Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(mazu-le @ 2017 01 27, 13:05)

mazu-le, 27 Sau 2017 - 13:05, parašė:

mazu-le, 27 Sau 2017 - 13:05, parašė:

Viesas pagalbos prasymas. Gal kas turintys pirmumo teise pirkti vietas Vilniaus Kazy zadat jame nedalyvauti ir noretumet perleisti galimybe vieta isigyti anksciau? Lauksiu zinuciu  4u.gif  Pabandyti gi galima...

Viesas pagalbos prasymas. Gal kas turintys pirmumo teise pirkti vietas Vilniaus Kazy zadat jame nedalyvauti ir noretumet perleisti galimybe vieta isigyti anksciau? Lauksiu zinuciu  4u.gif  Pabandyti gi galima...

Ir aš to paties norėčiau biggrin.gif
Tik va, kažin, ar tie su pirmumo teise, gauna tą pirmumą, ar pirmumą ima kiti ? Nu, tipo uab ukrainietiškų sausainių gamykla ?
O man tai šizofrenija 😃 neapsisprendžiu ar aš keramikė ar skardinių varinių papuošalų gamintoja ? Gal kas turi idejų kokioje būsenoje geriau vykti į Kazį ? Bučiau nevykusi, bet nieko per kalėdinį turgų nesuprekiavau 😐
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2017 01 27, 18:09)

Ortija, 27 Sau 2017 - 18:09, parašė:

Ortija, 27 Sau 2017 - 18:09, parašė:

Ir aš to paties norėčiau  biggrin.gif
Tik va,  kažin,  ar tie su pirmumo teise,  gauna tą pirmumą,  ar pirmumą ima kiti ? Nu,  tipo uab ukrainietiškų sausainių gamykla ?
O man tai šizofrenija 😃 neapsisprendžiu ar aš keramikė ar skardinių varinių papuošalų gamintoja ? Gal kas turi idejų kokioje būsenoje geriau vykti į Kazį ? Bučiau nevykusi,  bet nieko per kalėdinį turgų nesuprekiavau 😐

Ir aš to paties norėčiau  biggrin.gif
Tik va,  kažin,  ar tie su pirmumo teise,  gauna tą pirmumą,  ar pirmumą ima kiti ? Nu,  tipo uab ukrainietiškų sausainių gamykla ?
O man tai šizofrenija 😃 neapsisprendžiu ar aš keramikė ar skardinių varinių papuošalų gamintoja ? Gal kas turi idejų kokioje būsenoje geriau vykti į Kazį ? Bučiau nevykusi,  bet nieko per kalėdinį turgų nesuprekiavau 😐

Žinokit kad tie pirmi, visai neturi būti pirmesnis, nes yra gerokai pirmiausių už visus.
Deja Kalėdinė prekyba būvo tragiškai vargana, praeitais metais galėjau sudalyvauti keliuose mugėse nes nespėdavau prisiruošti, o šiemet gaėjau važinėtis iš vienos į kitą, reikėdavo vieną kitą gaminuką dasigaminti. Įdomu ką žada ateinantys metai, bijau kad jie visi nebūtų tokie blink.gif Reiks dumti užsienin, pas kaimynus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2017 01 27, 19:30)

mazu-le, 27 Sau 2017 - 19:30, parašė:

mazu-le, 27 Sau 2017 - 19:30, parašė:

Žinokit kad tie pirmi, visai neturi būti pirmesnis, nes yra gerokai pirmiausių už visus.
Deja Kalėdinė prekyba būvo tragiškai vargana, praeitais metais galėjau sudalyvauti keliuose mugėse nes nespėdavau prisiruošti, o šiemet gaėjau važinėtis iš vienos į kitą, reikėdavo vieną kitą gaminuką dasigaminti. Įdomu ką žada ateinantys metai, bijau kad jie visi nebūtų tokie  blink.gif Reiks dumti užsienin, pas kaimynus  4u.gif

Deja Kalėdinė prekyba būvo tragiškai vargana, praeitais metais galėjau sudalyvauti keliuose mugėse nes nespėdavau prisiruošti, o šiemet gaėjau važinėtis iš vienos į kitą, reikėdavo vieną kitą gaminuką dasigaminti. Įdomu ką žada ateinantys metai, bijau kad jie visi nebūtų tokie  blink.gif Reiks dumti užsienin, pas kaimynus  4u.gif

Tai va, kad tragiška kalėdų prekyba, net nesupratau ko. .. nors bandžiau tik vienoje vietoje lauke, Tai tik vienas pažįstamas žmogus nupirko ant benzino namo grįžti. ..

