Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(Dangaus šviesulys @ 2017 07 17, 10:06)
Sveiki, gal kas gali pasidalinti savo patirtimi apie Kauno rudens mugę? Kaip lankytojų srautas, perkamumas? Neesu niekada Kaune dalyvavusi, labai įdomu, nors girdėjau nekokių atsiliepimų iš anksčiau.

Kai geras oras, tai gera mugė. Dar svarbu, kuo prekyba . Praėjusiais metais vieta 40 eu. Tai man tiko. Visi kažkaip nuoširdžiai džiaugėsi mano darbais, tik tiek kad buvau po to ir į svečius kviečiama. Kauniečių bruožas toks.
Jei kaina už vietą bus 100 tai pardon. ... tada tegu patys organizatoriai prekiauja.
Bet aišku, labai daug niuansų susideda į sėkmę.
Atsakyti
Papasakokit, kas jau gavote is SOS dienu patvirtinimus ir kada gavote. Kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Dangaus šviesulys @ 2017 07 17, 10:06)
Sveiki, gal kas gali pasidalinti savo patirtimi apie Kauno rudens mugę? Kaip lankytojų srautas, perkamumas? Neesu niekada Kaune dalyvavusi, labai įdomu, nors girdėjau nekokių atsiliepimų iš anksčiau.

Pernai pasitaike superiniai grazus savaitgalis ir prekyba buvo gera. Vietos kaina pernai ir siemet buvo ta pati bet tikrai mokejau ne 40eur mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas turite atliekamą vietą Jūros šventėje?
Atsakyti
QUOTE(tomas85 @ 2017 07 17, 20:28)
Sveiki, gal kas turite atliekamą vietą Jūros šventėje?

Tiketoje bilietus pardavinėjo be problemų. Bet toks baisus kiekis pardavėjų, kad ką aš žinau. ..kaip konkuruoti ? Jaučiuos sutrinta į miltus nuo sąrašo ilgio.
Gal kas važiuos į Rygos jūros šventę ?
Atsakyti
QUOTE(dziugintele @ 2017 07 17, 17:29)
Papasakokit, kas jau gavote is SOS dienu patvirtinimus ir kada gavote. Kokios kainos?

Gavau, bet atsisakiau, 180 eur (atsakyma gavau per 1 d po laisko išsiuntimo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucija Devyndarbė: 18 liepos 2017 - 11:03
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2017 07 18, 10:57)

Už kiek metrų ? Kainytė. .. ar tik neteks ir man atsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2017 07 18, 11:57)

O kada issiuntei prasyma ir kuriuo el.pastu suntei? Mano paraiskos mistiskai negavo. blink.gif Bent taip sako. Persiunciau, bet dabar galvoju, gal isvis kitur reikejo rasyt?
A-ha, ir kaina? Uz palapine 2x3 cia? su PVM ar be? Pernai irgi smarki kaina buvo, bet symet,kiek suprantu, dar daugiau?
Ortija[SIZE=7] irgi tyla gera byla i registracija? biggrin.gif Gal irgi negavo laisko? biggrin.gif

Siaip va sedziu ir lauzau galva ar tikrai as noriu i ten ir ar noriu moket tokius pinigus. Ypac,po pernai,kai istisai merke lietus...

Ai, beje, Liucija, o Tautu mugeje vieta pigesne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziugintele: 18 liepos 2017 - 15:33
QUOTE(dziugintele @ 2017 07 18, 15:31)
O kada issiuntei prasyma ir kuriuo el.pastu suntei? Mano paraiskos mistiskai negavo. blink.gif Bent taip sako. Persiunciau, bet dabar galvoju, gal isvis kitur reikejo rasyt?
A-ha, ir kaina? Uz palapine 2x3 cia? su PVM ar be? Pernai irgi smarki kaina buvo, bet symet,kiek suprantu, dar daugiau?
Ortija[SIZE=7] irgi tyla gera byla i registracija? biggrin.gif Gal irgi negavo laisko? biggrin.gif

Siaip va sedziu ir lauzau galva ar tikrai as noriu i ten ir ar noriu moket tokius pinigus. Ypac,po pernai,kai istisai merke lietus...

Ai, beje, Liucija, o Tautu mugeje vieta pigesne?

