Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(deimi @ 2017 04 12, 13:44)
O gal gali kas pasidalinti patirtimi apie Kauno Hanza dienas? Kalba eina apie prekyba ne maistu :-)

Dalyvavau uzpernai ir pernai, abu metus stovejau toje pat vietoje. Uzpernai buvo labai gerai, pernai tragiskai, sekmadieny nebuvo jokios prekybos nors oras buvo geras. Siemet nedalyvausiu.
Atsakyti
QUOTE(deimi @ 2017 04 12, 14:44)
O gal gali kas pasidalinti patirtimi apie Kauno Hanza dienas? Kalba eina apie prekyba ne maistu :-)

2 metus dalyvavau- pernai prastai, užpernai gerai. Šiemet kitoks išplanavimas. Bandysiu dalyvauti. Po šių metų manau jau bus aišku ar vertės toliau laikyti šią šventę sąraše.
Atsakyti
O kaip Druskininku miesto svente? Kas buve?Kaip prekyba? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2017 04 14, 15:55)

Buvau pernai bet tik pirma karta. Lyginu su kitu kurortiniu miestu sezono atidarymo sventemis pvz Nida, Palanga. Zmoniu daug bet pagal srauta prekyba silpna. Toli vaziuoti, dar tomis dienomis apgyvendinimas pabranges man asmeniskai neapsimokejo, siemet nevaziuosiu. Nidos sezono atidarymas ir siaip kitos sventes buna ten super, pernai Palanga buvo gerai tai orentuojames i tai kas arciau.
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2017 04 14, 16:55)

kasmet vis prasčiau (bent man). Šiemet nevažiuoju
Atsakyti
gal yra info apie Kretingos mugę?
Atsakyti
QUOTE(extrasens @ 2017 04 29, 20:28)
gal yra info apie Kretingos mugę?

Nera dar, skambibau sake laukti info geguzes vidury kazkur
Atsakyti
Gal kas turi info apie Birštono sezono atidarymą ? Kokia ten mugė ? Nors , aišku, klausimas toksss, kad vistiek kiekvieno vis kita patirtis ir kitokie pasiekimai. ..
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2017 04 30, 11:16)
Gal kas turi info apie Birštono sezono atidarymą ? Kokia ten mugė ? Nors , aišku,  klausimas toksss,  kad vistiek kiekvieno vis kita patirtis ir kitokie pasiekimai. ..

Buvom praeitais metais. Buvo blogiau nei blogai. Aisku oras pakliuvo nepalankus, bet ir geram orui esant nebevazuociau...
Ir dar organizatoriai kazkokie trenkti. Per visa muge sumatavo zmonems vietas, kur stulpas per viduri, tai arba zmogus issikelia visa palapine i gatve, arba lenda i saligatvio giluma uz to stulpo.... Mums vieta be stulpo pakliuvo, bet prekyba nuo to nepagerejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2017 04 30, 21:56)
Buvom praeitais metais. Buvo blogiau nei blogai. Aisku oras pakliuvo nepalankus, bet ir geram orui esant nebevazuociau...
Ir dar organizatoriai kazkokie trenkti. Per visa muge sumatavo zmonems vietas, kur stulpas per viduri, tai arba zmogus issikelia visa palapine i gatve, arba lenda i saligatvio giluma uz to stulpo.... Mums vieta be stulpo pakliuvo, bet prekyba nuo to nepagerejo biggrin.gif

