Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų, 317 tema

QUOTE(magute @ 2016 04 28, 10:12)
deja Klaipėdoje kol kas nėra jų sandelio:
Pirkinių pristatymo kaina atsiimant Vilniuje ar Kaune

Mane suklaidino jų info puslapyje:
http://pirkanglijoje.lt/kontaktai/
Vilniaus ofisas: Verkių g. 36, Vilnius
Kauno salonas: Šiaulių g. 50, Kaunas
Klaipėdos sandėlis: Pramonės 8A, Klaipėda, II aukštas virš 41 vartų.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 04 28, 09:12)
deja Klaipėdoje kol kas nėra jų sandelio:
Pirkinių pristatymo kaina atsiimant Vilniuje ar Kaune

jei perkate labai nedaug, tai kiti miestai nelabai ir turi pasirinkimo, nes persiuntimas is PA ar Eshopwedrop yra ganetinai brangus (nekalbu apie didelio svorio ir didesnio kiekio siuntas).
Cia tik Vilnietės ir Kaunietės gali diskutuoti ir rinktis kuris geriau, pigiau, patogiau ir pan.  4u.gif

Todel as be jokiu diskusiju rinkausi tuki
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 28, 09:14)
Klaipėdos sandėlis: Pramonės 8A, Klaipėda, II aukštas virš 41 vartų.

hmm gal jau atsidarė? bet įkainių ir kad galima jau atsiimti kažkodėl neskelbia. reiks pasidomėti ax.gif

gal kuri Klaipėdietė jau išbandė? nes pagal adresą žiūriu jie LEZ zonoje, tai ten tik su savo transportu tegali nusigauti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 28 balandžio 2016 - 09:23
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 28, 10:05)

Žiūriu ir į į LT siunčia. Galvoju gal reiktų naują nusipirkt, senasis visas apiplyšęs jau ax.gif . Kažin nuolaidą kaip naujam pirkėjui dar galima būtų pritaikyt ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2016 04 28, 09:19)
hmm gal jau atsidarė? bet įkainių ir kad galima jau atsiimti kažkodėl neskelbia. reiks pasidomėti  ax.gif

gal kuri Klaipėdietė jau išbandė? nes pagal adresą žiūriu jie LEZ zonoje, tai ten tik su savo transportu tegali nusigauti

ohmy.gif ohmy.gif ir man irgi idomu pasidarė, nejaugi Klaipėda irgi gaus bonusą ir galimybę pasiimti patiems. ax.gif
parašiau jiems ant FB sienos, gal galės papasakot išsamiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 28, 08:55)
Esu pirkusi kosmetikos iš šios parduotuvės per DE adresą, yra ir MAC https://www.parfueme...marken/mac.html
Beje čia dar nuolaidų yra su kodu #MamaistdieBeste
user posted image

Aciu thumbup.gif
O gal kuri zinote galiojanti Pigu.lt koda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2016 04 28, 10:11)

Bandžiau, bet deja negalėjau užsiregistruoti  4u.gif

Ir man nepavyksta Eshopwedrop adresu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 04 28, 09:42)
Tiek aš, tiek Lina0612 Jums rašome, kad nepagrįstai teigiate, jog PA neprašo asmens dokumento. Prašo. Jei identifikuoji save ne per banką, o vyksti į ofisą.

jei pastebejote, mano komentaras buvo skirtas merginai is kito miesto (Klaipedos), kuri ne ofise registruotusi ir nenoretu pateikti paso kopijos su asmens kodu... todel tiesa sakant nesupratau Jusu noro komentara zut but nugincyt... 4u.gif as rinkausi keliu eur sumokejimo alternatyva, net gyvendama Vilniuje, nes savo paso duomenu taip pat neskubu dalint i kaire ir desine

Atsakyti
As galiu papasakoti kaip PA registravausi as smile.gif parasiau jiems, kad domina ju paslaugos, ir noriu gauti adresa, susirasem , kad yra du variantai, arba as sumoku pinigus darydama pavedima, ir taip save identifikuoju, arba as atvaziuoju ir pateikiu asmens dokumenta ( ir as nemanau , kad jie kopija darys, manau jie tik paziures , kad jus esate jus , bet aisku cia tik mano speliojimas) tai va , buvo du variantai, is kuriu mes isrinkome trecia smile.gif as nieko nemokejau , nieko neveziau , jie manimi patikejo ir suteike nemokamai registracija ir adresa smile.gif ir siaip labai gera kontora, visada atraso, viskas aisku, kaip kur kada atvaziuos, pranesa emailu, matai savo sistemoje kiek sveria tavo siuntinukas, gali orientuotis kiek turesi uz ji somketi .
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2016 04 28, 10:03)
Aciu  4u.gif atsiskaitymui tinka bent kokia kortele, taip?

Šito nežinau smile.gif Bandykite 4u.gif Aš mokėjau MasterCard
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 04 28, 09:31)
Žiūriu ir į į LT siunčia. Galvoju gal reiktų naują nusipirkt, senasis visas apiplyšęs jau ax.gif . Kažin nuolaidą kaip naujam pirkėjui dar galima būtų pritaikyt ax.gif .

Jei nusipirksit nauja, sena gal parduosit? blush2.gif ieskom deveto, nes kazko nemanau, kad intensyviai butu naudojamas biggrin.gif
Atsakyti
KLAIPĖDIETEM dėl PA atsiėmimo Klaipėdoje :

"PirkAnglijoje.lt Taip, pirkinius jau galite atsiimti ir Klaipėdos salone. Kainos tokios pat kaip atsiėmimo Vilniuje ir Kaune. Kurjerio mokestis nebus skaičiuojamas. Tinklalapyje informacija bus pateikta artimiausiu metu"

Šaunuoliai - tobulėja!!! smile.gif
Atsakyti