Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(Vaidutia @ 2016 06 15, 15:47)
Sveiki,

Gal kas nebedalyvaus Jūros sventėje? ir nori perleisti vietą.

Aš užsiregistravau, bet mano dokumentų negavo paštu, neįtraukė į sarašus ir nebegausiu vietos.

P.s. Taip pat domina pasiūlymai priimti į palapinę.

p.s.1. palapinę turiu savo.

Prekiauju vaikiškai rūbeliais.
Tel. 868479525

Mano panaši istorija. Bet šlykščiausia, kad nei parašo, nei pasako iki kada tuos laiškus organizatoriai turi gauti. Tik laiko gaila , kurį sugaišau. Ašarų tai nelieju. Tegu patys ir prekiauja si . Ir dar telefonu sako , o kaip aš be laiško pamatysiu ar jus turit patenta ir t.t. Ale gi nieks nežiūri nei kas kam vietą perleidžia nei ką.... O ir tas kopijas dokumentų galima padirbti. Ai, va, jau vien nevažiuodama kokius 200 eu sutaupiau. Dar į sostines dienas ne važiuosiu ir sutaupysiu jau 400 eu. Ir galiu varyti į Turkiją. Jei nebučiau pirkusi palapinės, tai dar 70 eu., vario? ! Dar 50 eu.... ir t.t. Tai žiū jau ir į Nepalą nuskrysčiau.
Šiaip, tai bent jau parašytų iki kada dokumentus atsiusti. Negi sunku, pvz, rašyti iki birželio 6. O jei per mažai potencialių mokėto jų už 3 kv. metrus parkelio, pratęstų registraciją. Nes iš kalbos supratau, kad iki join in dar nevėlų laiškus siūsti. O aš tai adresą neteisingą parašiau, 1 raide. Na, kodo įvesti į kompą negalėjo ir gatvę su rasti ne šiaulių o šaulių. Ai, v.ž. taupausi kelionei į Nepalą.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2016 06 16, 23:30)
Mano panaši istorija.  Bet šlykščiausia,  kad nei parašo,  nei pasako iki kada tuos laiškus organizatoriai turi gauti. Tik laiko gaila , kurį sugaišau.  Ašarų tai nelieju.  Tegu patys ir prekiauja si . Ir dar telefonu sako , o kaip aš be laiško pamatysiu ar jus turit patenta ir t.t. Ale gi nieks  nežiūri nei kas kam vietą perleidžia nei ką....  O ir tas kopijas dokumentų galima padirbti. Ai,  va,  jau vien nevažiuodama kokius 200 eu sutaupiau.  Dar į sostines dienas ne važiuosiu ir sutaupysiu jau 400 eu.  Ir galiu varyti į Turkiją. Jei nebučiau pirkusi palapinės,  tai dar 70 eu., vario? ! Dar 50 eu.... ir t.t. Tai žiū  jau ir į Nepalą nuskrysčiau. 
Šiaip,  tai bent jau parašytų iki kada dokumentus atsiusti.  Negi sunku, pvz,  rašyti iki birželio 6. O jei per mažai potencialių mokėto jų už 3 kv.  metrus parkelio,  pratęstų registraciją. Nes iš kalbos supratau,  kad iki join in dar nevėlų laiškus siūsti.  O aš tai adresą neteisingą parašiau,  1 raide.  Na,  kodo įvesti į kompą negalėjo ir gatvę su rasti ne šiaulių o šaulių. Ai,  v.ž. taupausi kelionei į Nepalą.

Va cia tai postas smile.gif. Ortija, Jus nereali thumbup.gif

Pernai kai registravausi, tai telefonu kelis kartus pasake, kad gatve ne siauliu,o sauliu. O del laiko, tai aiskina, kad registruos tol kol norintys vietas uzpildys.

P.S. jau trecius metus kiekviena ryta Jus Ortija prisimenu smile.gif... Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2016 06 17, 01:30)
Mano panaši istorija.  Bet šlykščiausia,  kad nei parašo,  nei pasako iki kada tuos laiškus organizatoriai turi gauti. Tik laiko gaila , kurį sugaišau.  Ašarų tai nelieju.  Tegu patys ir prekiauja si . Ir dar telefonu sako , o kaip aš be laiško pamatysiu ar jus turit patenta ir t.t. Ale gi nieks  nežiūri nei kas kam vietą perleidžia nei ką....  O ir tas kopijas dokumentų galima padirbti. Ai,  va,  jau vien nevažiuodama kokius 200 eu sutaupiau.  Dar į sostines dienas ne važiuosiu ir sutaupysiu jau 400 eu.  Ir galiu varyti į Turkiją. Jei nebučiau pirkusi palapinės,  tai dar 70 eu., vario? ! Dar 50 eu.... ir t.t. Tai žiū  jau ir į Nepalą nuskrysčiau. 
Šiaip,  tai bent jau parašytų iki kada dokumentus atsiusti.  Negi sunku, pvz,  rašyti iki birželio 6. O jei per mažai potencialių mokėto jų už 3 kv.  metrus parkelio,  pratęstų registraciją. Nes iš kalbos supratau,  kad iki join in dar nevėlų laiškus siūsti.  O aš tai adresą neteisingą parašiau,  1 raide.  Na,  kodo įvesti į kompą negalėjo ir gatvę su rasti ne šiaulių o šaulių. Ai,  v.ž. taupausi kelionei į Nepalą.

Man tai sakė, "ką aš turėčiau visiems skambint, jei dokumentų negavau." Iš vis keista, visur uzsiregistruoji internetu, e. paštu ir nėra problemų. O cia, kaip 19 amžiuj, jei pasto karvelis atskris.

