Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

Parduodam vieną vietą Kauno Kaziuko mugėje. Jei kam reikia, rašykit į až
Atsakyti
O ką pasėsi mugėje ar įmanoma ką nors parduoti tokio, kas ne sėklos ir ne sodinukai ? Susimokėjau ir susinervinau. ..
Atsakyti
Mums Kaziukas taip pat buvo geras, salyciau toks pat kaip pernai ir uzpernai.Bijojom to priverstinio surusiavimo- bet kazkaio prasisukom gave per kelias vietas nuo " bandos" tai suprekiavom geriau nei ten likusieji.Siaip tai nemalonu, kad ar su tautiniu paveldu, tautodaile ar ne- jei esi tos rusies amatininkas tai ir gausi vieta vistiek " prie bandos", slirtumas tik kuria dien pirksi unsure.gif
Del " ka pasesi"- ten prekiauja daug kuom, normali muge, pagrinde ne kaunieciai, o rajonu zmones lankosi, prekyba nemazai kam geresne nei kokiam Kauno Kaziuki 4u.gif velgi- oras turi itakos, kaip ir visur.
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2017 03 06, 20:02)
Mums Kaziukas taip pat buvo geras, salyciau toks pat kaip pernai ir uzpernai.Bijojom to priverstinio surusiavimo- bet kazkaio prasisukom gave per kelias vietas nuo " bandos" tai suprekiavom geriau nei ten likusieji.Siaip tai nemalonu, kad ar su tautiniu paveldu, tautodaile ar ne- jei esi tos rusies amatininkas tai ir gausi vieta vistiek " prie bandos", slirtumas tik kuria dien pirksi  unsure.gif 
Del " ka pasesi"- ten prekiauja daug kuom, normali muge, pagrinde ne kaunieciai, o rajonu zmones lankosi, prekyba nemazai kam geresne nei kokiam Kauno Kaziuki  4u.gif  velgi- oras turi itakos, kaip ir visur.

Oi, baisu. Kai Kaune porą kartų suprekiavau už 50 eu, tai gėda man.
Atsakyti
Ka pasesi dakyvavau pernai, buvo superinis oras ir prekyba fera buvo, todel siemet dalyvausiu. Kauno kaziuka praleidziu, netikiu jo sekme ne Laisves al.
Vilniaus Kazys visumoj vykes, uzskaitom, mum sekesi geriau nei pernai. Suskirstymo didelio musu sektoriuje nesijaute nes savoka tekstile labai jau plati bet kinietiska 3D patalyne i ja isipaise. Graudu buvo ziureti i Gedo pr. nuo kokios B zonos gal ir arciau nes buvo visiska misraine, jokio skirstymo, rubai su mesom ir pan. Zmones labai blaskesi del maisto, ne vienam teko aiskinti kur maisto zona. Man asmeniskai graudziausia buvo pyneju, mediniu dirbiniu ir keramiku zonoj nu tas pats per ta paty...kaip parduoti...
Atsakyti

Kas gero iš mugių gegužę nusimato? Kur registracija dar nepasibaigus :)

Atsakyti
Ortija, kiek mokėjote už vietą "Ką pasėsi.."?
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2017 03 09, 10:11)
<p>Kas gero iš mugių gegužę nusimato? Kur registracija dar nepasibaigus smile.gif</p>

Palangos sezono atidarymas, O ką pasėsiu ? tai pasėjau 90 eu. ant 3 metrų .

Atsakyti
Of kaip kazys Nemuno saloje unsure.gif ?
Atsakyti
Žodžiu situacija tokia - ką pasėsi ? Mmugėje turiu vietą. Ketvirtadienį keliauju į darbą. Per kitas dvi dienas irgi galiu dalintis vieta, jei būtų noras. Mano darbai tokie https://m.facebook.c...moliomintys.eu/ gal kas esate linkę su manimi derėti ? Tiktų daug kas. Kadangi turiu ir papuošalų, tai gal ir rūbai tiktų. Visai atsisakyti vietos nedrįstų. Labai jau man cekava , koks rezultatas bus. Organizatoriai prašė, kad tik būtų amatas, o ne turgus.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2017 03 13, 12:53)
Žodžiu situacija tokia - ką pasėsi ? Mmugėje turiu vietą.  Ketvirtadienį keliauju į darbą.  Per kitas dvi dienas irgi galiu dalintis vieta,  jei būtų noras.  Mano darbai tokie https://m.facebook.c...moliomintys.eu/  gal kas esate linkę su manimi derėti ? Tiktų daug kas.  Kadangi turiu ir papuošalų,  tai gal ir rūbai tiktų.  Visai atsisakyti vietos nedrįstų.  Labai jau man cekava , koks rezultatas bus.  Organizatoriai prašė,  kad tik būtų amatas,  o ne turgus.

Jau turiu kolegę. Ačiū.
Atsakyti
o kaip vertinate DESIGN FOR LIFE įvairiuose miestuose? ar vertos dėmesio ?
Atsakyti