Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(goccia @ 2016 11 16, 13:48)
Kas registravotės į Kalėdinę mugę gariūnuose ar buvo kažkur minima kad lankytojams įėjimas bus mokamas?
Mano dukra koncertuos kaip supratau ten kur ir muge bus. Iškart perspėjo - iėjimas mokamas. Tai negi ir į pačią mugę mokamas?

Kalbėjau su organizatoriais- įėjimas į mugę bus nemokamas 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kas žinot apie senasisturgus organizuojamą mugę Klaipėdoje gruodžio 16-17d.
Atsakyti
Mergaites, o kiek reikia tureti gaminiu mugei ? (ranko darbo papuosalai, auskarai, apyrankes) Tieisog idomume delei, 15,20, 30 ? Atsiprasau gal klailas klausimas, bet niekad nedalyvavau tai nezinau..
Atsakyti
Laba diena,

gal kas turite vieta Design for Life mugėje Kaune? Festivus.lt mano registracija atmetė nes netiko jiems.. norėčiau perpirkti vietą...

Atsakyti
http://www.kaledinemuge.lt/ Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2016 11 23, 14:49)
Mergaites, o kiek reikia tureti gaminiu mugei ? (ranko darbo papuosalai, auskarai, apyrankes) Tieisog idomume delei, 15,20, 30 ? Atsiprasau gal klailas klausimas, bet niekad nedalyvavau tai nezinau..

Kvailu klausimu nebuna, tik kvaili atsakymai mirksiukas.gif

Kiek gaminiu reikia tureti sunku nusakyti. Pvz. jusu vieno gaminio kaina 10e, turite 20 gaminiu, tai visus pardavusi gautumete 200e. Pirmiausia,kad viska parduosite labai mazai tiketina. Tada reikia paskaiciuoti, kiek kainavo pagaminti gamini(medziagos, laikas ir t.t.), kiek kainuoja pvz.muges vieta, samdytas zmogus, kelione ir panasiai.

Kopijuoju straipsni jau ne karta viesiems matyta:

Kas įskaičiuojama į rankdarbių kainą?
Manau dažnam iš mūsų kyla klausimas-kodėl rankų darbo gaminys dažnai kainuoja daugiau nei parduotuvėje pirktas panašus daiktas. Ir iš viso, juk kai kurios gamybai naudotos medžiagos visai nebrangios, savikaina, atrodo, tėra keli litai. Tai kodėl už tą gaminį tenka pakloti keliasdešimt litų?
Labai gerai į šiuos klausimus atsako ši trumputė istorija.

Viena ponia pamatė nuostabaus grožio rankų darbo papuošalą. Ji labai norėjo tą papuošalą įsigyti. Bet jos manymu to nuostabiojo kūrinio kaina buvo gerokai per aukšta. Tad ponia ilgai negalvojusi parašė papuošalo kūrėjui,-"Aš noriu nusipirkti šitą nuostabiąją apyrankę, bet manau, kad jos kaina gerokai per didelė."
Apyrankės kūrėjas buvo nustebintas tokios žinutės, bet atrašė,-"Gerai, o kiek jūs manote ši apyrankė yra verta?"
Ponia atsakė,-"Aš manau, kad ji turėtų kainuoti X pinigėlių, nes tikrinausi medžiagų kainas ir vielutė kainuoja tiek, karoliukai kainuoja tiek, užsegimas tiek, ir aš netgi įskaičiavau replyčių kainą, ir man gaunasi, kad apyrankė kainuoja X pinigų."
Ponios paskaičiuota kaina buvo gerokai mažesnė nei kūrėjo prašoma kaina. Kūrėjas nepasimetė ir atsakė,-"Gerai, gausite savo prekę už savaitės už tokią kainą, kokią jūs paskaičiavote."
Po savaitės ponia gauna labai gražiai supakuotą siuntinuką. Be galo patenkinta atidaro dėžutę ir joje randa vielutę, karoliukus, užsegimą apyrankei ir netgi dvejas replytes.
Visa įsiutusi puola rašyti pardavėjui, kaip šis drįso su ja šitaip pasielgti. Ji juk prašė apyrankės, o ne priemonių jai pasidaryti.
Pardavėjas atrašė,-"Miela ponia, jūs gavote tai už ką sumokėjote. Jei manote, kad kažko trūksta, turite už tai susimokėti."
Kas įeina į rankdarbio kainą?

Istorijos moralas:)
Kai įsigyjame rankų darbo gaminį, mes sumokame ne tik už priemones, naudotas jam pagaminti, bet mes sumokame ir už laiką, skirtą rankdarbiui padaryti, ir už kūrėjo pastangas, kad darbas būtų padarytas nepriekaištingai, ir už meilę bei pačius geriausius ir šilčiausius palinkėjimus, kuriuos kūrėjas sudeda į savo darbą. Manau si istorija bus naudinga kiek auksarankems tiek ir uzsakovems , mielos auksarankes nenuvertinkime saves!!
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2016 11 23, 15:49)

Kiek tureti as skaiciuoju labai paprastai. 2-3 kart daugiau nei planuoju parduoti.
Atsakyti
QUOTE(extrasens @ 2016 11 22, 21:24)
Norėjau paklausti, gal kas žinot apie senasisturgus organizuojamą mugę Klaipėdoje gruodžio 16-17d.

Aš domėjausi, bet nesudomino manęs. Sakau kokios sąlygos, sako įprastai, kaip mugėse būna. O kokia kaina? sako nežinau, pagalvosiu biggrin.gif dabar kaina paskelbta, keli eurai.
tik nelabai ten su organizacija.. ir žmonių toj vietoj nelabai būna.. Sakau kas mažai turi, kokia močiutė kojinių ateis paprekiaut turbūt. O šiaip nemanau, kad bus kas gero, bet aišku čia žiūrint kokius tikslus turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijūnė @ 2016 11 23, 16:42)
Laba diena,

gal kas turite vieta Design for Life mugėje Kaune? Festivus.lt mano registracija atmetė nes netiko jiems.. norėčiau perpirkti vietą...

Vadinasi netiko prekes nes ten vykdoma atranka ;)
Atsakyti
Gal kam įdomu galimybė prekiauti nemokamai, Širvintų kalėdinė mugė
http://www.sirvintos...eje-mugeje.html

Mano kandidatūra šiemet atmetė X-mas, Loftas ir Commune art, taigi likau be mugės unsure.gif
Atsakyti

Mano kandidatūra šiemet atmetė X-mas, Loftas ir Commune art, taigi likau be mugės unsure.gif

O tai kuo jūs norėjote prekiauti?  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Orinnta @ 2016 11 27, 17:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Vysnaite1" data-cid="71250303" data-time="1480248493"><div><p>Mano kandidatūra šiemet atmetė X-mas, Loftas ir Commune art, taigi likau be mugės vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O tai kuo jūs norėjote prekiauti?  unsure.gif </p>

Veltinio šlepetės.

Gal kam bus aktualu One day store, Vilnius
https://www.facebook...ctive_tab=about
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vysnaite1: 28 lapkričio 2016 - 08:59