Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 317 tema

Gal kuri noretumete marskinunu is GAP,fainuciai, l gera sudetis, man spalviskai netinka
XS dydis, apie 10 eur gavosi, pirkau su 25%off Vilnius, jei, ne tai siusiu atgal...
http://www.gap.eu/br...id=000721085001
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2016 05 02, 18:37)
Turiu kodą SPORTDIRECT naujam klientui 20 proc.
(your first order - taip rašo), gal kas pirktų pirmą kartą ir priimtų mane į kompaniją perleisčiau kodą, nes pati jau esu ne naujas klientas  biggrin.gif

Tai ten visai kitai pardei siulo- flannels.com. su kodu new20 smile.gif
Atsakyti
[quote=Dameri,2016 05 02, 17:57]
O kada pirkote? Nes as mokejima penktadieni ryte padariau ir vis dar "in Bearbeitung", bet ketvirtadieni rase, kad pristatys. Na ziuresim g.gif
Papildyta:

Pirkau praeitą pirmadienį, gavau šnd.
Nebuvo jokio siuntos nr. ar pan. Ir užsakymas visą laiką "in Bearbeitung" statuse.
Na, svarbu, kad prekė sėkmingai atkeliavo. Ir Jūs dar luktelkit ;-)
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2016 05 02, 19:17)
Tai ten visai kitai pardei siulo- flannels.com. su kodu new20  smile.gif

ot geras biggrin.gif net nesuparatau

Atsakyti
QUOTE(*jolantab* @ 2016 05 02, 14:06)
Gal kuri vilnietė artimiausiu metu planuoja užsakymą iš cocooncenter?
Norėčiau prisijungti  4u.gif

Būčiau dėkinga, jeigu parašytumėt į a.ž.

Ir as prisijungciau
Atsakyti
Vaikui užsireikė tokių akinių prie telefono jungiamų, sako, kad ir kartoninių, kur geriausiai ieškot g.gif
https://www.google.l...KHRpOCrQQsAQIGQ
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas iš vilniečių priimtumėt į kompaniją arba norėtumėt jungtis prie amazon.de? Noriu siųstis per ESWD, turiu 1 kg
Atsakyti
turiu MyToys 20% kodą drabužiams ir avalynei, ar galioja dar kam nors - nežinau. galioja iki 04.05.2016, 1000€ krepšeliui... jei ką nors domina, jei kas nors rinks kooperaciją, kreipkitės, atiduodu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2016 05 02, 20:39)
Sveikos,
Gal kas iš vilniečių priimtumėt į kompaniją arba norėtumėt jungtis prie amazon.de? Noriu siųstis per ESWD, turiu 1 kg

Jei tik dėl svorio, galim jungtis. Nes aš jau turiu nusipirkus batus
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 05 02, 16:28)
Is shoes-world.de niekas neperkat siuo metu?

Prisijungčiau ir aš rolleyes.gif būtų geriau Vilnius ax.gif
Atsakyti

Vaikui užsireikė tokių akinių prie telefono jungiamų, sako, kad ir kartoninių, kur geriausiai ieškot g.gif
https://www.google.l...KHRpOCrQQsAQIGQ
[/quote]
Iš aliexpress parsisiuntem, kaina buvo apie 15 dol. O tie kartoniniai pigus, bet vienoj parodoj dave su jais pazaist, tai irgi nieko, tik nzn kiek laikys. Bet atsibodo greitai, menesį pažaidė ir numetė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mnarka @ 2016 05 02, 21:42)
Iš aliexpress parsisiuntem, kaina buvo apie 15 dol. O tie kartoniniai  pigus, bet vienoj parodoj dave su jais pazaist, tai irgi nieko, tik nzn kiek laikys.  Bet atsibodo greitai, menesį pažaidė ir numetė smile.gif

Tai aš ir galvoju, kad tie kartoniniai vienkartiniai, sakė jo draugas pirko už 5 eur Lietuvoj. O kuruios ali pirkot, gal galit nuorodą įmest. Ir ar gerai rodo biggrin.gif ? O gal jei greit atsibosta ir kartoninių pakaktų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 02 gegužės 2016 - 21:53