Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(Ortija @ 2017 06 26, 20:36)
Ačiū už atsakymą. Išvada --- žmonės perka,  bet ne šlamštą.

išvada neteisinga. Užtenka pamatyti kokios eilės prie turginių prekių (kad ir prie tų pačių cypsenčių žaislų...)

QUOTE(extrasens @ 2017 06 26, 21:11)
<p>Norėjau paklaust, ar vienas asmuo gali pirkt dvi vietas? Jūros šventėj.</p>

Oficialiai ir, taip sakant legaliai, negali. Bet šitą punktą kam reikia, tas apeina visokiausiais būdais.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2017 06 26, 19:36)
Ačiū už atsakymą. Išvada --- žmonės perka,  bet ne šlamštą.
Iki pasimatymo juršventėj.  Bet brangios vietos vistik nepirksiu,  nes labai jau ne daug turiu prekių.  Jei už vietą sumokėsiu 50 proc. Visų turimų prekių mano elgesio nesupras  joks ekonomikos ekspertas. ... gal tik psichiatras sugebėtų įžvelgti mano smegenų vingius.  😆😆😆😆😀

Tikrai klaidinga isvada, nes kinietisku zaislu prekeiviai klientu nestokoja ;) O ka nusprendet pirkti ta pirkit, patirtim pasidalinau o jusu teise rinktis.
Papildyta:
QUOTE(aleksiuke @ 2017 06 27, 08:55)
Oficialiai ir, taip sakant legaliai, negali. Bet šitą punktą kam reikia, tas apeina visokiausiais būdais.

Legaliu legaliausiai tai padaryti galima kai tas pats asmuo turi imone t.y. ji registruojasi ir perka kaip juridinis asmuo ir zmogus registruojasi asmeniskai savo vardu pateikiant verslo liudijima ar individualios veiklos pazymejima. Ir jokio nelegalaus budo cia nera nes juridinis asmuo ir fizinis asmuo yra atskiri individai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2017 06 27, 10:37)

Legaliu legaliausiai tai padaryti galima kai tas pats asmuo turi imone t.y. ji registruojasi ir perka kaip juridinis asmuo ir zmogus registruojasi asmeniskai savo vardu pateikiant verslo liudijima ar individualios veiklos pazymejima. Ir jokio nelegalaus budo cia nera nes juridinis asmuo ir fizinis asmuo yra atskiri individai  mirksiukas.gif

ne to klausė greičiausiai mirksiukas.gif su vienu suteiktu kodu galima nupirkti tik vieną vietą. O kaip gauti kitus kodus- kitas klausimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2017 06 27, 12:26)
ne to klausė greičiausiai mirksiukas.gif  su vienu suteiktu kodu galima nupirkti tik vieną vietą. O kaip gauti kitus kodus- kitas klausimas  4u.gif

Kad su vienu kodu tik viena vieta parasyta net paryskintu sriftu salygiose. O kad kur ir kaip per nelegaliai cia visiems noretusi zinoti.
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2017 06 26, 09:09)
taigi neskubinkit įvykių, šiemet dar ir pati jūros šventė šiek tiek vėliau ei įprastai.

Kaip suprast veliau nei iprastai? Juk Juros svente visada paskutini liepos savaitgali buna,siais metais juk irgi smile.gif Ar as kazka painioju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2017 06 27, 21:40)
Kaip suprast veliau nei iprastai? Juk Juros svente visada paskutini liepos savaitgali buna,siais metais juk irgi  smile.gif Ar as kazka painioju  ax.gif

Pernai buvo liepos 25-27, uzpernai liepos 24-26, o siemet liepos 28-30. Kadangi mano vaiko gimtafienis liepis 26 d. Ir per 4m kiek dalyvauju siemet pirmi metai kai nesutampa taigi ji yra veliau nes paskutinis savaitgalis gaunasi veliau. Yra buvo viena karta kiek pamenu kad net sekmadieny per juros svente buvo rugpjucio 1 d.
Ar liepos 28 nera veliau nei liepos 25? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2017 06 28, 08:39)
Pernai buvo liepos 25-27, uzpernai liepos 24-26, o siemet liepos 28-30. Kadangi mano vaiko gimtafienis liepis 26 d. Ir per 4m kiek dalyvauju siemet pirmi metai kai nesutampa taigi ji yra veliau nes paskutinis savaitgalis gaunasi veliau. Yra buvo viena karta kiek pamenu kad net sekmadieny per juros svente buvo rugpjucio 1 d.
Ar liepos 28 nera veliau nei liepos 25?  mirksiukas.gif

rolleyes.gif paskutinis savaitgalis vėliau !!!
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2017 06 28, 09:25)
rolleyes.gif paskutinis savaitgalis vėliau !!!

Nu nepatikesit, bet ne kaip Kaledos visad ta pacia diena nepriklausomai nuo to kokia savaites diena biggrin.gif Aš kalbėjau apie datą, negi tik man vienai liepos 28 yra vėliau nei liepos 25 mirksiukas.gif Nu jeigu tik man, ok, atsiprašau kad pasakiau blink.gif Vertinu pagal vaiko gimtadienį, kuris liepos 26, ir per 4 metus Jūros šventėje pirmi metai kai jį galėsiu švęstis su vaiku nes nedirbsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazu-le: 28 birželio 2017 - 15:42
QUOTE(mazu-le @ 2017 06 28, 15:37)
Nu nepatikesit, bet ne kaip Kaledos visad ta pacia diena nepriklausomai nuo to kokia savaites diena  biggrin.gif  Aš kalbėjau apie datą, negi tik man vienai liepos 28 yra vėliau nei liepos 25  mirksiukas.gif Nu jeigu tik man, ok, atsiprašau kad pasakiau  blink.gif Vertinu pagal vaiko gimtadienį, kuris liepos 26, ir per 4 metus Jūros šventėje pirmi metai kai jį galėsiu švęstis su vaiku nes nedirbsiu  mirksiukas.gif

O sos dienos ankh Ian siemet, rugsėjo 1 do. 😈
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2017 06 28, 21:34)
O sos dienos ankh Ian siemet,  rugsėjo 1 do. 😈

Išverčiu -sos dienos šiemet anksčiau, rugsėjo 1 d.
Atsakyti
Klausimas, o kai perki vietą, ar reikia dar kokių duomenų apart slaptažodžio kurį išsiuntė organizatoriai ? Cia apie jūros šventę...

Atsakyti
sveiki.gal kas šiais metais prekiausite festivalyje ,,Naisių vasara"?gal norite per pus pasidalinti prekybine vieta ir mokesčiu už vietą? noriu prekiauti keramika.rašykite ar skambinkite mob. nr.861636806
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedras dangus: 30 birželio 2017 - 12:42