Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(arnaaa @ 2017 01 24, 18:37)

ačiū
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2017 01 24, 17:37)

Vadinadi ir tvarka nelabai keisis. Tos gyvos eiles vejai kazkokie...
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2017 01 22, 19:36)
<div>Didžioji pavasario mugė Utenoje</div><div>Utenio aikštė, Utena</div><div>Renginio pradžia:</div><div>2017-04-29  </div><div>Mugės atidarymas: 10.00 val</div><div>Mugės uždarymas: 16.00 val.</div>

Dekui uz atsakyma
Atsakyti
Jau yra paskelbta informacija dėl registracijos prekybai Kaziuko mugėje, Vilniuje. http://www.kaziukomu.../dalyviams.html
Atsakyti
Tikrai yra? Nes man neiko nerodo unsure.gif
As tik FB maciau, kad bus nuo sausio 27d. registracija, o ju psl. man dalyviams skirta dali tuscia atidaro unsure.gif

Per kita narsykle pabandziau, tai ir man rodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 25 sausio 2017 - 21:33
QUOTE(Anemon @ 2017 01 25, 18:59)
Jau yra paskelbta informacija dėl registracijos prekybai Kaziuko mugėje, Vilniuje. http://www.kaziukomu.../dalyviams.html

Aciu 4u.gif
Kazkas naujo, skirstymas zonomis bet vargu ar tai bus islaikyta realiai. Pasirasymo tvarka ta pati o kur tas konkurso punktas su galimybe pirkti vietas internetu....praslydo cia...
Atsakyti
Matyt nuraso ta punkta registracijai internetu doh.gif
Atsakyti
Man asmeniškai pirkti gyvai daug geriau,ačiū ,jau jūros šventėje taip skant išėdos lieka,ir nei matai nei žinai kokiu ten stebūkliniu būdu kas nuperka per pirmas 5 min visas vietas g.gif blink.gif
Šiame Kaziuko organizavime ryškiai nesupratau,kokio velnio visus skirstyti tokiom zonom-kaip parodoj,gal nesuvokia kas yra konkurencija tarp paprastų amatininkų,kad prekybai tai nieko gero doh.gif ir pati mugė praras visa žavesį
Atsakyti
kaip tik geras suskirstymas, iškart matysis, kas perekūpas, kas savo siūlo
Atsakyti
Sitas man patiko lotuliukas.gif
„Kaziuko mugėje“ prekiauti gali tik patys gamintojai ir augintojai ir (arba) jų šeimos nariai- kartu su tuo asmeniu gyvenantys tėvai, (įtėviai), vaikai, (įvaikiai), broliai, seserys ir jų sutuoktiniai, asmens sutuoktinis;
Atsakyti
Na man internetu geriau. Siemet perkant internetu Juros sventej turejau galimybe pati savarankiskai nusipirkti didziausio paklausumo zonoj gera vieta. Kaziuky pernai savo jegom stovejom prie Timo kvartalo. Siemet noretusi geresnes bet abejoju kad savo jegom kazkas pavyktu. Ieskosim dedziu tetu geru smile.gif Kaip ir visi ar gi ne taip pat kazkaip per 3 dienas dingsta visos gerosios vietos o paskutinem dienom lieka siuksles tai ir su Juros svente taip pat.
Atsakyti
Viesas pagalbos prasymas. Gal kas turintys pirmumo teise pirkti vietas Vilniaus Kazy zadat jame nedalyvauti ir noretumet perleisti galimybe vieta isigyti anksciau? Lauksiu zinuciu 4u.gif Pabandyti gi galima...
Atsakyti