Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

Sveikos smile.gif
Ar prekiavote kas Druskininkų miesto šventėje? Kaip sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2017 05 30, 13:13)
Sveikos  smile.gif
Ar prekiavote kas Druskininkų miesto šventėje? Kaip sekėsi?

A-ha, prekiavom. Labai neblogai. Kadangi nieko nesitikejom, tai likom patenkinti. Labai patiko publika. Daug labai siltu, smalsiu zmoniu. Pirko tiek vietiniai, tiek sveciai is Vilniaus. biggrin.gif Ir kas idomiausia, druskininkieciai pirko ne smukiuosius darbus, bet kaip tik didesnius ir brangesnius.
Atsakyti
Šiaip neužsiimu prekyba mugėse, bet tiesiog iš smalsumo paskaitinėjau ką rašote... Nemažai skundų, gal ir pagrįstų, bet... Kaip pirkėja iš savo pusės galiu pasakyti, kad labai dažnai patys prekiautojai kalti. Susiraukę, nemandagūs, be šypsenos, paklausus nuburba kažką, tai negi iš tokio žmogaus man norėsis ką nors pirkti? Ačiū, bet tikrai ne, nueisiu toliau. Apie smagų pasiderėjimą tai geriau net minties neturėti, iškart kreivas žvilgsnis į tave. Tai kam tada ta mugė, ar turgus? Kainos dažnai būna nenurodytos, tai ir klausinėk pristojęs, kiek tas, kiek anas... Kartais turbūt kaina pasakoma ir nužiūrėjus bei įvertinus pirkėją, kiek jis gali sumokėti. Tikrai nemėgstu kiniško šlamšto ir visokio kičo, bet, deja deja, kartais ir tų amatininkų darbai būna ne itin traukiantys akį, kažkokie "ale" juokingi užrašai, keisti spalviniai sprendimai ir pan., niekniekiai, neturintys praktinės ar estetinės vertės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 31 gegužės 2017 - 14:06
QUOTE(odriana @ 2017 05 31, 14:03)
Šiaip neužsiimu prekyba mugėse, bet tiesiog iš smalsumo paskaitinėjau ką rašote... Nemažai skundų, gal ir pagrįstų, bet... Kaip pirkėja iš savo pusės galiu pasakyti, kad labai dažnai patys prekiautojai kalti. Susiraukę,  nemandagūs, be šypsenos, paklausus nuburba kažką, tai negi iš tokio žmogaus man norėsis ką nors pirkti? Ačiū, bet tikrai ne, nueisiu toliau. Apie smagų pasiderėjimą tai geriau net minties neturėti, iškart kreivas žvilgsnis į tave. Tai kam tada ta mugė, ar turgus? Kainos dažnai būna nenurodytos, tai ir klausinėk pristojęs, kiek tas, kiek anas... Kartais turbūt kaina pasakoma ir nužiūrėjus bei įvertinus pirkėją, kiek jis gali sumokėti. Tikrai nemėgstu kiniško šlamšto ir visokio kičo, bet, deja deja, kartais ir tų amatininkų darbai būna ne itin traukiantys akį, kažkokie "ale" juokingi užrašai, keisti spalviniai sprendimai ir pan., niekniekiai, neturintys praktinės ar estetinės vertės.

Jeigu jūs klabate apie pardavėjų kultūrą, pakalbėkit apie pirkėjų kultūrą. Kainos nerašomos ne todėl kad jos skirtingos, o todėl kad tai būdas užkalbinti pirkėją. Tačiau dažnas išgirdęs kainą apiberia tave "maloniais" epitetais, kad ana tenais pigiau, skuduras o kaina kaip aukso, iš kur tokios kainos, o jis mat internete radęs per pusę pigiau. Tai manau mugė tam, kad jūs renkatės kam jums patinka ir nelenda į dušią gamintojui, jis gamino pagal savo kriterijus ir principą, savam klientui. Jums keistas spalvinis sprendimas ar juokingas gaminys kitam labai patinka, mugėse žmonių šimtai, tūkstančiai ir jų visų skoniai skirtingi. O kaip sakoma dėl bendravimo kultūros, kaip šauksi taip atsilieps mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2017 05 31, 16:07)
Jeigu jūs klabate apie pardavėjų kultūrą, pakalbėkit apie pirkėjų kultūrą. Kainos nerašomos ne todėl kad jos skirtingos, o todėl kad tai būdas užkalbinti pirkėją. Tačiau dažnas išgirdęs kainą apiberia tave "maloniais" epitetais, kad ana tenais pigiau, skuduras o kaina kaip aukso, iš kur tokios kainos, o jis mat internete radęs per pusę pigiau. Tai  manau mugė tam, kad jūs renkatės kam jums patinka ir nelenda į dušią gamintojui, jis gamino pagal savo kriterijus ir principą, savam klientui. Jums keistas spalvinis sprendimas ar juokingas gaminys kitam labai patinka, mugėse žmonių šimtai, tūkstančiai ir jų visų skoniai skirtingi. O kaip sakoma dėl bendravimo kultūros, kaip šauksi taip atsilieps  mirksiukas.gif

