Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(Orinnta @ 2017 10 12, 15:41)
Dalyvavau tris dienas. Pirmą dieną sekėsi tragiškai, žmonių vos vienas kitas ir niekas dar nebuvo nusiteikę pirkti. Kitos dvi dienos bent jau man buvo labai geros.</p>

Aciu uz atsakyma. O ka, galima dalyvauti ir maziau dienu? Jus siemet dalyvausit?
Atsakyti

Aciu uz atsakyma. O ka, galima dalyvauti ir maziau dienu? Jus siemet dalyvausit?

Dėl šių metų nežinau. Dar svarstau. Mačiau, kad prekybininkai įsikurs atviruose mediniuose nameliuose, tai man kilo klausmas tie nameliai bus lauke ar viduje. 

Atsakyti

Pernai dalyvavau visas aštuonias dienas. Tai bent jau man ir aplinkiniams kaimynams geriausios buvo pirmos trys dienos, nes buvo savaitgalis. Visos likusios, tik šiaip pasėdėjimui ir paplepėjimui su labai minimalia prekyba. Gali būti, jog daugelis žmonių nė nežinojo, jog mugė vyks visą savaitę, bent jau tokią nuomonę susidariau iš pirkėjų pašnekesių (: Tad sąlyginai mugė buvo gera, nors ir vyko pirmą kartą, tačiau perdaug ištemta. Taip pat pernai buvo galima prekiauti ir ne visas dienas, matyt norėta užpildyti kuo daugiau vietų. Šiais metais nesu tikra ar taip bus, bet galite kreiptis tiesiogiai į organizatorius, kurie sakyčiau visai paslaugūs. Patiko jog pernai metais visus dalyvius apdalino prijuostėmis su Mėmelio kalėdų atributika bei lemputėmis darbo vietai pasipuošti (gražinti nereikėjo :D) Šiais metais mugė keičia ir vietą ir išvaizdą. iš Švyturio arenos teritorijos keliasi prie naujojo turgaus. O prekyba vyks jau nebe vienoje palapinėje, o atskiruose nameliuose lauke. Šildytuvus manau ten bus galima pasistatyti, bet įtariu jog vis vien bus šaltoka. Kadangi mugė vyks prie turgaus, ir vėl gi, pirmą kartą tokioje vietoje, įtariu jog prekiauti ten apsimokės tik maistininkams (ir apsimokės gerai). Bent jau man, kaip klaipėdietei, tikrai nešautų į galvą važiuoti į maisto turgų ieškoti vienetinių drabužių, papuošalų ar kokių rankų darbo dovanų. Ten aš tikiuosi gauti, žuvies, mėsos, pyragų ir daržovių :D Tad kadangi prekiauju papuošalais, visgi šiais metais šią mugę žadu praleisti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anemon: 13 spalio 2017 - 14:43

Labai išsamiai ir teisingai aprašėte :) Aš kadangi dalyvavau tik tas tris pirmas dienas, į kurį įėjo savaitgalis, tai labai pataikiau su dienomis. Savaitgalis buvo puikus, bet penktadienis užtad labai prastas. Šįmet nedalyvausiu ir aš, šalti lauke kažkaip nenusiteikusi. O taip tikėjausi, kad vyks ten pat ir tokiame pat paviljone. Ets. O daugiau kažkokių kalėdinų mugių Klaipėdoje nusimato apart Memelio ir tos vienos dienos Švyturio arenoj? :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orinnta: 14 spalio 2017 - 15:56
As pernai kaip tik prekiavau po savaitgalio likusias dienas,tai tikrai neverta uz tokia kaina 🙂
Atsakyti

Mėmelio Kalėdos šiemet skiriasi į dvi dalis, dizainas, drabužiai ir kitos prekės, kas nenori šalti lauke, prekiaus Elektromarkt antrame aukšte, salėje. Ten bus ir robotikos mokyklos užsiėmimai :) Taigi nameliuose šalti nėra būtina. Aš pati su mezginiais visgi renkuosi namelį, nes būtent turguje manau bus didžiulis žmonių srautas :) Taip, didelė dalis eina maisto, bet didelis renginys su puošniais šventiniais nameliais patrauks juos pasivaikščioti. Per Valentino dieną turguje buvo nedidelė mugių centro mugė, 3 dienų. Tai tikrai labai sėkminga, didelė dalis prekeivių labai gerai susiprekiavo, kiek teko kalbėtis, papuošalai irgi džiaugėsi. Žinoma, gerai buvo ne visiems, man pačiai vidutiniškai, bet mano prekės sezonas būna į pabaigą, daugiau vaikiškų prekių, nei Valentinui skirta, tai ir negalėčiau turėti didesnių lūkesčių :) 
Dar mugių centras Klaipėdoje turi ir kalėdų senelio sodą, prie senosios perkėlos, ten renginys visą mėnesį, tai galbūt aktualiau prekybininkams maistu. Šiemet jie organizuoja iš viso 8 kalėdinės muges. 

Atsakyti

Laba diena, norėčiau paklausti, kaip Klaipėdoje ELEKT​ROMARKAS, ar ten eina žmonės?

Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2017 11 19, 17:29)
<p>Laba diena, norėčiau paklausti, kaip Klaipėdoje ELEKT<em>​ROMARKAS, ar ten eina žmonės?</em></p>

Neina ;) visiskai nepopuluarus
Atsakyti
Sveiki,

gal kas žinot, kokia artimiausia mugė vyks Kaune?
Atsakyti

Reikalinga vieta Vilniaus, Klaipedos, Siauliu festivus kaledinese mugese,  moku 30% daugiau

Atsakyti
Ieskau kas turetu ir noretu dalintis vieta klaipedoje, kaune, siauliuose ir kituose miestuose. Ant stalo galima butu prekiauti keliomis prekemis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaidaSa: 04 gruodžio 2017 - 00:21

Sveiki. Ieškau mugininko bendradarbiavimui (prekiauti mugėse ir kartu važinėti). tel. 8670 34947 miestas Kaunas

Atsakyti