QUOTE(odriana @ 2017 05 31, 14:03)
Šiaip neužsiimu prekyba mugėse, bet tiesiog iš smalsumo paskaitinėjau ką rašote... Nemažai skundų, gal ir pagrįstų, bet... Kaip pirkėja iš savo pusės galiu pasakyti, kad labai dažnai patys prekiautojai kalti. Susiraukę, nemandagūs, be šypsenos, paklausus nuburba kažką, tai negi iš tokio žmogaus man norėsis ką nors pirkti? Ačiū, bet tikrai ne, nueisiu toliau. Apie smagų pasiderėjimą tai geriau net minties neturėti, iškart kreivas žvilgsnis į tave. Tai kam tada ta mugė, ar turgus? Kainos dažnai būna nenurodytos, tai ir klausinėk pristojęs, kiek tas, kiek anas... Kartais turbūt kaina pasakoma ir nužiūrėjus bei įvertinus pirkėją, kiek jis gali sumokėti. Tikrai nemėgstu kiniško šlamšto ir visokio kičo, bet, deja deja, kartais ir tų amatininkų darbai būna ne itin traukiantys akį, kažkokie "ale" juokingi užrašai, keisti spalviniai sprendimai ir pan., niekniekiai, neturintys praktinės ar estetinės vertės.
Aš irgi turiu jums patarimą: kai dalinate patarimus, tai pasistenkite už juos bent 30 centų gauti. Jei nesigauna, tai tiek jie ir verti. O kam beverčiais dalykais švaistytis ?
Šiaip tai būna, vaikšto po muges patarėjai menų žinovai. .. tokie kultūrologai, menotyrininkai. Ai, nu ką. ..dalina nemokamus patarimus. Aš tai pvz nemokinu už dyką. Mano patarimai apmokami, taip sakant vertingi.
Kitą vertus, mugėje dykai stovėt nieks neleidžia, gali būti kad tas visas neskonybes gerai perka.
Ir kainų nenurodo dėl daugybės priežaščių. Pvz, nenurodai nes darbas vienetinis ir net nežinai, Kaip reaguos publika.
Papildyta:
QUOTE(tiktu1 @ 2017 06 01, 11:20)
Jeigu yra norinciu perleisti vietą Birštono miesto šventėje - siūlau 150eur

860128212
Dabar galiuosi, kad nepirkau vietos.
Noriu paklaust, kokiose gatvėse vyks jūros šventės mugė, sako parkelin neleis ????