Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

Turejau issipirkusi vietas Utenos kaledineje mugeje gruodzio 10d. ir Siauliu gruodzio 11d. (amatu zonoje). Dalyvauti negalesiu, tad jei yra norinciu galiu perleisti.
Atsakyti
Prisijungiu prie vietas perleidžiančių blink.gif
Panevežio Cido arena, gruodžio 9-11d. vieta 2x2m. Visos detalės į a.ž.
Atsakyti
Mačiau skelbimą, kad kviečia prekiauti rankdarbiais Kaune Dainavos turguje. Gal esate kas buvę? Ar užeina pirkėjų? Gal turite kokių atsiliepimų?
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2016 12 01, 09:27)
Turejau issipirkusi vietas Utenos kaledineje mugeje gruodzio 10d. ir Siauliu gruodzio 11d. (amatu zonoje). Dalyvauti negalesiu, tad jei yra norinciu galiu perleisti.

Gal kuri turite prisidariusi per daug produkcijos? Vis dar neperleista vieta sekmadieniui Siauliu Kaledineje mugeje. Kampine amatu zonoje.
Atsakyti
Gruodžio 20 d. - visą dieną organizuojama Kalėdinė mugė Širvintose. Smulkaus verslo atstovai kviečiami atvykti ir prekiauti, žmonių srautas garantuotas. Info: čia

Atsakyti
Tik noriu pasidalinti paciais geriausiais atsiliepimais apie festivus.lt organizuota Desig for Life Kaune. Sale sildoma, isklota kilimine danga. O didziausia nuostaba tik prisiparkavus prisoka du vyrukai klausia ka nesti? smile.gif Pasirodo nesejai, sunesa daiktus. Tik is masinos parodziau ka nesti ir vietos nr. pasakiau. Viska sunese bigsmile.gif Nu nerealiai. O ir zmoniu srautas buvo, pirkeju irgi, ziuresim kaip rytoj. Po praeito savaitgalio patirto soko Panevezio kaledinej mugeje tai sirdziai atgaiva. O kas liecia Panevezy tai tragiska, kaina uz vieta kosmine o uz tai nei kilimo stende nebuvo, sale nesildoma, zmoniu srautas nedidelis, perkamumas tragiskas o zmoniu kultura patyliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2016 12 17, 20:11)
Tik noriu pasidalinti paciais geriausiais atsiliepimais apie festivus.lt organizuota Desig for Life Kaune. Sale sildoma, isklota kilimine danga. O didziausia nuostaba tik prisiparkavus prisoka du vyrukai klausia ka nesti? smile.gif Pasirodo nesejai, sunesa daiktus. Tik is masinos parodziau ka nesti ir vietos nr. pasakiau. Viska sunese  bigsmile.gif Nu nerealiai. O ir zmoniu srautas buvo, pirkeju irgi, ziuresim kaip rytoj. Po praeito savaitgalio patirto soko Panevezio kaledinej mugeje tai sirdziai atgaiva. O kas liecia Panevezy tai tragiska, kaina uz vieta kosmine o uz tai nei kilimo stende nebuvo, sale nesildoma, zmoniu srautas nedidelis, perkamumas tragiskas o zmoniu kultura patyliu  unsure.gif

Buvau nulėkusi, tikrai smagi atmosfera. Kažin kiek kainavo vieta ir ar sunku į ją patekti ?
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2016 12 18, 18:20)
Buvau nulėkusi,  tikrai smagi atmosfera.  Kažin kiek kainavo vieta ir ar sunku į ją patekti ?

Www.festivus.lt gi organizavo buvo galima registruotis kas tik norejo. Jeigu ranku darbais prekiauji ir patenki. 120 vieta kainavo. Man labai vertejo vaziuoti esu pstenkintam
Beje kaip ir festivus.lt organizuota muge Svyturio arenoje. Labai daug nesitikejau bet tikrai vykusi buvo ir nenuvyle. Idomu kaip sekasi dalyvaujantiems Memelio kaledose nes lankytoju atsiliepimai tai tikrai ne kokie idomu kokie dalyviu atsiliepimai. Planuoju ryt nulekti paziureti.
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2016 12 18, 21:11)
Www.festivus.lt gi organizavo buvo galima registruotis kas tik norejo. Jeigu ranku darbais prekiauji ir patenki. 120 vieta kainavo. Man labai vertejo vaziuoti esu pstenkintam
Beje kaip ir festivus.lt organizuota muge Svyturio arenoje. Labai daug nesitikejau bet tikrai vykusi buvo ir nenuvyle. Idomu kaip sekasi dalyvaujantiems Memelio kaledose nes lankytoju atsiliepimai tai tikrai ne kokie idomu kokie dalyviu atsiliepimai. Planuoju ryt nulekti paziureti.

AČIŪ už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2016 12 18, 21:11)

Man tai Panevėžy nebuvo šalta, visa kita irgi normaliai, trūkumų nemačiau, tik prekyba labai labai prasta buvo, nors žmonių daug. Ir koncertų per daug, sunku dirbt buvo biggrin.gif
Mėmelio Kalėdose kai kuriomis dienomis buvo labai šilta, kai kuriomis šalta, bet vistiek normaliai smile.gif Prekyba labai gera, aišku yra kam silpniau, bet labai daug patenkintų dalyvių, kuriem per pirmas 3 dienas super gerai išpirko smile.gif
Atsakyti
Jaukių ir gražių švenčių visoms. Kūrybingų ateinančių metų, gerų ir dosnių klientų 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Man pradejo ateiti pranesimai apie muges, bet as Lietuvoi nebegyvenu, tad gal si informacija kam aktuali smile.gif

"2017 m. sausio mėn. 5-7 dienomis organizuojame mugę Šalčininkuose. Mugė vyks prie Šalčininkų Norfos (Vilniaus g. 2b).

Ne paslaptis, jog šis miestas sulaukia daug svečių, atvykstančių apsipirkti iš kaimyninės Baltarusijos. O ir nemaža dalis miesto gyventojų nėra katalikai. Ortodoksai (stačiatikiai) Kalėdas švenčia būtent šį savaitgalį. Todėl kviečiame dalyvauti Žiemos mugėje!

Prekyba vyks su palapinėmis ar prekybiniais automobiliais. Visa prekybai reikalinga įranga pasirūpina pats dalyvis. Prekybinio ploto 6 m2 kaina 50 eur/3dienoms. Nestandartinių plotų kaina derinama individualiai.

Registracija el. paštu gintare@mugiucentras.lt
Pateikite šiuos duomenis:
1. Dalyvio vardas, pavardė (arba įmonės pavadinimas)
2. El. paštas, telefono numeris
3. Juridinio asmens kodas/individualios veiklos pažymėjimo nr./verslo liudijimo nr.
4. Juridinio asmens adresas
5. Kuo prekiausite mugės metu

Jeigu kils daugiau klausimų, kreipkitės. Mielai į juos atsakysime.

Mugių Centras - https://www.facebook.com/Mugiucentras/

Gintarė gintare@mugiucentras.lt
8 651 61633

Rita info@mugiucentras.lt
8 641 70933 "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo si1978: 29 gruodžio 2016 - 11:19