Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

Perparduotume vieta Festivus Kedainiuose Agurku Sventeje , vieta kampine prie pagrindinio tako
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2016 07 05, 16:24)
As atsakiau i Mazu-les komentara apie Moletus ir Kedainiu miesto svente. Agurku sventes neminejau, nes neteko joje buti wink.gif

Mes nevaziavom pries diena, ir neuzsieminejom vietos. Atvaziavome ta pati ryta.  Viskas buvo normaliai. Patiko, kad zmones ryte ateina apsiperka ir nuo 12 jau namo leki. Nereikia visa diena per karsti sedet smile.gif Matot pas visus tikrai skirtingos patiryts  4u.gif
Bet kai festivus dabar uzsisauks 40eur uz vieta, tai nebevaziuosim.

Ir Utenoj praeitais metais buvo nebloga muge. Organizavo kulturos centras. Dabar ziuriu Festivus irgi pereme.  verysad.gif IR dar kiek vietu pripyckino doh.gif Visas muges jie sugadina. Atsisake ju festivaliai, nes pridirbo nesamoniu, tai dabar nori okupuoti mazus miestelius doh.gif
Papildyta:

siemet pirmakart bandysim. Nes praeitais metais sutapo su Juros svente. O atsiliepimus girdejau neblogus. Bet jau kol prisiskambinau  doh.gif daugiau nei 2val prie tel. sedejau doh.gif

Kelios paskutines mugės su festivus turi ne kokią patirtį, tai kažkaip į jų muges net nesižvalgau. Taip su Kėdainių vietom taip yra, mane erzina tas užsiėmimas kur norit be sužymėjimo, net nevažiuoju į tokias muges doh.gif O Agurkų šventė man sutampa su Žagare, mes važiuojam ten, pernai mums ten labai patiko drinks_cheers.gif

Anykčius aš įveikiau per 45 min,skambinau ištisai nuo 8h, atsiliepė 8:45 ir gavau virš 80 vietą lotuliukas.gif Kokią vietą jūs gavot po 2h, kiek bus tų dalyvių įdomu g.gif Pernai taip, su Jūros švente sutapo irgi nebuvom, išbandysiu šiemet, nes irgi girdėjau daug gerų atsiliepimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau yra Jūros šventės planas bigsmile.gif Esminių pasikeitimų nematau g.gif Laukiam sąrašų bigsmile.gif
Atsakyti
Užsiregistravau į Anykščius, mano vieta gerokai virš 200 smile.gif . Prisiskambinau iš pirmo karto. Gal kas planuojate dalyvauti Pakruojyje, Muzikos, amatų ir alaus festivalyje? Vieta 40 Eur už 2 d.
Atsakyti
Paskelbti sąrašai į Jūros šventę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena12 @ 2016 07 07, 13:58)
Užsiregistravau į Anykščius, mano vieta gerokai virš 200  smile.gif . Prisiskambinau iš pirmo karto. Gal kas planuojate dalyvauti Pakruojyje, Muzikos,  amatų ir alaus festivalyje? Vieta 40 Eur už 2 d.

Kur rasti informaciją? Girdėjau ten nebloga prekyba, įdomu būtų pabandyti g.gif

QUOTE(mamyte181 @ 2016 07 07, 14:51)
Paskelbti  sąrašai  į Jūros šventę  smile.gif

Jop, peržiūrėta jau mirksiukas.gif Permetus akimis pirmą sąrašą kaip matau dosnūs jie buvo šiemet gan, džiaugiuosi kad patekom ir mes tenais thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas norite į agurkus galėčiau parudoti... Nespeju del zagares. Parasykit i PM.

Atsakyti
Informacija del Anykščių http://www.anyksciai...ybininkams.html

Papildyta:
Gal kas galite pasufleruoti, kur dar butų galima užsiregistruot. Esu naujokė, šie metai pirmi, kai pradėjau važinėt į muges. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Bozena12 @ 2016 07 08, 12:36)
Informacija del Anykščių http://www.anyksciai...ybininkams.html

Papildyta:
Gal kas galite pasufleruoti, kur dar butų galima užsiregistruot. Esu naujokė, šie  metai pirmi, kai pradėjau važinėt į muges. Ačiū.

Telefonu registravausi, tai buvau 271 parke. Nu, galvoju, kad oi bus. Įdomu, kodėl atrankos nedaro. Sakė, busiu parke. Ot smagu, kad dar ne kokiuose rugiuose prie miško, bent, nieks nemedžios. Nežinau, net ką daryti. ... niekam manes ten nereikia, o gyvena Anykščiuose kiek ? Kokie 4000 ?
Atsakyti
Tuomet dėl Anykščių tikrai įdomu, jie čia registruoja visus norinčius ko gero. Tai as busiu visai netoli Jusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena12 @ 2016 07 09, 21:13)
Tuomet dėl Anykščių tikrai įdomu, jie čia registruoja visus norinčius ko gero. Tai as busiu visai netoli Jusu smile.gif

Tai labai labai labai smagu. smile.gif A kuo prekiausite ?
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2016 07 10, 16:06)
Tai labai labai labai smagu. smile.gif A kuo prekiausite ?

Vienos kompanijos kosmetika ir maisto papildais. Cia ko gero negaliu daryti reklamos ir tos kompanijos ivardinti. Manau susitiksime ir susipazinsime vietoje smile.gif
Atsakyti