Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(Edora @ 2017 08 03, 09:51)
<p>Apie tai, kad ne "jumoras", o humoras.

O tas papokštavimas tikrai nėra aiškus. 

</p>

Nu tai tada ir jums su tuom jumoru prastai ax.gif Juokauju aisku mirksiukas.gif
Man tas ale pokstas is viso nesuprantamas tai ta ir parasiau o poto dar ir dar ir dar perskaiciau nu matyt tikrai man su tuom jumoru prastai nes nelabai supratau apie ka jis ir ka tuom buvo norima pasakyt. Gerai pamenu kai Ortija dziaugesi nedalyvavus uzpernai juros sventej ir labai daug sutaupiusi . Tai matyt gailisi to nepadarius siemet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2017 08 03, 11:45)
Nu tai tada ir jums su tuom jumoru prastai  ax.gif  Juokauju aisku  mirksiukas.gif
Man tas ale pokstas is viso nesuprantamas tai ta ir parasiau o poto dar ir dar ir dar perskaiciau nu matyt tikrai man su tuom jumoru prastai nes nelabai supratau apie ka jis ir ka tuom buvo norima pasakyt. Gerai pamenu kai Ortija dziaugesi nedalyvavus uzpernai juros sventej ir labai daug sutaupiusi . Tai matyt gailisi to nepadarius siemet  mirksiukas.gif

Šiemet vėl taupau-sos dienos bus praleistos. Jei nesidalinus būčiau vietos jūros šv..... tai neapsokėtų man dalyvauti.... man gal prastai su gramatika. Ir su matematika. ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 04 rugpjūčio 2017 - 13:31
Laba diena,
norecau paklausti, gal kas esat dalyvave kaledinese mugese Vilniaus Akropolyje ar Oze, gal zinot kur ir kada prasideda registracija?
paziurejau kad i Panorama jau prasidejo, gal ir i situs centrus ne uz kalnu registracija?!

Dekoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Timka10: 04 rugpjūčio 2017 - 15:26
QUOTE(Timka10 @ 2017 08 04, 15:18)
Laba diena,
norecau paklausti, gal kas esat dalyvave kaledinese mugese  Vilniaus Akropolyje ar Oze, gal zinot kur ir kada prasideda registracija?
paziurejau kad i Panorama jau prasidejo, gal ir i situs centrus ne uz kalnu registracija?!

Dekoju

O kur Jūs radote registraciją į Panoramos Kalėdinę mugę?
Atsakyti
QUOTE(RasaNe @ 2017 08 06, 21:27)
O kur Jūs radote registraciją į Panoramos Kalėdinę mugę?

Internete smile.gif https://www.panorama...-kaledine-muge/
Atsakyti
QUOTE(Timka10 @ 2017 08 06, 22:32)

Dėkui ;) Kiek žinau Oze tai nelabai oficialiai būna paskelbta registracija smile.gif bent kai teko registruotis prieš pora metų tai tiesiog rašėme jiems ir davė kontaktus (el. pašto adresą), kas organizuoja, bet organizacija labai prasta buvo smile.gif Prekyba taip pat smile.gif gal praėjusiais metais pasitaisė smile.gif
Atsakyti

Aciu!

Atsakyti

Kokias Kalėdines muges sostinėje 2017 m. rekomenduotumėte?

Atsakyti
Straipsnis, tinkantis visoms mugėms
https://www.facebook...94442077289594/
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2017 08 22, 21:05)
<p>Kokias Kalėdines muges sostinėje 2017 m. rekomenduotumėte?
</p>

Priklauso nuo to, kokiomis prekėmis norėsite prekiauti, ir nuo to, ar galite Kalėdinėje mugėje išbūti visą mėnesį po 12 h kasdien. ,,Duugiadienės,, mugės yra ,,Oze,, Vilniuje ( organizacija,sakykim, ne pati geriausia), ,,Panoramoje,, Vilniuje (griežta atranka). Šiais metais Kalėdines muges taip pat turėtų organizuoti visų miestų AKROPOLIAi, tačiau visur ilgos darbo valandos ir po mėnesį. Dar Kalėdinę mugę turėtų daryti PC BIG Vilniuje, bet antrame aukšte, kur nedidelis žmonių srautas... Vienintelis privalumas - mugė paprastai trunka savaitę iki Kalėdų, tad nereikia ilgai kankintis. Vilniuje dar gali daryti mugę VCUP, bet penktame aukšte...
Atsakyti
Sveiki, ar kas nors planuojate dalyvauti ""Mėmelio Kalėdos'2017"? Kaip sekesi pernai? Kaina atrodo milziniska 350eu uz 8dienas. Ar tikrai verta? Butu idomu, kad atsilieptu pernai dalyvavusios.

Aciu
Atsakyti

Sveiki, ar kas nors planuojate dalyvauti ""Mėmelio Kalėdos'2017"? Kaip sekesi pernai? Kaina atrodo milziniska 350eu uz 8dienas. Ar tikrai verta? Butu idomu, kad atsilieptu pernai dalyvavusios.

Aciu

Dalyvavau tris dienas. Pirmą dieną sekėsi tragiškai, žmonių vos vienas kitas ir niekas dar nebuvo nusiteikę pirkti. Kitos dvi dienos bent jau man buvo labai geros.

Atsakyti