Aš kai parašiau, po dviejų dienų ar net tą patį vakarą atsakė. Paklausė metrų ir duomenų. Šiaip galiu pasakyti, kad visi organizatoriai tikrai gražiai su manimi elgiasi. Bet Aš , ui, AŠ pasiputusi pareiškiau, kad išvykstu 2 savaitėm in kalnus, tipo pinigų nepervesiu, tai nieko dar neparasė, or kainos neklausiau. Bet kaina ir sąlygos mane stulbina. Kazy tai jei neperka, tai nors galiparvažiuoti namo. Nors ir Juršventej brangu. .. Ai nu vž. . Tyla gera byla. Kažin, ar aš noriu į sos dienas. .. užpernai sulijo, miegojau kempinge. .. Pavargau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 18 liepos 2017 - 16:55
e-mail manau tuo rašei, kaip ir nurodyta

http://www.vilniusfe...-meno-kurejams/

organizatoriai tikrai maloniai bendrauja, tik kaip visad tiksliai neatsako i klausimus - šiemet vieta bus priskirta konkreti ( bet vieta pati rinktis negali smile.gif ), vietos keramikams bus nuo katedros iki centrinio pašto išmėtytos..

kaina uz 2*3 palapine, keramikams, cia su PVM, 2016 m negalejau dalyvauti, o 2015 kiek pamenu vieta tikrai pigiau kainavo...
o kiek kainavo pernai vieta?
aš nutariau neiti nes sutampa rugsėjo 1 d., svarbi diena mano vaikams.. ir šiaiip, tikrai brangu... geriau už beveik 200 € prisipirksiu molio ir glazūrų biggrin.gif

Ortija - Jūros šventė iš vis nežinau ar verta važiuoti? toli ,brangu,nebent dar gerai jai kas turi priimti gyventi, na ir jai pasiplanuoji atostogas tuo pačiu..

Į Tautų mugę iš vis nepatariu net eiti, katastrofa -ne mugė, dalyvavau tik kartą, bet sekantys metai tik patvirtino kad negerėja pagal komentarus (keramikams) , tautų mugės vieta 2015 m buvo 450 LT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucija Devyndarbė: 18 liepos 2017 - 18:16
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2017 07 18, 18:12)

organizatoriai tikrai maloniai bendrauja, tik kaip visad tiksliai neatsako i klausimus - šiemet vieta bus priskirta konkreti ( bet vieta pati rinktis negali smile.gif  ), vietos keramikams bus nuo katedros iki centrinio pašto ...?....eriau už beveik 200 € prisipirksiu molio ir glazūrų  biggrin.gif

Ortija - Jūros šventė iš vis nežinau ar verta važiuoti? toli ,brangu,nebent dar gerai jai kas turi priimti gyventi, na ir jai pasiplanuoji atostogas tuo pačiu..

Į Tautų mugę iš vis nepatariu net eiti, katastrofa -ne mugė, dalyvavau tik kartą, bet sekantys metai tik patvirtino kad negerėja pagal komentarus (keramikams) , tautų mugės vieta 2015 m buvo 450 LT

Tai sos dienos pradeda artėti prie Kazio? Nu, joooo. .. susimėčiau. Taigi aš auskarus dar skardinius gaminu. .. Ir Klaipėda arti man. .. 200 kilų. ...
Atsakyti
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2017 07 18, 19:12)

o kiek kainavo pernai vieta?

Na va, as ne ten rasiau. Pasiskambinsiu vel. Itariu, kad kazkas su meilu negerai...
Jei gerai pamenu, pernai buvo 169 su pvm. Na, plius minus keli eurai.

Pernai per sos dienas buvo daug lietaus, uztat tie,kas dalyvavo Tautu mugeje, labai dziaugesi. sake labai gera prekyba buvo.

Brangsta tos vietos labai. Kai pradedi skaiciuoji, gaunasi, kad su labai didziule nuolaida parduodi savo darbus.

As i Juros svente ir vis supasuoju ir nevaziuoju. Pernai net buvau uzsiregistravus, o symet net neziurejau i ta puse. Kazkaip gasdina mane ir kainos, ir atstumas, ir pragyvenimo islaidos. Va, nebent, kaip tu sakai, suplanuoji atostogas vasaros pajury. rolleyes.gif Bet jau gal desimtmetis, atostogos Lietuvos pajury man isvis sunkiai isivaizduojamos. biggrin.gif
Atsakyti