Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(DAIVUZELE33 @ 2017 05 15, 15:20)
Sveiki. Buvau. Krachas. Daugiau tikrai nebevažiuosiu.

Aš taip pat dėjau tašką unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, galbūt kuri nors dalyvauja Kernavės Rasų šventėje? Pavėlavau į registraciją angel_sadangel.gif bet labai norėčiau prisijungti prie panelės/ponios, kuri norėtų kolegės į kompaniją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BER @ 2017 05 15, 12:58)
Nusipirkau vietas Hanza dienose ir festivalyje Ant Rubežiaus, bet pasirodo nelabai turiu su kuo važiuoti verysad.gif Viską turiu: palapinė, stalai, užtiesalai... bet vienai jaučiu nelabai pavyks palapinę 3x2m susitvert verysad.gif
Gal kas nors su maistu kaip tik ieško nedidelės vietos, pasidalintume. Aš prekiausiu kava (supakuota) tai galėtų kažkas prisijungti taip pat su maistu (irgi supakuotu).
Hanza dienos šią savaitę 05.19-21 (Rotušės aikštėje) 150€/2
Ant Rubežiaus 06.01-03 (dar vietos nežinau) 120€/2

Jeigu kas susidomėjo parašykit į email/pm.

Jūs tikrai ne viena tokia, kuri važiuoja be kompanijos, viena. Manau mažiausia problema tame. Galite aplinkinių palapinių kaimynų paprašyti pagalbos- mokėkime bendrauti mirksiukas.gif Tie patys kaimynai mugės metų galėtų užmęsti akį kol bėgsite į wc. Manau užtektų tik paprašyti 4u.gif SIūlyčiau drąsiai važiuoti ir vienai biggrin.gif
Atsakyti
be problemų su kaimynais, visada padeda, pažiūri ir t.t.
Reik pradėti nuo labas rytas, o toliau eisis viskas kaip pypkės.
Atsakyti
Sveiki, galiu perleisti vieta 90eur+pvm prieplaukos dalyje. kol kas susirgau ir panasu, kad rimtai. GAL KAS TURI NORO HANZA DIENOS KAUNE 19-21 geguzes dienomis. temos neseku, jei norite paklausti - parasykite i AZ.

Atsakyti
Kas šiemet į Jūros šventę? Prasdėjo registracija:
Registracija į Jūros šventę 2017
Nepamirškit, siūsti dokumentus adresu Šaulių g. ax.gif Nesumaišykit gatvių, nes Klaipdoje yra ir Šiaulių g.
Atsakyti
GAL KAS NORI PASIDALINTI VIETA DRUSKININKUOSE MIESTOSVENTEJE, MEDINIAI AKSESUARAI pas mane.
Atsakyti
GAL KAS NORI PASIDALINTI VIETA DRUSKININKUOSE MIESTOSVENTEJE, MEDINIAI AKSESUARAI pas mane.
Atsakyti
Nenoriu skleisti negatyvo, bet gal kam buvo ir šį savaitgalį krachas ?
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2017 05 21, 16:39)
Nenoriu skleisti negatyvo,  bet gal kam buvo ir šį savaitgalį krachas ?

Buvo ir labai didelis - Laivų paradas. Jau nebežinau ko laukti toliau...
Atsakyti
O kaip Kauno Hanza ? Kaina didelė,bet oras nuskilo tiesiog puikus,kaži kaip prekyba? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2017 05 21, 19:26)
O kaip Kauno Hanza ? Kaina didelė,bet oras nuskilo tiesiog puikus,kaži kaip prekyba?  ax.gif

Kavinėse buvo labai daug žmonių. Na aš tai tik 1 prekę pardaviau per šeštadienį. .. bet buvau netradicinėje vietoje. Na, gal kitiems geriau buvo. Brrrrrr. ..laimė nepirkau voetos. Nerealiai brangi. Tikriausiai, jei nesiseks jūros ir sos dienose, teks poeziją pradėt rašyti, or muges palikti ukrainiečiams.
Atsakyti