Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(mazu-le @ 2017 02 06, 22:09)
Galiu perleisti vieta vasario 11d. Sutarties pasirasymui. Ka domina rasykit asmeniskai ;)

as noriu noriu, parasiau jums , niu bet jauciu velai pamaciau doh.gif
Atsakyti
Pagaliau po tiek laiko ir aš gavau iš Kauno mugės laišką, bet deja vieta tikrai nieko gero, tai bent jau su šia vieta tikrai nežadu dalyvauti. Bet kai parašiau jiems atsisakymo laišką, net paskambino smile.gif Sakė gal kas atsisakys, gal kas nesumokės, nu žiūrėsim bet jau kažko ta mugė nėtraukia, geriau Ką pasėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2017 02 07, 10:21)
Pagaliau po tiek laiko ir aš gavau iš Kauno mugės laišką, bet deja vieta tikrai nieko gero, tai bent jau su šia vieta tikrai nežadu dalyvauti. Bet kai parašiau jiems atsisakymo laišką, net paskambino  smile.gif Sakė gal kas atsisakys, gal kas nesumokės, nu žiūrėsim bet jau kažko ta mugė nėtraukia, geriau Ką pasėsi  biggrin.gif

Teisingai, jeigu nepatinka vieta, geriau tiesiai šviesiai sakyt, kad netinka.
Aš pernai Kauno Kaziuke surizikavau su prastoka vieta, tai tikrai gailėjausi. Geriau būčiau namuose ant sofos gulėjus ir nieko neveikus biggrin.gif
Atsakyti
Del idomumo ilindau pasiziureti Kauno kaziuko kainas. 100eur doh.gif galvojau bus maziau, nes vyksta tai ne leisves al.... KAip gerai, kad n usprendem nedalyvauti
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2017 02 07, 13:04)
Del idomumo ilindau pasiziureti Kauno kaziuko kainas. 100eur  doh.gif galvojau bus maziau, nes vyksta tai ne leisves al.... KAip gerai, kad n usprendem nedalyvauti

užtat užsienio svečiams vos 30 eur. Lietuva myli savo žmones huh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaukoFeja @ 2017 02 07, 10:33)
Teisingai, jeigu nepatinka vieta, geriau tiesiai šviesiai sakyt, kad netinka.
Aš pernai Kauno Kaziuke surizikavau su prastoka vieta, tai tikrai gailėjausi. Geriau būčiau namuose ant sofos gulėjus ir nieko neveikus biggrin.gif

Jau per tiek metu kiek prekiauju įsitikinau, kad š... vieta kai gauni, gulėjimas ant sofutės namie daug labiau apsimoka, o tai netgi ir maloniau bigsmile.gif
Pernai Kauno Kaziukas buvo silpnokas, tai net geroje vietoje ta nauda sunkiai išpešama buvo, o prasta vieta iš viso, kai dar oras buvo tragiškas, penktadienį pamenu net vienos palapinės nepastatėme, o sekmadienį snigo ir pustė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2017 02 07, 12:04)
Del idomumo ilindau pasiziureti Kauno kaziuko kainas. 100eur  doh.gif galvojau bus maziau, nes vyksta tai ne leisves al.... KAip gerai, kad n usprendem nedalyvauti

Kai sužinojau kainas galutinai nusprendžiau nedalyvauti. Kaina tikrai didelė blink.gif
Abejotina pati mugė gaunasi, nes Laisvės al. pirmą dieną nelieka vietų, o čia praėjus pusdieniui vos kelios išpirktos tik. Šnipštas jiems gausis iš viso, Laisvės al. turi būti Kazys Kaune ir ne kitaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazu-le: 07 vasario 2017 - 15:42
QUOTE(mazu-le @ 2017 02 07, 10:21)
Pagaliau po tiek laiko ir aš gavau iš Kauno mugės laišką, bet deja vieta tikrai nieko gero, tai bent jau su šia vieta tikrai nežadu dalyvauti. Bet kai parašiau jiems atsisakymo laišką, net paskambino  smile.gif Sakė gal kas atsisakys, gal kas nesumokės, nu žiūrėsim bet jau kažko ta mugė nėtraukia, geriau Ką pasėsi  biggrin.gif

Betgi vieta pas juos nebrangi. O tai kur ta blogoji vieta ? Ka pasėsi tai kainuoja... Aš pas juos rudenį buvau, tai toks vyrukas sakė, och, kokia prasta vieta.. Nu aš nežinojau, kad prasta, bet man labai blogai ir nebuvo, Kaune niekad geriau ir nebus, tikriausiai. Oras tai , aišku, balandį gal ne koks bus... O be to, kadangi Kazys, bus ne kokioje vietoje, tai, bus pasiilgę kauniečiai mugės. Nu, aš tai nedalyvausiu, nes turiu super planą...atostogas. Rudenį kai buvau, tai tokia juvelyrė penktadienį labai liūdėjo, šeštadienį buvo linksma. Matyt, nesuprato, kad turės daug vėl dirbti.

