Užpernai sos dienose per lietų labai aktyviai žmonės pirko. Šiaip rugsėjo pirmą gan vasariškas oras, ir dauguma žmonių bus mieste.
QUOTE(dziugintele @ 2017 07 19, 10:57)
Na va, as ne ten rasiau. Pasiskambinsiu vel. Itariu, kad kazkas su meilu negerai...
Jei gerai pamenu, pernai buvo 169 su pvm. Na, plius minus keli eurai.
Pernai per sos dienas buvo daug lietaus, uztat tie,kas dalyvavo Tautu mugeje, labai dziaugesi. sake labai gera prekyba buvo.
Brangsta tos vietos labai. Kai pradedi skaiciuoji, gaunasi, kad su labai didziule nuolaida parduodi savo darbus.
As i Juros svente ir vis supasuoju ir nevaziuoju. Pernai net buvau uzsiregistravus, o symet net neziurejau i ta puse. Kazkaip gasdina mane ir kainos, ir atstumas, ir pragyvenimo islaidos. Va, nebent, kaip tu sakai, suplanuoji atostogas vasaros pajury. Bet jau gal desimtmetis, atostogos Lietuvos pajury man isvis sunkiai isivaizduojamos.
Jei gerai pamenu, pernai buvo 169 su pvm. Na, plius minus keli eurai.
Pernai per sos dienas buvo daug lietaus, uztat tie,kas dalyvavo Tautu mugeje, labai dziaugesi. sake labai gera prekyba buvo.
Brangsta tos vietos labai. Kai pradedi skaiciuoji, gaunasi, kad su labai didziule nuolaida parduodi savo darbus.
As i Juros svente ir vis supasuoju ir nevaziuoju. Pernai net buvau uzsiregistravus, o symet net neziurejau i ta puse. Kazkaip gasdina mane ir kainos, ir atstumas, ir pragyvenimo islaidos. Va, nebent, kaip tu sakai, suplanuoji atostogas vasaros pajury. Bet jau gal desimtmetis, atostogos Lietuvos pajury man isvis sunkiai isivaizduojamos.
Tai reiškia nuo pernai tik truputį pabrango, o kad gerai perka šioje mugėje - tas tiesa, bet dažniausiai (bent jau aš) darbus pardavinėju net ir 30 % pigiau nei internetu, nes norisi juk uždirbti ir nesitempti pilnų dėžių namo... nes dauguma išsigasta išgirdę kad puodelis gali ir 20-25 eur kainuoti tai kam vargt 3 dienas nuo ryto iki vakaro, dar susimokėt ir klausyti viso "ohų", "gal nuolaidėlę" ir pan .. žinoma, pati mugė smagi, ir labai faina joje dalyvauti, aplankyti visus pažįstamus menininkus...
bet manau daugiau iš vis nebeisiu i nei vieną LT mugę )))
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2017 07 19, 12:00)
bet manau daugiau iš vis nebeisiu i nei vieną LT mugę )))
Kokie planai? Likti tik internetinej prekyboj ar vaziuot i uzsienio muges? Pastaroji mintis man vis labiau sukasi galvoje, bet kol kas tik renku informacija. Labai sunku susirankioti pliusus ir i kurios salies kokia muge vaziuot apsimoka ar bent verta.
Man sostines dienose patinka,kad (jei pati nepridarai klaidu) viskas aisku su vietos gavimu, su kaina ir pacios vietos dislokacija. Nereik jokiu pazinciu ar panasiu landos skyliu ieskot,kad gaut pirkejui matoma vieta.
Tik va siu metu galimas minusas-labai didele Dizaino skvero muge. Daug didesne,kiek surantu, uz pacia Vilniaus festivaliu uzimama plota. Yra tikimybe,kad labai issisklaidys potencialus pirkejai. Bet gal ir klystu. Savas pirkejas visada ateis,kad ir kur bebutum
QUOTE(dziugintele @ 2017 07 19, 12:38)
Kokie planai? Likti tik internetinej prekyboj ar vaziuot i uzsienio muges? Pastaroji mintis man vis labiau sukasi galvoje, bet kol kas tik renku informacija. Labai sunku susirankioti pliusus ir i kurios salies kokia muge vaziuot apsimoka ar bent verta.