Man tai žiauriai abydna buvo, kažkokia durna situacija,

mazu-le, labai laukiu to koduko.

Atsakyti
QUOTE(Aukselyte @ 2016 06 16, 15:07)
kaip suprasti turesit vieta is antro saraso? Ka, nejaugi jau yra paskelbti sarasai? Is kur zinot, kad busit antram sarase?

Nereikia būti genijum kad žinotum, pirmas sąrašas yra su pažymom ir sertifikatai bei visi draugai giminės ir artimieji. Aš ne prie jų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidutia @ 2016 06 17, 09:48)
Man tai sakė, "ką aš turėčiau visiems skambint, jei dokumentų negavau."  Iš vis keista, visur uzsiregistruoji internetu, e. paštu ir nėra problemų. O cia, kaip 19 amžiuj, jei pasto karvelis atskris.

Man tai žiauriai abydna buvo, kažkokia durna situacija,

mazu-le, labai laukiu to koduko.

ogo kokios intrifos verda. Nu aš nepavėlavau ir "zapasui" pasiėmiau net kelias vietas, taigi ir perleidžiu vieną. Parašiau jau koduką mirksiukas.gif Nuo liepos kokios 10 d. bus pirkimas kokios 2- saviatės kai lieka pardavibėja , tik naujovė kad šiemet ir internetu leis, įdomu neužluš jų sistema. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2016 06 17, 10:12)
tik naujovė kad šiemet ir internetu leis, įdomu neužluš jų sistema. g.gif

As irgi glvoju kaip cia bus ar pavyks patiems nusipirkti ar vaziuoti pirkti... Na po pirkimo pirmojo saraso, gal gausim kokios info rolleyes.gif
Mes irgi i pirmaji sarasa nepatekom. Ir pranesta yra e-mailu, nes jau svarstymai buvo, nors sarasai dar nepaviesinti. Ir kai dokus gavo pranese, kad gavo. Jei tokio pranesimo negauciau, kelios dienos po issiuntimo, tada skambinciau ir klausciau ar gavo, nes man reikia, o ne jiems. Praeitais metais buvom i pirmaji sarasa pateke, siemet matyt buvo daugiau "paremusiu svente", tai paprastiems nebeliko vietu pirmam sarase....
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2016 06 17, 11:34)
As irgi glvoju kaip cia bus ar pavyks patiems nusipirkti ar vaziuoti pirkti... Na po pirkimo pirmojo saraso, gal gausim kokios info rolleyes.gif
Mes irgi i pirmaji sarasa nepatekom. Ir pranesta yra e-mailu, nes jau svarstymai buvo, nors sarasai dar nepaviesinti. Ir kai dokus gavo pranese, kad gavo. Jei tokio pranesimo negauciau, kelios dienos po issiuntimo, tada skambinciau ir klausciau ar gavo, nes man reikia, o ne jiems. Praeitais metais buvom i pirmaji sarasa pateke, siemet matyt buvo daugiau "paremusiu svente", tai paprastiems nebeliko vietu pirmam sarase....

Ačiū kad pasakėt dėl laiško, pasirodo esu pirmam sąraše, valioooooo, dirbom stengėmės ir užsidirbom, įvertino drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiaip užseniuose, France, tai siunčia popierius į muges, su visomis cw ar wc, karjeros aprašymais, su darbų nuotraukomis ir su dar bile kuo, ir atsirinkinėja, o ne diiiidelį turgų padaro. Nu, bet dzin. Man tai smagu buvo jūros šventė, kad patekau į pirmą sąrašą, nes į jį patekau atsiuntusi savo diplomą ir darbų nuotraukas, tik kad ar nuo to laimėjau - nežinau. Bet kaziui per prasta su savo diplomais. O sos dienos irgi atrenka, tai vat ir pirkėjai ten labiau perka, nes ir tvarka išdėstime, ir mažiau vargina taip pirkėjus. Bet vistiek dar gana smagu buvo pasivaikščioti po jurmugę, tik centrinėje gatvėje nesmagios prekės buvo tokios. .. nu anokios. .Aišku ne viskas taip jau 100 proc.

Xings, o tai ką tu ten kiekvieną rytą apie mane prisimeni ? Nes, jei atvirai ryte aš apie prisimenu tik kavą. ... Na, dar sexą.... nu, jei 6.00 tai mano smegenyse koma.

Tai dabar man skaudžiausia, kad pavedžiau su jur švente ir kitą žmogutį. Labai megstu su kuo nors kartu prekiauti, nes su savo tik šeima būti man nuobodu. O kai turi kolegą tai labai gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 17 birželio 2016 - 19:25
QUOTE(mazu-le @ 2016 06 17, 15:42)
Ačiū kad pasakėt dėl laiško, pasirodo esu pirmam sąraše, valioooooo, dirbom stengėmės ir užsidirbom, įvertino  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

4u.gif Šweikinimai 4u.gif
Matot, gana skaidru.
Atsakyti
Jei kas nebegalės dalyvaut Jūros šventėje, mielai perimčiau vietą. Dėkoju.
Atsakyti
pamąsčiau dar, perpirkčiau ir daugiau, kur registracijos pasibaigę arba kam nors nebereikia, pasikeitus planams.
pvz., Baltų dienos Naisiuose
Atsakyti
QUOTE(Vaidutia @ 2016 06 16, 19:10)
Pirmam sarase tautodailininkai, remejai ir t.t.

Antram paprasti mirtingieji:)

o kur ta info paskelbta?
Atsakyti
QUOTE(Aukselyte @ 2016 06 20, 13:34)
o kur ta info paskelbta?

Visi kurie registravosi gavo laiškus apie tai į kurį sąrašą pateko wink.gif Tikrinkite el.paštą mirksiukas.gif
Atsakyti