O Kazyn registravausi kaip keramikė ir jei vėl sakys eikit į Tymo kvartalą, o ne keramikų zona, Tai kelsiu triukšmą...Nors gerai įsiskaičius tai galimai galimos dvi zonos -pirmumo teisės zona ir likusieji. Nes jei amatai suskirstyti zonomis, tai kam dar pirmumas kažkoks ? Na, kiek tų keramikų ? 70 ? Taigi ir gausis tų vietų , jokio skirtumo tuomet ar busi 7 ar 63, cia nebent bus liūdna 35 nes jei iki jo stovės 34 vienodi, tai pirkėjas tingės ateiti. Taip ir įsivaizduoju, kaip su savo puodais varau pas Šimašiu klykdama ir barškindama puodais... Kviesiu 24 valandas , kad filmuotų😃😃😃😃 tik tiek, kad jei nebus pirkėjų, kaip per Kalėdas ... tai. .. tai... teks pradėti diskutuoti jau emigrantų forumuose😧
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2017 01 27, 14:05)

mazu-le, 27 Sau 2017 - 14:05, parašė:

mazu-le, 27 Sau 2017 - 14:05, parašė:

Pasirasant sutarti reikia parodyt orginalu dokumenta kuris suteike pirmumo teise. smile.gif Geriau ieskokit kad kas turintis pirmumo teise registruotusi dviem vietom(du kartus) o ne vienai ir tada kartu pasirasysit sutarti jam priskirta diena. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2017 01 27, 20:40)

arnaaa, 27 Sau 2017 - 20:40, parašė:

arnaaa, 27 Sau 2017 - 20:40, parašė:

Pasirasant sutarti reikia parodyt orginalu dokumenta kuris suteike pirmumo teise. smile.gif  Geriau ieskokit kad kas turintis pirmumo teise registruotusi dviem vietom(du kartus) o ne vienai ir tada kartu pasirasysit sutarti jam priskirta diena. smile.gif

Pasirasant sutarti reikia parodyt orginalu dokumenta kuris suteike pirmumo teise. smile.gif  Geriau ieskokit kad kas turintis pirmumo teise registruotusi dviem vietom(du kartus) o ne vienai ir tada kartu pasirasysit sutarti jam priskirta diena. smile.gif

Ar gali vienas zmogus registruotis dviem vietom ir pasinaudoti tuo paciu pirmumo dokumentu gauti abi pirmumo teise? Itariu nelabai reikes dvieju dokumentu tada nes taip visi cia tu vietu prisiregistruotu
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2017 01 28, 00:11)

mazu-le, 28 Sau 2017 - 00:11, parašė:

mazu-le, 28 Sau 2017 - 00:11, parašė:

Ar gali vienas zmogus registruotis dviem vietom ir pasinaudoti tuo paciu pirmumo dokumentu gauti abi pirmumo teise? Itariu nelabai reikes dvieju dokumentu tada nes taip visi cia tu vietu prisiregistruotu

Manau visada galėdavo. Šiemet rašo bus dar ir atranka. ..griežtesnė. ką tai reikštų ?
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2017 01 26, 22:56)

mazu-le, 26 Sau 2017 - 22:56, parašė:

mazu-le, 26 Sau 2017 - 22:56, parašė:

Na man internetu geriau. Siemet perkant internetu Juros sventej turejau galimybe pati savarankiskai nusipirkti didziausio paklausumo zonoj gera vieta. Kaziuky pernai savo jegom stovejom prie Timo kvartalo. Siemet noretusi geresnes bet abejoju kad savo jegom kazkas pavyktu. Ieskosim dedziu tetu geru smile.gif Kaip ir visi ar gi ne taip pat kazkaip per 3 dienas dingsta visos gerosios vietos o paskutinem dienom lieka siuksles tai ir su Juros svente taip pat.

