Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 317 tema

QUOTE(padraika22 @ 2016 04 28, 11:13)
Jei nusipirksit nauja, sena gal parduosit?  blush2.gif  ieskom deveto, nes kazko nemanau, kad intensyviai butu naudojamas  biggrin.gif

Galvoju reikia ar nereikia ax.gif . Vaikinui jau 11 ant nosies. Kažin kiek ilgai dar įdomus bus tas batutas, šiemet dar nesustatėm, bet jau spaudžia, kad statytumėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(V @ 2016 04 28, 09:14)
Mane suklaidino jų info puslapyje:
http://pirkanglijoje.lt/kontaktai/
Vilniaus ofisas: Verkių g. 36, Vilnius
Kauno salonas: Šiaulių g. 50, Kaunas
Klaipėdos sandėlis: Pramonės 8A, Klaipėda, II aukštas virš 41 vartų.

Bent jau Siauliuose Tukis pristato i sandeli ar patalpas visada tuo paciu adresu.. Gal ten ir kontora kokia ju, nezinau. Bet vieta nera labai patogi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 28, 11:19)
Galvoju reikia ar nereikia ax.gif . Vaikinui jau 11 ant nosies. Kažin kiek ilgai dar įdomus bus tas batutas, šiemet dar nesustatėm, bet jau spaudžia, kad statytumėm ax.gif

maniškiui dar įdomu, ypač jei draugų kokių būna, nors batutas pas mus tik pas senelius kaime, o įdomu ir vyresniems dar... tikrai pašokinėja...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 04 28, 10:31)
maniškiui dar įdomu, ypač jei draugų kokių būna, nors batutas pas mus tik pas senelius kaime, o įdomu ir vyresniems dar... tikrai pašokinėja...

Batutas ir man paciai butu ydomu biggrin.gif
Atsakyti
https://der-rollensh...vi.php?qs=micro

Micro ir ne tik paspirtukai, rolikai ir kitos sporto prekes. Nuo 250 eur siuntimas i LT nemokamas. Gal kas noretu parinkti biggrin.gif Prisijungciau su paspirtuku Kaune blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 04 28, 10:59)

Kadangi kilo baisus pasipiktinimas, koks Tukis blogas, o koks PA geras, nes neprašo asmens dokumento, tai ši teorija buvo paneigta. Klaipėdoje kaip matome PA sandėlis irgi atsirado, tai galbūt ir bus galimybė registruotis ten. Asmens dokumento aš irgi neduočiau, tačiau tai kiekvieno pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 28, 12:43)
Kadangi kilo baisus pasipiktinimas, koks Tukis blogas, o koks PA geras, nes neprašo asmens dokumento, tai ši teorija buvo paneigta. Klaipėdoje kaip matome  PA sandėlis irgi atsirado, tai galbūt ir bus galimybė registruotis ten. Asmens dokumento aš irgi neduočiau, tačiau tai kiekvieno pasirinkimas.

Aš manau, kad jokio skirtumo asmens dokumentas ar sąskaitos nr su pavarde - tas identifikavimas iš esmės reikalingas, kad jei KAS (siunciat nelegalias prekes, neapmokat už paslaugas ar šiaip koks nesusipratimas) - jie galėtų pateikti duomenis policijai ar kažkam ir identifikuoti asmenį... Nes realiai siųstis galim bile kieno vardu - mūsų niekas nepatikrintu...
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 28, 12:43)
Kadangi kilo baisus pasipiktinimas, koks Tukis blogas[B], o koks PA geras, nes neprašo asmens dokumento, tai ši teorija buvo paneigta. Klaipėdoje kaip matome  PA sandėlis irgi atsirado, tai galbūt ir bus galimybė registruotis ten. Asmens dokumento aš irgi neduočiau, tačiau tai kiekvieno pasirinkimas.

kuriam poste ta pasakiau? prasau man pirstu parodyt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 04 28, 13:23)
kuriam poste ta pasakiau? prasau man pirstu parodyt  biggrin.gif

Ne jūs tai rašėte, kitos narės 4u.gif teigė, kad Tukis blogis. Jūs rašėte, kad PA neva neprašo dokumento. Viskas, baigiu, nes diskusija beprasmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 28 balandžio 2016 - 12:30
Sveikos, merginos 4u.gif Gal yra Vilniuje renkančių http://www.cocooncenter.co.uk? 4u.gif
Atsakyti
merginos nesuprantu kas per nesamone, noriu padaryti pavedima ir man 1 zingsnyje viska suvedus ir norint apmoketi apacioje raso patvirtinimas SMS zinute (gauti SMS) nenoriu as SMS gauti, gal pinigu kiek uz tai nuskaiciuos ar ne? cia tiesiog nauji pakeitimai tokie?

seb bankas

parasykite kas zinote, kodel taip, nebuvo lyg taip.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 28, 08:43)
Na parašysiu apie adresų nuomos adresus ir aš. Turiu patirties su Tukiu, PirkAnglijoje (PA) ir Eshopwedrop.

Ačiū už išsamią naudingą info, išsisaugojau 4u.gif

Jūs visažinės, kur rekomenduotumėt pirkti vidaus duris Vilniuje?
Atsakyti