QUOTE(mazu-le @ 2017 03 15, 18:56)
Papasakokit apie Kauno Kazy Nemuno saloj, kaip sekesi ? Nes zmoniu tai buvo ir oras nepavede
Tikiuosi atsilieps ir tie, kas prekiavo. O mes šį kart buvom kaip pirkėjai. Toks vaizdelis, kad balaganas vyyysiškų-vyyysiškiausias. Na, "maistiniai", tikiu, pardavimais nesiskundė. Kiti... atrodo, kad sunkiai... bet gi čia kiekvienam vis kitaip... Na, bent jau mums pasirodė, kad net Jurbarke pernykštė mugė smagiau žiūrėjosi, nei ši Kaune - vos ne lašiniai ant nėrinių. Viskas viename ir vyyyyyysiškai neskani mišrainė.
Dar nustebino viena istorija, kai žmogus, LT gaminantis ekologišką kosmetiką, negavo leidimo prekiauti, motyvuojant, kad naudoja nelietuviškus ingredientus. Žinoma, kokosų sviesto, kakavos sviesto ir pan. sunkoka būtų lietuviško gauti, manyčiau. Briedas kažkoks. O kai pamatėm latvių, armėnų, turkų skanėstais prekiaujančias palapines - ne vieną ir net ne keturias... Griūk negyvas. Tai jau jie kaip? Čia jau iš lietuviškų ingredientų?
QUOTE(Ortija @ 2017 03 13, 12:53)
Žodžiu situacija tokia - ką pasėsi ? Mmugėje turiu vietą. Ketvirtadienį keliauju į darbą. Per kitas dvi dienas irgi galiu dalintis vieta, jei būtų noras. Mano darbai tokie https://m.facebook.c...moliomintys.eu/ gal kas esate linkę su manimi derėti ? Tiktų daug kas. Kadangi turiu ir papuošalų, tai gal ir rūbai tiktų. Visai atsisakyti vietos nedrįstų. Labai jau man cekava , koks rezultatas bus. Organizatoriai prašė, kad tik būtų amatas, o ne turgus.
Kolegė pabėgo. .. atsirado per valandą, o po 3 dienų persigalvojo
QUOTE(Ortija @ 2017 03 13, 12:53)
Žodžiu situacija tokia - ką pasėsi ? Mmugėje turiu vietą. Ketvirtadienį keliauju į darbą. Per kitas dvi dienas irgi galiu dalintis vieta, jei būtų noras. Mano darbai tokie https://m.facebook.c...moliomintys.eu/ gal kas esate linkę su manimi derėti ? Tiktų daug kas. Kadangi turiu ir papuošalų, tai gal ir rūbai tiktų. Visai atsisakyti vietos nedrįstų. Labai jau man cekava , koks rezultatas bus. Organizatoriai prašė, kad tik būtų amatas, o ne turgus.
Toliau viena, negi nera norinčių in kaunieniečių pamėginti ?
QUOTE(MikeM @ 2017 03 20, 08:29)
Labas rytas Gal esat kas dalyvavusios Marijampoleje ar Alytuje pavasarinese mugese? Kurias organizuoja festivus. Ar buna jose zmoniu? Ar buna isreklamuotos? Dekoju uz atsakymus
Pernai dalyvavome Marijampolėje, tai labai nieko gero, liaudis tokia pagyvenusi, o jie perka duona, dešras dar sodinukus, kitkas viskas jiems per brangu. Nevažiuočiau antrą kartą
QUOTE(Ortija @ 2017 03 20, 10:01)
Toliau viena, negi nera norinčių in kaunieniečių pamėginti ?
Kada tas ka pasesi?
QUOTE(Ortija @ 2017 03 23, 18:20)
Tai žinot, ką patyriau ? Ką pasėsiu mugėje ? Ateinu šeštadienį į savo vietą, palapinė mano persttyta link vieno kaimyno, or kita kaimynė irgi su palapyne 2 ant dviejų , o pievos paskirta po 3 metrus, o ant tų dviejų metrų, kurie kaip ir išnomuoti pastatyta boba su raganom iš kojnių ir mosuoja saskaita faktūra, kad matote, apsauginiai jai leido čia už 15 eu būti. Tai mat, aš durnelė, ir kiti kvailiukai, kovo men. Susimokėjome po 90 eu. Padarė jie reklamą iš tų pinigėlių , o mes, nesvarbu, koks oras, koks noras, kiek prekių, ir kokia sveikata, jau porai mėn. įdavėm jiems pinigus , tai jie, iš "pagarbos", matyt, dar prastumdė palapines ir ant teisėtai man priklausiusio metro dar išnomuojo vietą kitam, bet gudručiui. O aš, durnelė, susimokėjau ir taip sakant, bijojau perleisti savo vietą kitam žmogui, nes bijojau kad nepatiks organizatoriams parodyta nepagarba... durnė. Labai gailiuos , kad neperleidau vietos kitoms forumietėms.