Ačiū už atsakymą. Mugės gal jau išsisėmė ? Kai pagalvoji, tai priorganizuoja, bet. .. tik maistu dar ką suviliosi.
O kaip vertintumėt Jūros šventę praėjusiu metų ?
Šiemet vėl galvoju mėginti, bet kad laaabai brangu, paskaičiavau, kad, mokesčiai už muges liūto dalį sudaro mano išlaidų. Labai keista, kad Vilniaus Kazy, sekmadienį pirkėjų nebeliko, or žmonių jūra, ir visi tuščiom rankom, plaukia... akimis nė neužkliudami. O kai prisimenu savo kalėdinį biznį , tai kojas pakerta. .. .. Net iš sos dienų prasti atsiliepimai. O ką pasėsi, tai jau visai ne man. .. brrrrr. .. Vienas toks vyrukas pasakojo apie prekybą Vokietijoje, tai sakė eilės buvo nusidriekusios toj mugėj dvi -prie alaus ir tualeto, O visą kitą miniai neįdomu buvo verysad.gif. Gal po 4 metų jau ir atsibodau visiems.
Atsakyti
O gal kas turit kokiu nuomoniu ir atsiliepimu apie "parbeg laivelis" muge? Kaip i ja registruotis?
Kazkaip juros svente manes visai netraukia, o isbandyt pajuri visai idomu butu. ;) Klaipediskiai (ir ne tik) ka jus apie tai? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ortija @ 2017 05 01, 10:26)
Ačiū už atsakymą.  Mugės gal jau išsisėmė ? Kai pagalvoji,  tai priorganizuoja,  bet. .. tik maistu dar ką suviliosi. 
Šiemet vėl galvoju mėginti,  bet kad laaabai brangu,  paskaičiavau,  kad,  mokesčiai už muges liūto dalį sudaro mano išlaidų.  Labai keista,  kad Vilniaus Kazy,  sekmadienį pirkėjų nebeliko,  or žmonių jūra,  ir visi tuščiom rankom,  plaukia... akimis nė neužkliudami.  O  kai prisimenu savo kalėdinį biznį , tai kojas pakerta. .. .. Net iš sos dienų prasti atsiliepimai.  O ką pasėsi,  tai jau visai ne man. .. brrrrr. .. Vienas toks vyrukas pasakojo apie prekybą Vokietijoje,  tai sakė eilės buvo nusidriekusios toj mugėj dvi -prie alaus ir tualeto,  O visą kitą miniai neįdomu buvo verysad.gif.  Gal po 4 metų jau ir atsibodau visiems.

O kur vykdet kaledini bizni? biggrin.gif Sos-tai sostines dienos? Dalyvavot?
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2017 05 01, 09:26)
Ačiū už atsakymą.  Mugės gal jau išsisėmė ? Kai pagalvoji,  tai priorganizuoja,  bet. .. tik maistu dar ką suviliosi. 
Šiemet vėl galvoju mėginti,  bet kad laaabai brangu,  paskaičiavau,  kad,  mokesčiai už muges liūto dalį sudaro mano išlaidų.  Labai keista,  kad Vilniaus Kazy,  sekmadienį pirkėjų nebeliko,  or žmonių jūra,  ir visi tuščiom rankom,  plaukia... akimis nė neužkliudami.  O  kai prisimenu savo kalėdinį biznį , tai kojas pakerta. .. .. Net iš sos dienų prasti atsiliepimai.  O ką pasėsi,  tai jau visai ne man. .. brrrrr. .. Vienas toks vyrukas pasakojo apie prekybą Vokietijoje,  tai sakė eilės buvo nusidriekusios toj mugėj dvi -prie alaus ir tualeto,  O visą kitą miniai neįdomu buvo verysad.gif.  Gal po 4 metų jau ir atsibodau visiems.

3 metu patirtis su Juros svente. Prekyba visais metais buvo gera ir net oras jos nesugadindavo bet lyginant su metais vis prasciau. Pernai keisciausia buvo kad sekmadieny buvo labai silpna prekyba kai tuo tarpu pries 2 ir 3 metus sekmadienis budavo geriausia diena. Bandysim ir siemet aisku bet kylant vietos kainai pardavimai nekyla. Bet kol kas verta dalyvauti net brangiose vietuose.

QUOTE(dziugintele @ 2017 05 01, 10:46)
O gal kas turit kokiu nuomoniu ir atsiliepimu apie "parbeg laivelis" muge? Kaip i ja registruotis?
Kazkaip juros svente manes visai netraukia, o isbandyt pajuri visai idomu butu. ;) Klaipediskiai (ir ne tik) ka jus apie tai? ax.gif

Siemet nera Parbeg laively, jis buna kas antrus metus ir bus dabar 2018 m.
http://www.etnocentr...parbeg-laivelis
Atsakyti