Nu, tai kaip tos zonos Vilniaus kazy ? Gal kas ką matė ? Ar labai sterilios zonos ?

Atsakyti
Norejau paklausti, kokia sistema Klaipedos Kaziuke, ar kaip ir anksciau- susimoki ir tik po to suzinai kokia vieta gausi ar yra pakeitimu.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2017 02 07, 19:36)
Betgi vieta pas juos nebrangi. O tai kur ta blogoji vieta ? Ka pasėsi tai kainuoja... Aš pas juos rudenį buvau, tai toks vyrukas sakė, och, kokia prasta vieta.. Nu aš nežinojau, kad prasta, bet man labai blogai ir nebuvo, Kaune niekad geriau ir nebus, tikriausiai. Oras tai , aišku, balandį gal ne koks bus... O be to, kadangi Kazys, bus ne kokioje vietoje, tai, bus pasiilgę kauniečiai mugės. Nu, aš tai nedalyvausiu, nes turiu super planą...atostogas. Rudenį kai buvau, tai tokia juvelyrė penktadienį labai liūdėjo, šeštadienį buvo linksma.  Matyt, nesuprato, kad turės daug vėl dirbti.

Nu, tai kaip tos zonos Vilniaus kazy ? Gal kas ką matė ? Ar labai sterilios zonos ?

Kur jau ne brangi, mano palapine 3x3 tai Kauno mugėje man kainuotu 81eur, o Ka pasesi 90eur, bet pirkimas nepalyginamas, muge neilga, 17h uzsitentuoji ir varai namo. Rudeny ne Ka pasesi buna ir nera ka lyginti, rudeny ten silpna ir prasta muge, ten buna Sprendimu ratas, o pavasarine Ka pasesi yra geris, butinai dalyvausiu. Aisku ir nuo vietos priklauso. Kauno mugeje as gavau paciam muges gale/pradzioj, nu kaip sakant ar galas ar pradzia niekad jokioje mugeje nera pasiteisines mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2017 02 08, 11:46)
Kur jau ne brangi, mano palapine 3x3 tai Kauno mugėje man kainuotu 81eur, o Ka pasesi 90eur, bet pirkimas nepalyginamas, muge neilga, 17h uzsitentuoji ir varai namo. Rudeny ne Ka pasesi buna ir nera ka lyginti, rudeny ten silpna ir prasta muge, ten buna Sprendimu ratas, o pavasarine Ka pasesi yra geris, butinai dalyvausiu. Aisku ir nuo vietos priklauso. Kauno mugeje as gavau paciam muges gale/pradzioj, nu kaip sakant ar galas ar pradzia niekad jokioje mugeje nera pasiteisines  mirksiukas.gif

Na, tai aišku dabar.
Atsakyti
Šiandien buvau nuvykęs pasirašyti sutarties į Vilniaus Kaziuko mugės organizatorių štabą. Kadangi buvau užsiregistravęs su invalidumo pažymėjimu, man vietą pasiūlė... Katedros aikštėje... Pasiteiravus apie galimybę gauti vietą Gedimino prospekte, organizatorė pareiškė, kad tai neįmanoma. ,,Invalidams šiemet vietos skirtos prie katedros,,, - teigė ji. Apsisukau ir išėjau taip ir nenusipirkęs vietos. Tiesiog nuostabu! Jei būčiau ėjęs kaip tautodailininkas, tai dar būčiau galėjęs rinktis vietas ir Gedimino pr. Beje, zonos (oda, papuošalai, medis ir kt. ) griežtai išskirstytos. Tad kyla klausimas, ar man apkritai apsimoka dalyvauti?Jei konkurentai šalia prekiaus, juk prekyba tikrai nukentės. Gaila, šiemet Vilniaus Kaziukui uždėjau kryžių po 15 m. nuolatinio dalyvavimo.
Papildyta:
beje, Kauno Kaziukui taip pat teko dėti kryžių. Mokėt 100 Eur yra didelė prabanga, nes labai abejoju, ar potencialūs pirkėjai eis specialiai į Nemuno salą asipirkti mugėje. Be to, labai daug abejonių kyla, ar organizatoriai pasirūpins tinkamai išreklamuoti renginį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomas85: 08 vasario 2017 - 18:03