Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 317 tema

QUOTE(-Braskeele @ 2016 04 27, 15:17)
Mamos, kur vaikams perkami Young dimension drabuziai? g.gif pilni musumazyliai ju, bet as kazkaip nerandu is kur juos cia masiskai siuncias g.gif

Primark UK, vyresnių mergaičių serija, berniukų - Rebel mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu paklausti. Ar normalu, kad tukis prašo paso kopijos. Draugė paklausė, ar gali uždengti asmens kodą, pasiūlė siųstis per kitur😦
O vis dėlto, per ką pigiausiai siųstis į Klaipėdą?
Atsakyti
Gal kas priimtų prie Sport direct šįvakarą? (su persiuntimu - arba Klaipėdoje)
parašykite až
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 04 27, 15:12)
nusiunciau pakvietima, bet gausit negreit, iki 5 dienu jie atsiuncia, tai kas per para gauna, kas per dvi-tris dienas

Aciu labai!..lauksiu:)..nedega:)
Atsakyti
Merginos, del next uk mano pirma patirtis: pirmadieni uzsakiau PA adresu, iki siol nepristate, nors turejo vakar iki pietu atvezt, bande skambint jiems PA mano vardu, nepraejo identifikacijos, nepasake jiems ar pristatys ir kodel neveze, tai teko skambint i uk nexta paciai... Prakankino jie mane su identifikacija telefonu 14 minuciu, kol patikejo kad cia as ir niekas kitas, klausinejo vis kitaip tu paciu duomenu ir ivairiu kvailu klausimu, teko apsimesti slanga, kad pirma karta perku ir gal ko adrese priveliau, galiausiai reikejo tris kartus sudiktuot adresa ir prizadejo penktadieni pristatyt... Ziuresim kuom baigsis, tikiuos gausiu arba prekes, arba bent pinigus grazins... Apie busima mobilaus tel saskaita patyliu biggrin.gif
Reziumuojant, jei angliskai kas nekalbat, patariu nerizikuot, nes laiskais su jais nepasirasinesi, viska tik telefonu sprest reik ir butinai paciai
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 04 27, 22:06)
Merginos, del next uk mano pirma patirtis: pirmadieni uzsakiau PA adresu, iki siol nepristate, nors turejo vakar iki pietu atvezt, bande skambint jiems PA mano vardu, nepraejo identifikacijos, nepasake jiems ar pristatys ir kodel neveze, tai teko skambint i uk nexta paciai... Prakankino jie mane su identifikacija telefonu 14 minuciu, kol patikejo kad cia as ir niekas kitas, klausinejo vis kitaip tu paciu duomenu ir ivairiu kvailu klausimu, teko apsimesti slanga, kad pirma karta perku ir gal ko adrese priveliau, galiausiai reikejo tris kartus sudiktuot adresa ir prizadejo penktadieni pristatyt... Ziuresim kuom baigsis, tikiuos gausiu arba prekes, arba bent pinigus grazins... Apie busima mobilaus tel saskaita patyliu biggrin.gif
Reziumuojant, jei angliskai kas nekalbat, patariu nerizikuot, nes laiskais su jais nepasirasinesi, viska tik telefonu sprest reik ir butinai paciai

RASIAU jau vakar, jie protinga parde, buvo tik laiko klausimas kada uzrauks pirkimus tokius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2016 04 27, 22:10)
RASIAU jau vakar, jie protinga parde, buvo tik laiko klausimas kada uzrauks pirkimus tokius  doh.gif

Kokius "tokius"? As nuolaida nesinaudojau, pabandziau su keliom prekem UK adresu apsipirkt tik smile.gif
Kriminalo neizvelgiu sitoj vietoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 04 27, 22:19)
Kokius "tokius"? As nuolaida nesinaudojau, pabandziau su keliom prekem UK adresu apsipirkt tik smile.gif
Kriminalo neizvelgiu sitoj vietoj  biggrin.gif

gal tokius, kad vienu adresu daug perkančių...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 27, 22:22)

Bet tai ne kokio nuosavo namo adresas, tuo adresu siaip ne viena imone isikurus ir tikrai daug zmoniu turetu dirbt ... Mano galva jie ne del adreso kabinejas, jie pagal mokejima mato, kad ne is UK banko pinigai ateina ir tiek
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 27, 22:22)

as manau, kad adresas cia kaltas, nes pasipyle i ta adresa pirkimai.
Tiesiog daug pirkimu....
Atsakyti
Mergaitės, o H&M siuntimas nemokamas? Nes dešiniame šone rašo, kad Free, o atskirai prie deliverio 3.99 ir 4.99 g.gif Pasirinkus vieną ar kitą pristatymo būdą, vis tiek nesikeičia - dešiniame šone delivery free g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2016 04 27, 23:06)
Mergaitės, o H&M siuntimas nemokamas? Nes dešiniame šone rašo, kad Free, o atskirai prie deliverio 3.99 ir 4.99  g.gif  Pasirinkus vieną ar kitą pristatymo būdą, vis tiek nesikeičia - dešiniame šone delivery free  g.gif  smile.gif

Kol kas nemokamas
Atsakyti