Tai jei kažkas su manimi pasielgė nemandagiai, tai ir aš turiu tuo pačiu atsakyti kitam, jei net tas žmogus "ne prie ko"? Labai nebrandus elgesys, sakyčiau ax.gif Iš pardavėjo aš visai pagrįstai tikiuosi malonaus bendravimo ir man tikrai nesvarbu, kad prieš mane buvęs pirkėjas kažką ne taip jam pasakė.

Kainos paklausimas - tai tik vienas būdas užkalbinti pardavėją? Kitų pirkėjas jau nesugalvos? biggrin.gif Ir šiaip nemažai žmonių nemėgsta klausinėti kainų. Kiek pastebėjau, paklausus kainos dažniausiai joks dialogas toliau neužsimezga. Pardavėjas atsako ir tiek žinių...

Dėl gaminių įvairovės - tai ko šioje temoje tiek skundų, kad neperka? Kodėl tada neklausiate tų pačių pirkėjų, kodėl, kur priežastys, ko jie norėtų, kokių gaminių, iš kokių medžiagų, kokių spalvų, kokios kokybės, kokios paskirties? Negi tik vienas argumentas lemia - kaina? Manau, kad tikrai ne, nors ir tai turi įtakos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 31 gegužės 2017 - 15:35
QUOTE(odriana @ 2017 05 31, 15:34)
Tai jei kažkas su manimi pasielgė nemandagiai, tai ir aš turiu tuo pačiu atsakyti kitam, jei net tas žmogus "ne prie ko"? Labai nebrandus elgesys, sakyčiau  ax.gif Iš pardavėjo aš visai pagrįstai tikiuosi malonaus bendravimo ir man tikrai nesvarbu, kad prieš mane buvęs pirkėjas kažką ne taip jam pasakė.

Kainos paklausimas - tai tik vienas būdas užkalbinti pardavėją? Kitų pirkėjas jau nesugalvos?  biggrin.gif Ir šiaip nemažai žmonių nemėgsta klausinėti kainų. Kiek pastebėjau, paklausus kainos dažniausiai joks dialogas toliau neužsimezga. Pardavėjas atsako ir tiek žinių...

Dėl gaminių įvairovės - tai ko šioje temoje tiek skundų, kad neperka? Kodėl tada neklausiate tų pačių pirkėjų, kodėl, kur priežastys, ko jie norėtų, kokių gaminių, iš kokių medžiagų, kokių spalvų, kokios kokybės, kokios paskirties? Negi tik vienas argumentas lemia - kaina? Manau, kad tikrai ne, nors ir tai turi įtakos.

Jūs net nepabandėt įsigilinti ką norėjau pasakyti mirksiukas.gif
Linkiu visiems savo kolegoms kuo mažiau tokių pirkėjų kaip jūs, nes dažniausiai, teisingiau visada tokie pirkėjai tik nori išsilieti, pasireikšti ir visiškai realiai nesiruošia pirkti. Akivaizdžiai jaučiasi aukštesne galva už gamintoją, turi teisę kritikuoti, komentuoti, bet net nesuvokiate kad tai ką dabar matote palapinėje yra ne 1 ar 2 dienų darbas, pradedant kūrybos procesą baigiant gaminio gaminimą. O kai jau kalbėti apie vargą atvežti jį ir pateikti, parduoti pirkėjui mirksiukas.gif Jūs renkatės pardavėją su tinkama produkcija, o ne pardavėjas jums pagaminą produktą ir laukia jūsų ateinant į mugę ;)
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2017 05 31, 17:34)

