Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

....... užjaučiu... Bet jei produkcija nedaug skirsis nuo konkurentų , tai tikrai, ne kas. O Kauno kazys su savo 100 eu, persistengė. O pirkėjams bus smagiau su zonomis. Manes irgi nepriims į Kazį, nes aš ir iš skardos, ir iš molio, smile.gif Ot bus... Gerai , kad nors žaisliukų neprisiūvau, ir paveikslų nepritapiau, kai jau viso to pridarysiu, tai dar ir uždainuosiu.
Ir beja, labai jau diskriminacija- atranka Kazy- invalidumas.
Atsakyti
Tai į "Ką pasėsi..." trims dienos kainuoja 90 eurų doh.gif Aš maniau, kad 30...(ten tokią įkainių lentelę atsidariau jų puslapyje ir išsirinkau eilutę, kur atžymėta prekyba lauko aikstelėje hmm.gif , tai ten turbūt nurodyta kaina už dieną???
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2017 02 08, 21:39)
Tai į "Ką pasėsi..." trims dienos kainuoja 90 eurų  doh.gif Aš maniau, kad 30...(ten tokią įkainių lentelę atsidariau jų puslapyje ir išsirinkau eilutę, kur atžymėta prekyba lauko aikstelėje  hmm.gif , tai ten turbūt nurodyta kaina už dieną???

As tai suprantu dar kitaip. Kaina uz kvadratini metra. Sioje parodoje nesu dalyvavusi, tai nezinau kaip is tikruju...

Del Kazio zonu nezinau ar pirkejams bus smagiau. Na koks smagumas pirkejui eiti tarkim 100metru ir tik medzio darbus matyti, kitus 100m tik pintus, o as gal atejau moliniu gaminiu? Man kaip tik visad patikdavo vaikscioti po kazy ir kiekvienoj palapinej matyti kazka kita. Ir tikrai nebus zmonems iskomunikuota, kad stai butent toje vietoje stoves amatininkai prekiaujantys sios rusies prekem.
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2017 02 08, 20:39)
Tai į "Ką pasėsi..." trims dienos kainuoja 90 eurų  doh.gif Aš maniau, kad 30...(ten tokią įkainių lentelę atsidariau jų puslapyje ir išsirinkau eilutę, kur atžymėta prekyba lauko aikstelėje  hmm.gif , tai ten turbūt nurodyta kaina už dieną???

Taip 90eur, bent jau tiek mokejau pernai. Man si muge superine, pernai ji man buvo geresne uz Kauno kazy Laisvej labai geroj vietoj ir uz Vilniaus Kazy bet aisku vieta turejau prasta. Tikrai buvo naudinga muge ir siemet butinai dalyvausiu ;) man ji dar patinka del pirkeju kulturos, daug zmoniu is kiti miestu, rajonu, kaimu bet jie tokie konkretus, neisidirbineja, perka po daug, mazai derisi.
Atsakyti
Sveikos merginos, kadangi nežinau išdėstymo kauno žalgirio arenos, na kur vyks kazys, kaip jūs manote , jūsų nuomone kurioja vietoja bus žmonių srautas didesnis. Ar scenos pusėja, ar ūkininkų pusėja? Ar ten palapinių išdėstymas vienoja aikštėja, ar ten kelios yra. Ačiū
Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2017 02 09, 00:05)
Sveikos merginos, kadangi nežinau išdėstymo kauno žalgirio arenos, na kur vyks kazys, kaip jūs manote , jūsų nuomone kurioja vietoja bus žmonių srautas didesnis. Ar scenos pusėja, ar ūkininkų pusėja? Ar ten palapinių išdėstymas vienoja aikštėja, ar ten kelios yra. Ačiū

Prisiminiau , šiandien buvau Vilniaus kazį, ten vietos suskirstytos pagal - planą, dar pratesė registraciją ir sakė, kad gavo dar papildomai vietų. Sąlyga, baltos palapinės. O, kad turi būti zonos, taip nusprendė savivaldybė
Atsakyti
Kauno mugė pasiūlė netoli rotušės vietą - ar tai gerai? nesu ten buvęs, nežinau kaip srautas ten
Atsakyti
Vilniaus Kazy su tom grieztom zonom tai totali nesamone blink.gif tikriausiai i puši atsitrenkes tokia minti sugalvojo doh.gif Kaip prekiaut su minimum 30 konkurentu is sonu?? Mes , amatininkai, ne maximos ar iki, kur kainu skirtumas centai, ir ne ekspozicijose ar parodose dalyvaujam kur - cia gelytes- cia vistytes- cia parseliai.Konkurencija tarp tokiu kaip mes didele, nera tarp musu karteliu.
Tas vyrukas, kur priziuri vietu dalybas kasmet, ir pats sake kad be rysio visa tai, ir siule visiem kuo daugiau skundu rasyt Vilniaus savivaldybei, nes i ju pasiulymus jie nekreipe demesio, o kuo daugiau is prekiautoju bus nepatenkintu, tai gal teiksis perziuret salygas bent ateinantiem metam.
Beje, pirkau vieta pirma diena apie puse pirmos- man gerai zinomi asmenys, firmos, kurios registruotos oficialiai 9 dienai jau buvo plane pazymetose vietose, plius piestukais buvo rezervuotos vietos ju prekemis prekiausiantiem asmenim, kuriu registracijos laikas taip pat buvo dar neatejes...urbos pazystami vistiek auksciau mirtinguju ir visokiu sarasu.