Bet va tokio šlykštaus elgesio nesitikėjau. Vieniems vienokia kaina, kitiems kitokia. O šiaip tai žmonių daug, nors man tikrai nevertėjo dalyvauti, nebent dėl pažinčių su kauniečiais, kurie, gal ką ateity pirks. Gaila, kad nesusiprotėjau atgal palapynės atsistumti. Gaila, kad ir aplinkiniai nesukylo. .. neteisybė juoda.
QUOTE(sukceno @ 2017 03 14, 13:53)
o kaip vertinate DESIGN FOR LIFE įvairiuose miestuose? ar vertos dėmesio ?
Klaipėdoje vykusi Design for life mugė šiemet buvo gana nyki, matyt daugumą žmonių paviliojo pirmoji šilta pavasario diena ir jie mieliau laiką leido prie jūros ar šiaip gamtoje. O ir pažystami, gyvenantys Kaipėdoje, nė nežinojo, kad vyksta tokia mugė, gali būti, jog reklamos irgi pritrūko. Bent jau aplink areną, kur vyko renginys, neužmačiau jokių plakatų apie tai užsimenančių, nors didžiulė iškaba kvietė į kažkada vyksiančią statybos mugę. Kaip kituose miestuose, sužinosiu tik sudalyvavusi mėnesio gale. Į Kauną nė nebandžiau, nes tuo pat metu vyko rimtesnis mados renginys Žalgirio arenoje, tad turiu įtarimą jog irgi buvo nekas. (:
QUOTE(Ortija @ 2017 04 02, 16:53)
Tai žinot, ką patyriau ? Ką pasėsiu mugėje ? Ateinu šeštadienį į savo vietą, palapinė mano persttyta link vieno kaimyno, or kita kaimynė irgi su palapyne 2 ant dviejų , o pievos paskirta po 3 metrus, o ant tų dviejų metrų, kurie kaip ir išnomuoti pastatyta boba su raganom iš kojnių ir mosuoja saskaita faktūra, kad matote, apsauginiai jai leido čia už 15 eu būti. Tai mat, aš durnelė, ir kiti kvailiukai, kovo men. Susimokėjome po 90 eu. Padarė jie reklamą iš tų pinigėlių , o mes, nesvarbu, koks oras, koks noras, kiek prekių, ir kokia sveikata, jau porai mėn. įdavėm jiems pinigus , tai jie, iš "pagarbos", matyt, dar prastumdė palapines ir ant teisėtai man priklausiusio metro dar išnomuojo vietą kitam, bet gudručiui. O aš, durnelė, susimokėjau ir taip sakant, bijojau perleisti savo vietą kitam žmogui, nes bijojau kad nepatiks organizatoriams parodyta nepagarba... durnė. Labai gailiuos , kad neperleidau vietos kitoms forumietėms.
Bet va tokio šlykštaus elgesio nesitikėjau. Vieniems vienokia kaina, kitiems kitokia. O šiaip tai žmonių daug, nors man tikrai nevertėjo dalyvauti, nebent dėl pažinčių su kauniečiais, kurie, gal ką ateity pirks. Gaila, kad nesusiprotėjau atgal palapynės atsistumti. Gaila, kad ir aplinkiniai nesukylo. .. neteisybė juoda.
Tikrai pikta. Gal galite koki straipsniuka i spauda pamateti apie tai. Lai zinosi visi kam aktualu.
QUOTE(Anemon @ 2017 04 03, 20:51)
Klaipėdoje vykusi Design for life mugė šiemet buvo gana nyki, matyt daugumą žmonių paviliojo pirmoji šilta pavasario diena ir jie mieliau laiką leido prie jūros ar šiaip gamtoje. O ir pažystami, gyvenantys Kaipėdoje, nė nežinojo, kad vyksta tokia mugė, gali būti, jog reklamos irgi pritrūko. Bent jau aplink areną, kur vyko renginys, neužmačiau jokių plakatų apie tai užsimenančių, nors didžiulė iškaba kvietė į kažkada vyksiančią statybos mugę. Kaip kituose miestuose, sužinosiu tik sudalyvavusi mėnesio gale. Į Kauną nė nebandžiau, nes tuo pat metu vyko rimtesnis mados renginys Žalgirio arenoje, tad turiu įtarimą jog irgi buvo nekas. (:
Baisuma buvo ir su Klaipeda o su Kaunu buvo is viso tragedija. 15h pradejom detis prekes. Per velai uzmaciau kad vyksta tuo paciu laiku Fashion bazaras arenoj kuris kaip girdejau sulauke labai daug klientu. Siauliu Design for Life atsaukiau nes be mazos nykios reklamos dar Klaipedoj organizatoriai perstumde taip vietas kad stovejom prie iejimo i tualeta, vieta buvo perstumta gal 3 vietom kitur. Nesiruosiu cia nuvykus prekiauti dar kariauti kur stoveti