Pirkėjai visada nori vieno-pigiai gero,kokybiško rankų darbo gaminio.Ko deja,niekada nebus.Tai ištirta per beveik 20 metų asmeninės patirties cool.gif Mes galėtume pasiūlyti išskirtinių gaminių-kas iš to,kad visi priėję aikčios,žavėsis,bet nepirks-nes tą gaminį gaminoma savaitę ir keliese,tad ir kaina kaip už savaitės dviejų-triju žmonių darbą,plius originalų,vienetinį.Todėl mugėse ir mažai tokių originalių darbų-kai verties prekyba mugėse,tiesiog priverstas esi prisitaikyti prie pirkėjo-ką perka,tą ir siūlai,nes uždirbt reikia paprasčiausiai pragyvenimui.Mes savo geriausius gaminius vežame tik į parodas ir gaminame individualiai užsakovams-mugės ne ta vieta kur juos demonstruot,juolab kad užsieniečiai kitaip žiūri į tokius gaminius ir supranta,kad už š*** nusipirksi tik kitą š*** mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2017 05 31, 15:03)
Šiaip neužsiimu prekyba mugėse, bet tiesiog iš smalsumo paskaitinėjau ką rašote... Nemažai skundų, gal ir pagrįstų, bet... Kaip pirkėja iš savo pusės galiu pasakyti, kad labai dažnai patys prekiautojai kalti. Susiraukę,  nemandagūs, be šypsenos, paklausus nuburba kažką, tai negi iš tokio žmogaus man norėsis ką nors pirkti? Ačiū, bet tikrai ne, nueisiu toliau. Apie smagų pasiderėjimą tai geriau net minties neturėti, iškart kreivas žvilgsnis į tave. Tai kam tada ta mugė, ar turgus? Kainos dažnai būna nenurodytos, tai ir klausinėk pristojęs, kiek tas, kiek anas... Kartais turbūt kaina pasakoma ir nužiūrėjus bei įvertinus pirkėją, kiek jis gali sumokėti. Tikrai nemėgstu kiniško šlamšto ir visokio kičo, bet, deja deja, kartais ir tų amatininkų darbai būna ne itin traukiantys akį, kažkokie "ale" juokingi užrašai, keisti spalviniai sprendimai ir pan., niekniekiai, neturintys praktinės ar estetinės vertės.

Nepykit, bet ir as nesupratau kam cia isliejot neigiamybes.
Pabandykit sukurti produkta nuo nulio ( nuo idejos), isdirbimo iki pardavimo. Pereikit visa kelia. O tada komentuokit musu skundus, musu nuotaikas, musu gaminius ir pan.

Pritariu Giedrumai. Norint isgyventi, nori nenori prisitaikai prie rinkos poreikiu, t.y. prie daugumos pirkeju noru. Gamini tai,kam yra didesne paklausa, kas greiciau virs slamanciu pinigu pinigineje.
Atsakyti
Jeigu yra norinciu perleisti vietą Birštono miesto šventėje - siūlau 150eur smile.gif
860128212
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2017 05 31, 14:03)

Aš irgi turiu jums patarimą: kai dalinate patarimus, tai pasistenkite už juos bent 30 centų gauti. Jei nesigauna, tai tiek jie ir verti. O kam beverčiais dalykais švaistytis ?
Šiaip tai būna, vaikšto po muges patarėjai menų žinovai. .. tokie kultūrologai, menotyrininkai. Ai, nu ką. ..dalina nemokamus patarimus. Aš tai pvz nemokinu už dyką. Mano patarimai apmokami, taip sakant vertingi.

Kitą vertus, mugėje dykai stovėt nieks neleidžia, gali būti kad tas visas neskonybes gerai perka.
Ir kainų nenurodo dėl daugybės priežaščių. Pvz, nenurodai nes darbas vienetinis ir net nežinai, Kaip reaguos publika.
Papildyta:
QUOTE(tiktu1 @ 2017 06 01, 11:20)
Jeigu yra norinciu perleisti vietą Birštono miesto šventėje - siūlau 150eur smile.gif
860128212

Dabar galiuosi, kad nepirkau vietos.
Noriu paklaust, kokiose gatvėse vyks jūros šventės mugė, sako parkelin neleis ????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 01 birželio 2017 - 22:11
SVEIKI.Gal kam nors bus nereikalinga vieta i JŪROS ŠVENTĘ.Nupirsiu 861554415 smile.gif

Papildyta:
SVEIKI.Gal kam nors bus nereikalinga vieta i JŪROS ŠVENTĘ.Nupirksiu skambinkite 861554415 smile.gif
Atsakyti
Radau tokį parašymą:

Informuojame, kad prasidėjo prekybininkų registracija į mugę žvejų šventės metu Klaipėdoje. Vietos kaina 50 eur + rinkliava savivaldybei.

Kokio dydžio būna rinkliava savivaldybei?
Atsakyti