priminkite, kuri mergaite siuntete pakvietimus i next.co.uk ? skubiai prisireike
QUOTE(darlia25 @ 2016 05 05, 11:04)
priminkite, kuri mergaite siuntete pakvietimus i next.co.uk ? skubiai prisireike
jauciu , kad ta mergaite esu as ))))))))) vardas pavarde ir emailas I az bet taip greitai jis neateis, plius minus per para laiko
QUOTE(MuseZuze @ 2016 05 05, 12:52)
ar MyToys yra šiuo metu koks kodas, kuris ir paspirtukams tiktų?
Mane irgi paspirtukai domina
Laba Merginos, gal kas gali padeti, kur galima nupirki mokykline uniforma ? Ziuriu cia http://direct.asda.com bet nesuprantu ar siuncia i Lietuva ? Gal kas dar zino kakie parduotuve ?
Renku iš Decathlon http://www.decathlon.lt/ (Pirksiu pirmą kartą iš čia)
Siuntimas į Lt - 9,91 (10) eurų.
TIK iš Kauno, nepersiųsiu.
Laukiu poros prisijungusių, kad pasidalintume siuntimą Pinigų prašysiu iš anksto, swedbank
Siųsti į kristiboc(eta)yahoo.com
Siuntimas į Lt - 9,91 (10) eurų.
TIK iš Kauno, nepersiųsiu.
Laukiu poros prisijungusių, kad pasidalintume siuntimą Pinigų prašysiu iš anksto, swedbank
Siųsti į kristiboc(eta)yahoo.com
QUOTE(madampipi @ 2016 05 05, 13:21)
Sveikos, gal galit rekomenduoti plaukimo kepuraitę vaikui (6m)? Ačiū
galiu rekomenduot nueiti su vaiku i sporto prekiu skyriu kokiam didesniam prekybcentri, arba i sporto prekiu specializuota parduotuve, ir leisti matuotis jam paciam. Nera labai brangios tos kepuraites, nuo 3 iki 10 euru tikrai rasit ka issirinkti. Mano savarankiski kepuraites pirkimai pernai beigesi tuo, kad namie guli trys, o naudojama tik viena, kuria issimatavo parduotuveje pats. Kitos, kad ir tinkamo jam dydzio, bet be mano pagalbos jis ju pats negalejo tinkamai uzsimaut
o buna tu kepuraiciu net ir maximose didesnese
Prisijungciau prie lesiu pirkimo is www.szkla.com, Vilnius.
QUOTE(adriatic @ 2016 05 05, 13:46)
galiu rekomenduot nueiti su vaiku i sporto prekiu skyriu kokiam didesniam prekybcentri, arba i sporto prekiu specializuota parduotuve, ir leisti matuotis jam paciam. Nera labai brangios tos kepuraites, nuo 3 iki 10 euru tikrai rasit ka issirinkti. Mano savarankiski kepuraites pirkimai pernai beigesi tuo, kad namie guli trys, o naudojama tik viena, kuria issimatavo parduotuveje pats. Kitos, kad ir tinkamo jam dydzio, bet be mano pagalbos jis ju pats negalejo tinkamai uzsimaut
o praleidžia jūsiškė vandenį? ar čia, jei per didelė mums praleidžia, mūsų turimos dvi praleidžia, tai nebežinau, ar pirkti toliau, kol rasiu stebuklingą... ir nežinau, ar dėl dydžio praleidžia ar dėl kokybės, maxej kaip ir yra, bet kitos labai sandariai supakuotos, nėra kaip pasimatuoti
QUOTE(madampipi @ 2016 05 05, 13:21)
Sveikos, gal galit rekomenduoti plaukimo kepuraitę vaikui (6m)? Ačiū
aš saviškiui turėjau per vieną dieną surasti plaukimo kepuraitę, tai nulėkiau į Sportsdirect pas mus, bet ten tik tos guminės buvo... man jos ir užsideda sunkiai atrodo, ir toks specifinis kvapas jų... tai Sportlande radau visai kitokio materiolo, kur kas malonesnės, o ir užsidėti paprasta jei turit galimybę, paieškokit
tokia pas mus: Arena plaukimo kepurė