Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 317 tema

QUOTE(Lin1 @ 2016 04 28, 14:10)
merginos nesuprantu kas per nesamone, noriu padaryti pavedima ir man  1 zingsnyje viska suvedus ir norint apmoketi apacioje raso  patvirtinimas SMS zinute (gauti SMS) nenoriu as SMS gauti,  gal  pinigu kiek uz tai nuskaiciuos ar ne?  cia tiesiog nauji pakeitimai tokie?

seb bankas
  parasykite kas zinote, kodel taip,  nebuvo lyg taip..  unsure.gif

na, swed banke irgi anksciau nebuvo, bet pries keleta dienu irgi taip pat pasikeite - reikejo to patvirtinimo SMS zinute: gaunamas kodas, ji reikia suvesti ir tada dar is kodu lenteles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 04 28, 13:11)
Ačiū už išsamią naudingą info, išsisaugojau 4u.gif
Jūs visažinės, kur rekomenduotumėt pirkti vidaus duris Vilniuje?

kokia kaina ir kokiu norite ? moderniu ? klasikiniu ? ( masyvo ) ar dar nezinote ? gamintojas LT ar italisku norite ? dirbau su durimis smile.gif italiskomis smile.gif as pati ziuriu beremias duris, ta prasme kai stakta - remas buna po apdaila, tai vat jei neziureti italisku brangiu randu tik vytuko durys, yra ju ekspozicija baldu rojuje. buvau nuvaziavus , visai man patiko, analogas , ka mes turejome 3 kart pigiau. Bet atsiliepimu apie juos tai yra ivairiu smile.gif zodziu parasykite konkreciau nes taip nelabai ka parti imanoma
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2016 04 28, 13:12)
na, swed banke irgi anksciau nebuvo, bet pries keleta dienu irgi taip pat pasikeite - reikejo to patvirtinimo SMS zinute: gaunamas kodas, ji reikia suvesti ir tada dar is kodu lenteles  4u.gif

Balandzio pirmomis dienomis darant pavedima is swed, reikejo kodo gauto i mobilu. Praejusia sav dariau pavedima, tai jokio kodo neatsiunte. Praejo be smsu. Gal nuo pavedimo sumos priklauso? Jei keli €tai nereikia tokio didelio saugumo? Kai suma didele, tada ir sustiprina sauguma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2016 04 28, 15:10)
merginos nesuprantu kas per nesamone, noriu padaryti pavedima ir man  1 zingsnyje viska suvedus ir norint apmoketi apacioje raso  patvirtinimas SMS zinute (gauti SMS) nenoriu as SMS gauti,  gal  pinigu kiek uz tai nuskaiciuos ar ne?  cia tiesiog nauji pakeitimai tokie?

seb bankas
  parasykite kas zinote, kodel taip,  nebuvo lyg taip..  unsure.gif

Čia neseniai keitėsi pavedimų tvarka tiems, kas neturi generatoriaus,o tik kodų kortelę. Dabar visada reikia sms.
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2016 04 28, 13:12)
na, swed banke irgi anksciau nebuvo, bet pries keleta dienu irgi taip pat pasikeite - reikejo to patvirtinimo SMS zinute: gaunamas kodas, ji reikia suvesti ir tada dar is kodu lenteles  4u.gif

axa, jau supratau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip, priklauso nuo pavedimo sumos. Pagal naują tvarką, lyg ir nuo balandžio pirmos, darydamos pavedimus visuose bankuose turėsite įrašyti papildomą kodą, gautą į telefoną. Bijau suklaidinti, bet gal ir el.paštu galima, kaip peysera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 28, 11:19)
Galvoju reikia ar nereikia ax.gif . Vaikinui jau 11 ant nosies. Kažin kiek ilgai dar įdomus bus tas batutas, šiemet dar nesustatėm, bet jau spaudžia, kad statytumėm ax.gif

Manau ilgai mirksiukas.gif maniskis beveik 18 oi kaip duodasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 04 28, 14:23)
Čia neseniai keitėsi pavedimų tvarka tiems, kas neturi generatoriaus,o tik kodų kortelę. Dabar visada reikia sms.

Nevisada, it niekap nesuprantu kada reikia. Jau senai beprašė, bet pradžioj reikėjo. Galvoju reikia susitvarkyt mobilų parašą. Ar paprasčiau, ar naudojatės kuri?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 04 28, 13:23)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 28, 13:27)
Nevisada, it niekap nesuprantu kada reikia. Jau senai beprašė, bet pradžioj reikėjo. Galvoju reikia susitvarkyt mobilų parašą. Ar paprasčiau, ar naudojatės kuri?

Nuo sumos priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 28, 15:27)

Nežinau ar visada reikia, bet aš kiek moku, tiek reikalauja biggrin.gif.
Šiaip man ir su tuo SMS paprasta, greitai ateina, suvedu ir tiek. Bent jau man atrodo patogiau nei generatorių nešiotis.

O dėl batutų - kokio pločio reikėtų, kad normaliai šokinėtis? Užtektų 3m.? Pas mane 2 mažamečiai vaikai, bet ir draugų prieitų. Ir kokią firmą rekomenduotumėt iš mytoys?
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2016 04 28, 14:35)
Nežinau ar visada reikia, bet aš kiek moku, tiek reikalauja  biggrin.gif.
Šiaip man ir su tuo SMS paprasta, greitai ateina, suvedu ir tiek. Bent jau man atrodo patogiau nei generatorių nešiotis.

O dėl batutų - kokio pločio reikėtų, kad normaliai šokinėtis? Užtektų 3m.? Pas mane 2 mažamečiai vaikai, bet ir draugų prieitų. Ir kokią firmą rekomenduotumėt iš mytoys?

Generatoriaus ir man nereikia, bet pažįstama mobiliu parašu naudojasi, sakė labai patogu.
Batutas mūsų pirktas Ermitaže, mytyse tokį žiūrinėju:
http://www2.mytoys.d...cm-4058835.html
arba
http://www2.mytoys.d...tz-3493479.html
Mūsų į antrąjį labai panašus dabartinis, rašė iki 100 kg, tik nebepamenu kiek mokėjom ax.gif
Papildyta:
Kas čia per daiktas g.gif
http://www2.mytoys.d...ne-2158382.html
google vertėjas neverčia pirmo žodžio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 28 balandžio 2016 - 13:50