Beje , papildomos vietos tai visa vokieciu gatve, ten kiek supratau statys visus papildomai uzsiregistravusius ir tuos, kurie netiks i amatu zonas.Net nezinia kur geriau- ar toj parodinej dali centre, ar pakrasciuose, kur nebus tokio nesveiko surusiavimo unsure.gif

Kaune geriausios vietos bent jau mums- nuo centrinio pasto, iki pozemines perejos i senamiesti.Toliau- nezinau, jei butu daug prekeiviu, tai gerai visa senamiescio gatve, ties Rotuse aisku jau muge " skystedavo", bet manau kad dar ir produkcija bei oras lemia sekme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruma: 09 vasario 2017 - 22:33
Mano asmeninė patirtis geriausios vietos Kaune Laisvėj nuo Ožeškienės g. iki Maironio g. bet idealiausia iki Vasario 16-osios g. \jeigu mugė silpnesnė tolėliau palapinių mažiau ir žmonių ne tiek daug, aišku jeigu mugė didelė, juk buvo Kazys net iki Soboro ir iki Rotušės, kas kita, bet mano akimis bet kokiu atveju galai yra galai ir Rotušė jau yra toli nuo pagrindinio šurmulio.
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2017 02 09, 22:23)
Vilniaus Kazy su tom grieztom zonom tai totali nesamone  blink.gif  tikriausiai i puši atsitrenkes tokia minti sugalvojo  doh.gif  Kaip prekiaut su minimum 30 konkurentu is sonu?? Mes , amatininkai, ne maximos ar iki, kur kainu skirtumas centai, ir ne ekspozicijose ar parodose dalyvaujam kur - cia gelytes- cia vistytes- cia parseliai.Konkurencija tarp tokiu kaip mes didele, nera tarp musu karteliu.
Tas vyrukas, kur priziuri vietu dalybas kasmet, ir pats sake kad be rysio visa tai, ir siule visiem kuo daugiau skundu rasyt Vilniaus savivaldybei, nes i ju pasiulymus jie nekreipe demesio, o kuo daugiau is prekiautoju bus nepatenkintu, tai gal teiksis perziuret salygas bent ateinantiem metam.
Beje, pirkau vieta pirma diena apie puse pirmos- man gerai zinomi asmenys, firmos, kurios registruotos oficialiai 9 dienai jau buvo plane pazymetose vietose, plius piestukais buvo rezervuotos vietos ju prekemis prekiausiantiem asmenim, kuriu registracijos laikas taip pat buvo dar neatejes...urbos pazystami vistiek auksciau mirtinguju ir visokiu sarasu.
Beje , papildomos vietos tai visa vokieciu gatve, ten kiek 7supratau statys visus papildomai uzsiregistravusius ir tuos, kurie netiks i amatu zonas.Net nezinia kur geriau- ar toj parodinej dali centre, ar pakrasciuose, kur nebus tokio nesveiko surusiavimo  unsure.gif 

Kaune geriausios vietos bent jau mums- nuo centrinio pasto, iki pozemines perejos i senamiesti.Toliau- nezinau, jei butu daug prekeiviu, tai gerai visa senamiescio gatve, ties Rotuse aisku jau muge " skystedavo", bet manau kad dar ir produkcija bei oras lemia sekme.

Pirmiausia zonos turėtų būti nepalankios visiems kurie perka po 9 vietas. Matyt dar ne gerai jos skirstomos. Su tokiomis firmomis mugė dirbtinai plečiama.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2017 02 10, 10:37)
Pirmiausia zonos turėtų būti nepalankios visiems kurie perka po 9 vietas.  Matyt dar ne gerai jos skirstomos.  Su tokiomis firmomis mugė dirbtinai plečiama.