Man sostines dienose patinka,kad (jei pati nepridarai klaidu) viskas aisku su vietos gavimu, su kaina ir pacios vietos dislokacija. Nereik jokiu pazinciu ar panasiu landos skyliu ieskot,kad gaut pirkejui matoma vieta.
Tik va siu metu galimas minusas-labai didele Dizaino skvero muge. Daug didesne,kiek surantu, uz pacia Vilniaus festivaliu uzimama plota. Yra tikimybe,kad labai issisklaidys potencialus pirkejai. Bet gal ir klystu. Savas pirkejas visada ateis,kad ir kur bebutum
Taip, labai faina sos dienose, nes atrenka, yra tapytojų tikrų, nera pjaustymo lentelių kaip tautinės kultūros paveldo. Viskas atrinkta iron skaidru. Jūros šventė irgi turiu pasidžiaugti , nors iron priima visus, bet įpirmąjį sarašą patekti gali atsiuntęs savo diplomą, savo darbų nuotraukas. Na, ir vietų pirkimas gana paprastas. Kazio organizatoriai jei norėtų , tai turėtų iš ko semtis patirties.
Tik va, kainos už vietas kandžiojasi....
Manau bus žmonių visur pakankamai, tikrai visi nesubėgs i Dizaino skverą apsilankysiu mugėje kaip pirkėja, bus įdomu apžiūrėti viską
Kaziuko mugės organizatoriams ir taip gerai , tai kam dar kažką keisti
Kaziuko mugės organizatoriams ir taip gerai , tai kam dar kažką keisti
Sveikos mergaitės ir berniukai, atsiprašau už reklamą, bet tai daugiau pagalba norintiems pardavinėti savo rankdarbiais žmonėms. Vakar startavome su nauju projektu ( www.daele.lt ), kurio misija yra paversti žmonių hobį verslu. Šis projektas yra kuriamas būtent taip, kad palengvintų dalią menininkams ir amatininkams, kuo lengviau prekiauti savo darbeliais. Mes siūlome prisijungti jums prie projekto ir susikurti savo parduotuvėlę/krautuvėlę mūsų svetainėje visiškai nesunkai ir nemokamai. Pažadame, visokeriopą pagalbą tiek pildant jūsų prekes, tiek pritraukiant žmonės pas jus. Rašykite info@daele.lt, nesikandžiojame, padėsime, patarsime ir apšviesime daugiau. Geros dienelės.
QUOTE(Giedruma @ 2017 07 04, 18:10)
Galiu perleisti vietą Jūros šventėj-deja,kaip kasmet užsakymų gausa neleido tinkamai pasiruošt tad mums paprasčiausiai neapsimoka dalyvaut.Tinka prekiaujantiem tekstile-nes tai įrašyta sutartyje,šalia pintų gaminių
Papildyta:
QUOTE(gabannee @ 2017 07 12, 10:00)
Turiu atliekama vieta Juros sventeje ;)
Sveiki,
Ar turite vietą?
QUOTE(vilma27 @ 2017 07 13, 14:07)
Sveiki. Atliekama vieta Juros sventeje. Gal kam ydomu . Vietos nr.759
Sveiki, ar dar turite vietą?
QUOTE(gabannee @ 2017 07 12, 11:00)
Turiu atliekama vieta Juros sventeje ;)
nebeturiu
Sveiki,
iš "Sostines dienų" gavau laišką, kad priims į mugę.
Dalyvausiu pirmą kartą, nežinau, kaip viskas vyksta.
Kada, jie išsiunčia sąskaitą apmokėjimui? Nes nieko dar negavau.
iš "Sostines dienų" gavau laišką, kad priims į mugę.
Dalyvausiu pirmą kartą, nežinau, kaip viskas vyksta.
Kada, jie išsiunčia sąskaitą apmokėjimui? Nes nieko dar negavau.