Na man internetu geriau. Siemet perkant internetu Juros sventej turejau galimybe pati savarankiskai nusipirkti didziausio paklausumo zonoj gera vieta. Kaziuky pernai savo jegom stovejom prie Timo kvartalo. Siemet noretusi geresnes bet abejoju kad savo jegom kazkas pavyktu. Ieskosim dedziu tetu geru smile.gif Kaip ir visi ar gi ne taip pat kazkaip per 3 dienas dingsta visos gerosios vietos o paskutinem dienom lieka siuksles tai ir su Juros svente taip pat.

Jei gyveni Vilniuje ir yra laiko, tai viskas ok. Bet pz. aš ir dirbu, nieks iš darbo neišleis, ir laiko gaila, ir pinigų važiavimui gaila. O kitiems gal iš vis iš kokio Kupiškio važiuoti reikės. Ir tai šiais laikais... O ką- lenkai, ukrainiečiai irgi važiuoja ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2017 01 29, 12:35)

Ortija, 29 Sau 2017 - 12:35, parašė:

Ortija, 29 Sau 2017 - 12:35, parašė:

Jei gyveni Vilniuje ir yra laiko, tai viskas ok. Bet pz. aš ir dirbu, nieks iš darbo neišleis, ir laiko gaila, ir pinigų važiavimui gaila. O kitiems gal iš vis iš kokio Kupiškio važiuoti reikės. Ir tai šiais laikais... O ką- lenkai, ukrainiečiai irgi važiuoja ? blink.gif

Uzsienieciai nevaziuoja anksciau. Tiesiog registruojasi. Vietas jiems ta pacia diena vietoje dalina. Kaina jiems didesne. Pasako kiek uz tokia ir tokia vieta moket. Pasako ne is anksto, o vietoje. Kai jau atvaziavai, kiek pasako tiek ir sumoki...
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2017 01 29, 14:53)

goccia, 29 Sau 2017 - 14:53, parašė:

Uzsienieciai nevaziuoja anksciau. Tiesiog registruojasi. Vietas jiems ta pacia diena vietoje dalina. Kaina jiems didesne. Pasako kiek uz tokia ir tokia vieta moket. Pasako ne is anksto, o vietoje. Kai jau atvaziavai, kiek pasako tiek ir sumoki...

Man tas važiavimas labiau tiktų uzbėkiškame krašte, o ne europietiškoje šalyje. Visiškas skaidrumo ir patogumo ignoravimas ir niekur kitur - nei vakaruose , nei kituose Lietuvos miestuose tokių cirkų nėra.

Konkurso nuostatose yra įrašyta kiek kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 29 sausio 2017 - 16:34
Nuostatai konkurso sako:
10.1.2. užtikrinti, kad prekiautojai galėtų vietas užsisakyti iš anksto (ne vėliau kaip likus 14 kalendorinių dienų iki Kaziuko mugės pradžios) ir registruotis elektroniniu būdu, sukurti interneto svetainę, kurioje būtų galima rasti informaciją apie Kaziuko mugę, vietų registraciją ir kitą informaciją ir pažymėti prekybos vietas;
Tai nesiderina su važiavimais į Marceliukės klėtį.
Manau, kad šis punktas yra pažeistas.
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2017 01 29, 14:53)

Atleiskite,bet cia jau visiskas briedas biggrin.gif Atvaziuoji n kilometru is uzsenio ir tau pasako kosmine kaina vietoje,kur gi dingsi,sumoki ir pardavineji savo barankas
blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 29 sausio 2017 - 21:35
Kodėl mes negalim tiesiog registruoti ir susimokėti tą, kainą, kurios prašė ? Beje, sumokėti banko perlaida, mes jau galim ir šiandien, tai ko ten važiuoti ne mugės metu ?
Atsakyti