Ar tikrai bus 30 pinėjų ? Na, sakykim bus. Tuomet lieka sąžininga amatininkų konkurencija. Pirkėjas galės išsirinkti geriausią prekę. Patys amatininkų pamatys, ko reikia pirkėjui, atkris kinietiški šaukštai, plastikinės verbos. Nevykę amatininkai tiesiog daugiau nedalyvaus tokiose mugėse, nes pirkėjas lengvai įsitikins kokybe. Dabar Kazys dirbtinai išplėstas, ir ne tik didelių gamintojų bet ir šiaip, bandytojų. Manau, pasijausite dvigubai laimėję, kai pirkėjęs perėjęs visą zoną sugrįž nusipirkti iš jūsų suknelę, kepurę, papuošalą ar krepšį. Dabar jau net yra tas kaziuko lygis, kuris reiškia neskoningumą ir prastą kokybę. Aišku, taip nera visais atvejais. Norisi, kad pirkėjęs ateitų su kita nuostata. Reikia, kad atsirastų ir kokybė.
Gal net pasibaigs vietų perpardavinėjimai. Man Pvz, labai nesmagu stovėti prastoje vietoje, kai pirmumo teisę turintys, savo vietas perleidžia visokiems turginiams.
Skirstymas zonomis atneša ir skaidrumo skirstant vietas. Manau, kad tik prastiems meistrams turėtų tai nepatikti, ir šiais laikais jau visi didesni renginiai susiskirsto zonomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 10 vasario 2017 - 12:56
QUOTE(Ortija @ 2017 02 10, 12:52)
Ar tikrai bus 30 pinėjų ? Na,  sakykim bus.  Tuomet lieka sąžininga amatininkų konkurencija.  Pirkėjas galės išsirinkti geriausią prekę.  Patys amatininkų pamatys,  ko reikia pirkėjui,  atkris kinietiški šaukštai,  plastikinės verbos. Nevykę amatininkai tiesiog daugiau nedalyvaus tokiose mugėse,  nes pirkėjas lengvai įsitikins kokybe.  Dabar Kazys dirbtinai išplėstas,  ir ne tik didelių gamintojų bet ir šiaip,  bandytojų.  Manau,  pasijausite dvigubai laimėję,  kai pirkėjęs perėjęs visą zoną sugrįž nusipirkti iš jūsų suknelę,  kepurę,  papuošalą ar krepšį.  Dabar jau net yra tas kaziuko lygis,  kuris reiškia neskoningumą ir prastą kokybę.  Aišku,  taip nera visais atvejais.  Norisi,  kad pirkėjęs ateitų su kita nuostata.  Reikia, kad atsirastų ir kokybė.
Gal net pasibaigs vietų perpardavinėjimai.  Man Pvz, labai nesmagu stovėti prastoje vietoje,  kai pirmumo teisę turintys,  savo vietas perleidžia visokiems turginiams. 
Skirstymas zonomis atneša ir skaidrumo skirstant vietas.  Manau,  kad tik prastiems meistrams turėtų tai nepatikti,  ir šiais laikais jau visi didesni renginiai susiskirsto zonomis.

Kaklbate visiska nesamone, visada buvo ir bus perikupu kurie ta gaminy ale pagamins o realiai nupirks, jie jy gali pasiulyti pigiau, o bet taciau deja Kaziuko muges meninis lygis nera aukstas ir didziaja daly pirkeju suzavi kaina. Perikupas pasiulys pigiau ir tavo nuostabus rankomis oinktas krepsys uz gerokai didesne kaina lauks kito kliento... Jus ka tik pavadinot Giedruma prasta meistre, nes ji isreiske nepasitenkina skirstymais pagal prekes mirksiukas.gif
Atsakyti
Ortija- tikrai gerokai nusnekate i pievas.Pyneju tikrai bus tiek, savo amato sriti ismanau ir domiuosi kas kaip ir kur.Del perekupu- velgi jus visiskai neteisi- mugeje bus maziausiai du lenkisku krepsiu perpardavinetojai, stambus, issiperkantys visose mugese po dvi vietas, gaminiu pas juos tikrai daug, kainos- lenkiskos, nors kokybe taip pat .Bet zinant musu daugumos tautieciu poziuri i amatus- tai svarbu pigu, tegu ir š***.Ne visi, bet tokiu tikrai daug.Konkuruot su tokiais be sansu, veikia tik kokybes konkurencija- kas pirke lenkiskus gaminius zino, kad lietuviski yra tikrai daug geresni, be to galime pasiulyti individualius uzsakymus.Kitas aspektas, del ko kruvomis stoveti blogai- tai tie smulkieji, kuriem amatas yra tik papildomas uzdarbis, laisvalaikis, zodziu pasigamina keliolika gaminiu tik tai mugei, o realiai gyvena is kitu pajamu. Jie gali parduoti( ir deja visada pardavineja) uz itin zema kaina, tegu ir ju gaminiu kokybe gal prastesne uz mano, bet jei as uz krepsi prasau 15 o jis tik 11- as beveik visada prakisiu, arba turesiu parduot su didele muolaida.Man tai pagrindinis darbas, vieninteles pajamos, kurios nera stabilios- konkurencija tarp tikru amatininku mugese tikrai didele.Todel kai visi stovi issimete, pavieniui, visada padideja sansai parduoti- nes zmogus gal nedaeis iki konkurentu, negales cia pat palygint kainu, kokybes, galu gale akimirkos " silpnumui" pasiduos ir nupirks .
O beje del stambiu- musu buves darbdavys tures 4 dideles vietas- vienoje prekiaus jo gaminiais pazystamas uzsienietis( rotusej), kita vieta gedimino pr.kolega su tautiniu paveldu, jis pats sventaragio g.ir dar maironio g.stoves pasiemes kaip tautodailinkas.Tai va, tiem stambiem visada yra budu apeit taisykles, mums smulkiem deja tenka tik taikstytis su neteisybe.
Atsakyti