Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(mazu-le @ 2017 02 05, 21:30)
O taip, operatyvus jie siemet  4u.gif  Labai keistai gavau nebloga laika, uz kokius cia nuopelnus ne paciam gale kazin  blink.gif  ziuresim kas bus like  biggrin.gif

Sutarciu pasirasymas iki vasario 15dienos pagal puslapyje skelbiama informacija,o man pasirasyt reikes vasario17d visai vakare blink.gif turbut prestizine vieta nusimato hmm.gif Ziuresiu ka atsakys rytoj telefonu, uz ka tokie nuopelnai blink.gif
Papildyta:
QUOTE(saule969 @ 2017 02 02, 14:53)
Laba diena,nutarem su vaiku sudalyvauti Kaziuko mugei,pasidaryti puoksteliu is issiskleidusiu berzu,vysniu sakeliu,tiesiog tureti smagu pusdieni,pagerti arbatos su praeinanciais pazystamais:)tiesiog pasimegauti gera diena,patys suprantat,apie uzdarbi net nesukant galvos.Tada pasidomejau mokesciais....zmones,as teisingai suprantu,jog turiu issiimti patenta penkioms dienos berzeliu pamerkimui ir susimoketi tokio dydzio sodros mokesti?uz vieta mugeje viska suprantu ir ta suma 15eur logiska,bet kita :(kiek realiai yra tikrinami tie visi dokumentai .

Dalyvaukit be nieko ir galvos nesukit,nes jei patikrintu pirma karta gautumet tik ispejima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2017 02 05, 20:40)
Sutarciu pasirasymas iki vasario 15dienos pagal puslapyje skelbiama informacija,o man pasirasyt reikes vasario17d visai vakare  blink.gif  turbut prestizine vieta nusimato  hmm.gif  Ziuresiu ka atsakys rytoj telefonu, uz ka tokie nuopelnai  blink.gif
Papildyta:

Dalyvaukit be nieko ir galvos nesukit,nes jei patikrintu pirma karta gautumet tik ispejima  4u.gif

O kuo prekiausite , Arnaaa ? Dar ir papilloma registracija numatyta, įdomu, čia matyt dar ir ties Grigiškėmis bus prekybos, ar kaip ?
Del tų prekiavimų šakelėmis , tai nei vietos nepirkit, nešiokitės minioje ir siūlykit.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2017 02 05, 22:46)
O kuo prekiausite , Arnaaa ? Dar ir papilloma registracija numatyta,  įdomu,  čia matyt dar ir ties Grigiškėmis bus prekybos,  ar kaip ?
Del tų prekiavimų šakelėmis , tai nei vietos nepirkit,  nešiokitės minioje ir siūlykit.

As prekiauju meduoliais ir ranku darbo saldainiais 😊
Matyt vieta jau ir man butu ties Grigiskem ;) Aciu D. problema issprendziau smile.gif Bet jau buvau puolusi i panika.

Bet juk tos mociutes tikrai vietu neperka pasideda stala radusios tarpa ir prekiauja,dar praejusiais metais juokas toks buvo suemes virve skalbiniu issitempe nuo medzio iki medzio ir sukabino ant pakabu chalatus madingi jie buvo pries 30metu su etiketem nauji-vykdo prekyba:)
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2017 02 05, 23:04)
Matyt vieta jau ir man butu ties Grigiskem ;) Aciu D. problema issprendziau smile.gif Bet jau buvau puolusi i panika.

Bet juk tos mociutes tikrai vietu neperka pasideda stala radusios tarpa ir prekiauja,dar praejusiais metais juokas toks buvo suemes virve skalbiniu issitempe nuo medzio iki medzio ir sukabino ant pakabu chalatus madingi jie buvo pries 30metu su etiketem nauji-vykdo prekyba:)

Kazy perku saldainius 😃, reikia lauktuvių vaikams. Man tai basiai įdomu, kaip ten jie grupuos. Net nematę , kuo prekiausi, ir net dizainieriai išskirti. Koks geras turėtų būti meduolių skyrius 👍!
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2017 02 06, 00:44)
Kazy perku saldainius 😃, reikia lauktuvių vaikams.  Man tai basiai įdomu,  kaip ten jie grupuos.  Net nematę , kuo prekiausi,  ir net  dizainieriai išskirti.  Koks geras turėtų būti meduolių skyrius 👍!

Aciu.Taip mano pagrindiniai pirkejai vaikai biggrin.gif Ir lauktuviu ieskantys suauge.
5metu berniuko pasakymas stovint prie stalo kad "Teta jusu ziauriai grazus saldumynai" yra geriausias ivertinimas 😊
Na man irgi idomiai ta komplektacija atrodo.Ziuresim,taip nesitiki kad jiems pavyks ta nesamone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arnaaa: 06 vasario 2017 - 07:37
Nesitikiu ir as kad jiems tas skirstymas pavyks nes juolab kad registruojasi po du kartus ir dalinadi vietomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2017 02 06, 00:04)

kaip pavyko?
Atsakyti
Kaziuko organizatoriai pribloškė ir mane angel_sadangel.gif per 5metus pirma karta likau paskutinei dienai 15val.. Aksesuarai is audiniu liko paskutineje vietoje cry.gif Dingo upas ir optimizmas..
Nemoku sukciauti, kasmet stebedavau pasirasant kokius kaimynus turesiu salia, ir kaskart stebedavausi pamacius gyvai. Pvz. salia uzsiraso medzio gaminiai ir sutažas. Isikurus gavau dantu sepetelius ir veliavas. Organizatoriams tikrinant ir pasiskundus, tik paskescioja rankomis . Niu, kur teisybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2017 02 06, 11:26)
kaip pavyko?

A-ha, Arnaaa, man irgi idomu. Keistai kazkaip ta 17d.nuskambejo.
Atsakyti
Kas siandien jau buvot pasirasti, kaip realiai tas suskirstymas zonomis yra?

QUOTE(arnaaa @ 2017 02 06, 00:04)

Gal klaida buvo isivelusi? Nes parasyta gi- sutarciu pasirasymas 6-15d. Tai 17d. nelabai ir galetu buti...
Atsakyti
Galiu perleisti vieta vasario 11d. Sutarties pasirasymui. Ka domina rasykit asmeniskai ;)
Atsakyti
Drauge isgelbejo perleidzia viena vieta smile.gif

Skambinau,oi ne cia jokios klaidos nera,bus pratestas sutarciu pasirasymo laikas ir bla,bla,bla...Klausiau,kas nusprendzia kuria diena turi atvykti pasirasyti? Komisija biggrin.gif

O del zonu skaiciau FB kad siandien buvo moteris pasirasyti tipo jo tvarka pasikeitusi,planai zonomis kitur nenusipirksi ir vietu bent jau kol kas buvo sake nemazai smile.gif Bet as pati nebuvau,cia tik toki uzrasa uzmaciau.
Atsakyti