Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 317 tema

Sveiki, renku mytoys uzsakyma. Klaipėdos rajonas - Vilnius Žirmūnai. Į Klaipėdą prekes perduočiau po ju atejimo pvz antrad ar teciad, penktadienį, o į Vilnių - sekmadienį. Naudosiu pirmo apsipirkimo 10% nuolaidos koda.
Atsakyti
Bandysiu pirkti Next.co.uk per UK adresą. Gal kas staigiai norit prisijungti? Nes greit prekės dingsta doh.gif Reikia užsakymo už 25svarus, kad galėčiau panaudoti 20svarų nuolaidą
Atsakyti
Sveikos, merginos,

turiu bėdą smile.gif

Užsisakiau iš Windeln, išsiuntė siuntinį, viskas lyg ir ok, davė siuntos sekimo nr., bet man rašo prie mano siuntos "Due to an address error, the shipment could not be delivered. The sender will be contacted." Kaip suprast tą address error? Namie pagal valandas turėjau būti, adresas užrašytas tikrai gerai, tik domofonas pas mus neveikia, bet dar niekam nėra tai sutrukdę patekt į namą. Lietuvos DHL padėtų man kažin g.gif Nes jei išsiųs atgal į DE tai nekažką doh.gif
Atsakyti
merginos, per kiek laiko gaunat HM siuntas?

mano siuntos duomenu DPD nuo 29 dienos neatnaujina kazkodel:

29/04/2016 14:01 DPD data centre - Order information has been transmitted to DPD.

kaip nesikeicia, taip nesikeicia tas irasas g.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2016 05 04, 09:02)
Bandysiu pirkti Next.co.uk per UK adresą. Gal kas staigiai norit prisijungti? Nes greit prekės dingsta  doh.gif Reikia užsakymo už 25svarus, kad galėčiau panaudoti 20svarų nuolaidą

o kas cia per nuolaida tokia turite ?
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2016 05 04, 10:11)
Sveikos, merginos,

turiu bėdą smile.gif

Užsisakiau iš Windeln, išsiuntė siuntinį, viskas lyg ir ok, davė siuntos sekimo nr., bet man rašo prie mano siuntos "Due to an address error, the shipment could not be delivered. The sender will be contacted." Kaip suprast tą address error? Namie pagal valandas turėjau būti, adresas užrašytas tikrai gerai, tik domofonas pas mus neveikia, bet dar niekam nėra tai sutrukdę patekt į namą. Lietuvos DHL padėtų man kažin  g.gif Nes jei išsiųs atgal į DE tai nekažką  doh.gif

ju siuntas man atvezdavo LP Express, ne DHL.
pabandykit suvesti savo siuntos numeri i LP express, kad isitikintumete, kad siunta pas juos tikrai ir skambinkite i ofisa, jie uzsirasys jusu tel ir pristatys siunta kita diena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 04 gegužės 2016 - 09:18
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 05 04, 10:13)

pirmo pirkimo biggrin.gif Už 25svarus turiu užsakymą, trūksta dar 25 svarų
Atsakyti

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 05 04, 10:13)

as supratau, kad Simpai truksta 25 svaru iki 50 sv krepselio, kad pirmojo pirkimo nuolaida pasinaudotu
Atsakyti
QUOTE(Monikutia @ 2016 05 04, 10:11)
Sveikos, merginos,

turiu bėdą smile.gif

Užsisakiau iš Windeln, išsiuntė siuntinį, viskas lyg ir ok, davė siuntos sekimo nr., bet man rašo prie mano siuntos "Due to an address error, the shipment could not be delivered. The sender will be contacted." Kaip suprast tą address error? Namie pagal valandas turėjau būti, adresas užrašytas tikrai gerai, tik domofonas pas mus neveikia, bet dar niekam nėra tai sutrukdę patekt į namą. Lietuvos DHL padėtų man kažin  g.gif Nes jei išsiųs atgal į DE tai nekažką  doh.gif

man windeln lietuvoje perdave LP express siuntai pristatyti, prekes pristate i namus, klausiau kas butu jeigu nebuciau namuose, sake paliktu lietuvos paste pasiimti, nes buvo dideles dezes, i ju LPexpress dezutes nebutu tilpe, tai pabandykite su jais susisiekti, turetu atrasti jusu siunta su turimu reg. nr. Ir kai sekiau savo siunta, man rode kad pristatys LPexperss, jums rodo kad DHL lietuvoje pristatys?
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2016 05 04, 09:16)
pirmo pirkimo  biggrin.gif Už 25svarus turiu užsakymą, trūksta dar 25 svarų

aaa smile.gif supratau smile.gif as galvojau , gal taip kur internete radote koki gera koda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 05 04, 10:12)
merginos, per kiek laiko gaunat HM siuntas?

mano siuntos duomenu DPD nuo 29 dienos neatnaujina kazkodel:

29/04/2016  14:01 DPD data centre - Order information has been transmitted to DPD.

kaip nesikeicia, taip nesikeicia tas irasas g.gif

man ir nesikeitė niekas, bet šiandien atėjo emailas, kad tokią ir tokią valandą turi pristatyti siuntą... jei laikas netinka, galima rinktis kitą... tik dabar galvoju, norėjau pažiūrėt, gal ryt tinkamesnis laikas būtų buvęs, paspaudžiau, o ten kažkokia lentelė... tai dabar žinok, pakeičiau dienas ar ne g.gif pagal tracking rodo, jog siunta turi būti pristatyta šiandien... sėdėsiu namie g.gif
Atsakyti
Man irgi jau darosi neramu... Praejusi pirmadieni pirkau autokedute is kikiwelt.de ir iki siol jokiu ziniu. Beda, kad pirkau pirma karta ir nesuprantu vokiskai, tai bijau, kad gal ka ne taip padariau:( Per kiek laiko jus gavot savo prekes is sios parduotuves?
Atsakyti