QUOTE(Vaidutia @ 2016 06 15, 15:47)
Sveiki,
Gal kas nebedalyvaus Jūros sventėje? ir nori perleisti vietą.
Aš užsiregistravau, bet mano dokumentų negavo paštu, neįtraukė į sarašus ir nebegausiu vietos.
P.s. Taip pat domina pasiūlymai priimti į palapinę.
p.s.1. palapinę turiu savo.
Prekiauju vaikiškai rūbeliais.
Tel. 868479525
Gal kas nebedalyvaus Jūros sventėje? ir nori perleisti vietą.
Aš užsiregistravau, bet mano dokumentų negavo paštu, neįtraukė į sarašus ir nebegausiu vietos.
P.s. Taip pat domina pasiūlymai priimti į palapinę.
p.s.1. palapinę turiu savo.
Prekiauju vaikiškai rūbeliais.
Tel. 868479525
Mano panaši istorija. Bet šlykščiausia, kad nei parašo, nei pasako iki kada tuos laiškus organizatoriai turi gauti. Tik laiko gaila , kurį sugaišau. Ašarų tai nelieju. Tegu patys ir prekiauja si . Ir dar telefonu sako , o kaip aš be laiško pamatysiu ar jus turit patenta ir t.t. Ale gi nieks nežiūri nei kas kam vietą perleidžia nei ką.... O ir tas kopijas dokumentų galima padirbti. Ai, va, jau vien nevažiuodama kokius 200 eu sutaupiau. Dar į sostines dienas ne važiuosiu ir sutaupysiu jau 400 eu. Ir galiu varyti į Turkiją. Jei nebučiau pirkusi palapinės, tai dar 70 eu., vario? ! Dar 50 eu.... ir t.t. Tai žiū jau ir į Nepalą nuskrysčiau.
Šiaip, tai bent jau parašytų iki kada dokumentus atsiusti. Negi sunku, pvz, rašyti iki birželio 6. O jei per mažai potencialių mokėto jų už 3 kv. metrus parkelio, pratęstų registraciją. Nes iš kalbos supratau, kad iki join in dar nevėlų laiškus siūsti. O aš tai adresą neteisingą parašiau, 1 raide. Na, kodo įvesti į kompą negalėjo ir gatvę su rasti ne šiaulių o šaulių. Ai, v.ž. taupausi kelionei į Nepalą.