėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 28, 08:42)
Papildyta:

Taip, as ta ir norejau pasakyt, kad , jei nenorit moket tu keliu euru, tada reikia jiems pateikti dokumento kopija

Tukyje registravausi senai, jokiu kopiju nepateikinejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina0612: 28 balandžio 2016 - 08:47