Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(Giedruma @ 2017 05 06, 16:05)
Tai maistininkai visada moka gerokai daugiau už vietas,nematau čia nieko nuostabaus,tik manau kad čia diskutuoja daugiau gaminančios rankdarbius ir pan.o ne užsiimančios maisto gamyba-užtat ir muges ir kainas žinome/randame kitokias,nes prekyba maistu ir ne labai skiriasi  4u.gif

Kai kumpius prekiauji nieko nuostabaus 100eur kai saldainius nuo 0.30 iki 1.00eur Tokia kaina yra man didele unsure.gif Ir tik nereikia pasakot,kad maistu prekiaujantiems yra norma simtas eur.Nera tikrai norma,kol kas su tokia kaina susiduriau tik Kauno Kaziukas ir Druskininkai,nekalbu apie Juros svente smile.gif

Ir nelabai supratau pasakyma cia labiau diskutuoja gaminancios rankdarbius,o kiti jau cia bendraut negali? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arnaaa: 06 gegužės 2017 - 20:31
QUOTE(arnaaa @ 2017 05 06, 20:28)
Kai kumpius prekiauji nieko nuostabaus 100eur kai saldainius nuo 0.30 iki 1.00eur  Tokia kaina yra man didele  unsure.gif Ir tik nereikia pasakot,kad maistu prekiaujantiems yra norma simtas eur.Nera tikrai norma,kol kas su tokia kaina susiduriau tik Kauno Kaziukas ir Druskininkai,nekalbu apie Juros svente smile.gif

Ir nelabai supratau pasakyma cia labiau diskutuoja gaminancios rankdarbius,o kiti jau cia bendraut negali?  blink.gif

Kumpių pardavėjos turi kulinarijos skyriuje diskutuoti😃. .. bet čia aš juokauju. Tiki hikes nevaro.
Man tai brangios tos mugės. Rankdarbius tikriausiai geriau pardavinėti internetu. Bet irgi daug visokios terlionės. Baisus jausmas, kai tik už vietą pinigų gauni ir dar organizatoriai tau priklausanti metrą dar sykį parduoda. Arba per Kaźį užmiegi, nes žmonės plaukia kaip raminanti ūpė. 😁😁😁😢
Atsakyti
Gal yra issipirkusiu vieta tulpiu zydejimo sventeje ir negalinciu dalyvauti? As nespejau gaut vietos
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2017 05 10, 11:42)
Gal yra issipirkusiu vieta tulpiu zydejimo sventeje ir negalinciu dalyvauti? As nespejau gaut vietos

Po pernykscio kracho i ta puse net neziuriu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2017 05 06, 22:28)

Ir nelabai supratau pasakyma cia labiau diskutuoja gaminancios rankdarbius,o kiti jau cia bendraut negali?  blink.gif

Na žiūrėkit kaip norit-bet gaminančios konditerija-kulinarija prekyboje tikrai mažuma iš čionai esančių mirksiukas.gif nebūtina visko priimti asmeniškai,juo labiau ir netaikiau -bet tarkim auskarai ar riešinės tai ne bandelės ar saldainiai-ir gamybos procesas,klientūra,kainos visai skiriasi ar ne? tai ir turiu omenyje,kad maistu prekiaujančių kadangi čia mažai,tai ir kainos mugių ar kitų renginių žinomos būtent ne maisto gamintojam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruma: 11 gegužės 2017 - 23:12
Ar buvo dar kas savaitgalį dirbančių Tulpių šventėje? Ar čia man vienai buvo, kaip kažkas sakė, krachas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(deimi @ 2017 05 14, 16:04)
Ar buvo dar kas savaitgalį dirbančių Tulpių šventėje? Ar čia man vienai buvo, kaip kažkas sakė, krachas?  blink.gif

Įtariu, kad visur krachas. Ar brangi vieta pas tulpes ?
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2017 05 14, 21:33)
Įtariu,  kad visur krachas. Ar brangi vieta pas tulpes ?

Pernai mokejau 50eur. Kiek siemet nzn. Padidalinkit ispudziais kas buvot? Su oru tai pasiseke
Atsakyti
Šiemet jau 60 eu. Įėjimas žmonėms vietoj 5 eu.jau 7 eu.Vaikams taip pat mokama.Oras superinis,bet pirkimas tragiškas...
Atsakyti
Nusipirkau vietas Hanza dienose ir festivalyje Ant Rubežiaus, bet pasirodo nelabai turiu su kuo važiuoti verysad.gif Viską turiu: palapinė, stalai, užtiesalai... bet vienai jaučiu nelabai pavyks palapinę 3x2m susitvert verysad.gif
Gal kas nors su maistu kaip tik ieško nedidelės vietos, pasidalintume. Aš prekiausiu kava (supakuota) tai galėtų kažkas prisijungti taip pat su maistu (irgi supakuotu).
Hanza dienos šią savaitę 05.19-21 (Rotušės aikštėje) 150€/2
Ant Rubežiaus 06.01-03 (dar vietos nežinau) 120€/2

Jeigu kas susidomėjo parašykit į email/pm.
Atsakyti
QUOTE(deimi @ 2017 05 14, 17:04)
Ar buvo dar kas savaitgalį dirbančių Tulpių šventėje? Ar čia man vienai buvo, kaip kažkas sakė, krachas?  blink.gif

Sveiki. Buvau. Krachas. Daugiau tikrai nebevažiuosiu.
Atsakyti
Sveiki, ketinu dalyvauti Jūros šventėje liepos 28-30 d. Gal kas norėtų dalintis vieta? Ketinu pardavinėti rankų darbo papuošalus.
Atsakyti