Na Panevėžio Cido arenoje 3 dienos beveik 300 eur. o "Mėmelio Kalėdose" diena 54 eur (6 m2 plotas), tai čia per pus pigiau. Gyventojų skaičius mieste vos ne dvigubai didesnis, nekalbu apie turistus, kurių Panevėžy nebūna niekada, o Klaipėdoje yra ir žiemą. Ir, kaip ir rašė aukščiau, galima rinktis ne visas dienas
QUOTE(LaukoFeja @ 2016 11 12, 23:19)
Na Panevėžio Cido arenoje 3 dienos beveik 300 eur. o "Mėmelio Kalėdose" diena 54 eur (6 m2 plotas), tai čia per pus pigiau. Gyventojų skaičius mieste vos ne dvigubai didesnis, nekalbu apie turistus, kurių Panevėžy nebūna niekada, o Klaipėdoje yra ir žiemą. Ir, kaip ir rašė aukščiau, galima rinktis ne visas dienas
Kazkaip idomiai skaiciuojat. O darbuotoju alga nes tiek dienu vienas zmogus neisdirbs o 3 dienas vienas gali tempti. O pragyvenimas jeigu esi ne is Klp. Beto kadangi esu klaipediete galiu pasakyt tiek dienu ten tikrai nebus zmoniu cia max savaitgaly. Kad mazesnis miestas tikrai nereiskia kas maziau zmoniu. Klaipedoj tik viena gera muge buna Juros svente o visa kita dazniausiai tik dideli planai ir nuvilti prekeiviu lukesciai. As registravausi festivus kur bus muge viduje bet kadangi ten kaina 59 eur uz 2 dienas tai nereiks nei nagu grauztis kad nesiseks. O cia sumokejus 500eur jau nori nenori turesi stoveti. Man nekelia susizavejimo tas renginys o beto pavilijonas kad ir sildomas sake temperatura jame bus 15 laipsniu tik o tai nera daug.
O turistai Klaipedoj nu taip buna o kada jie jau perka kazka. Didzioji dalis tik fotkina
Kazkaip idomiai skaiciuojat. O darbuotoju alga nes tiek dienu vienas zmogus neisdirbs o 3 dienas vienas gali tempti. O pragyvenimas jeigu esi ne is Klp. Beto kadangi esu klaipediete galiu pasakyt tiek dienu ten tikrai nebus zmoniu cia max savaitgaly. Kad mazesnis miestas tikrai nereiskia kas maziau zmoniu. Klaipedoj tik viena gera muge buna Juros svente o visa kita dazniausiai tik dideli planai ir nuvilti prekeiviu lukesciai. As registravausi festivus kur bus muge viduje bet kadangi ten kaina 59 eur uz 2 dienas tai nereiks nei nagu grauztis kad nesiseks. O cia sumokejus 500eur jau nori nenori turesi stoveti. Man nekelia susizavejimo tas renginys o beto pavilijonas kad ir sildomas sake temperatura jame bus 15 laipsniu tik o tai nera daug. O turistai Klaipedoj nu taip buna o kada jie jau perka kazka. Didzioji dalis tik fotkina
Kalėdinė mugė dvi dienas vyks? Parašyta kad gruodžio 18d.
QUOTE(mazu-le @ 2016 11 13, 09:15)
Kazkaip idomiai skaiciuojat. O darbuotoju alga nes tiek dienu vienas zmogus neisdirbs o 3 dienas vienas gali tempti. O pragyvenimas jeigu esi ne is Klp. Beto kadangi esu klaipediete galiu pasakyt tiek dienu ten tikrai nebus zmoniu cia max savaitgaly. Kad mazesnis miestas tikrai nereiskia kas maziau zmoniu. Klaipedoj tik viena gera muge buna Juros svente o visa kita dazniausiai tik dideli planai ir nuvilti prekeiviu lukesciai. As registravausi festivus kur bus muge viduje bet kadangi ten kaina 59 eur uz 2 dienas tai nereiks nei nagu grauztis kad nesiseks. O cia sumokejus 500eur jau nori nenori turesi stoveti. Man nekelia susizavejimo tas renginys o beto pavilijonas kad ir sildomas sake temperatura jame bus 15 laipsniu tik o tai nera daug.
O turistai Klaipedoj nu taip buna o kada jie jau perka kazka. Didzioji dalis tik fotkina
Aš neskaičiuoju bendrų mugės išlaidų, aš skaičiuoju kainos vidurkį už 1 dieną. Esu panevėžietė, gyvenanti Klaipėdoje ir manau, kad turiu pakankamai žinių, kad galėčiau palyginti bent jau gyventojų gausą šiuose miestuose (google irgi yra gana tikslūs skaičiai) neteigiu, kad viena ar kita mugė bus geresnė ar blogesnė, kaip ir minėjau, lyginu kainas už dieną. O kuri geresnė, galėsiu pasakyti kai jos baigsis
Beje, 6 m2, ne 500, o 430 eur 70 eurų skirtumas čia ar čia tai nemažas
Festivus mugė yra 59 eur už VIENĄ dieną, nes mugė vyks tik 18 d.
Papildyta:
Beje, kalbant apie darbuotojus, pernai dirbau viena, per 20 darbo dienų mugėse turėjau 1 išeiginę. Tuo metu ir prekes gaminausi, pildžiausi įmanoma žmogui mugėj dirbti ir daugiau nei 3 dienas, todėl teiginys, kad būtinai reikia pardavėjos, nebūtinai yra teisingas
QUOTE(LaukoFeja @ 2016 11 13, 10:36)
Aš neskaičiuoju bendrų mugės išlaidų, aš skaičiuoju kainos vidurkį už 1 dieną. Esu panevėžietė, gyvenanti Klaipėdoje ir manau, kad turiu pakankamai žinių, kad galėčiau palyginti bent jau gyventojų gausą šiuose miestuose (google irgi yra gana tikslūs skaičiai) neteigiu, kad viena ar kita mugė bus geresnė ar blogesnė, kaip ir minėjau, lyginu kainas už dieną. O kuri geresnė, galėsiu pasakyti kai jos baigsis
Papildyta:
Beje, kalbant apie darbuotojus, pernai dirbau viena, per 20 darbo dienų mugėse turėjau 1 išeiginę. Tuo metu ir prekes gaminausi, pildžiausi įmanoma žmogui mugėj dirbti ir daugiau nei 3 dienas, todėl teiginys, kad būtinai reikia pardavėjos, nebūtinai yra teisingas
Papildyta:
Per ta 8 dienu laikotarpy turesiu apie 3 muges tai siulot vienai paciai visose stovet tikrai ne visu prekes tokios kad spetu po muges darbo laiko prisigaminti. 3 metu darbo patirtis rodo vienos dienos muges yra geriausios. 3 dienu muges turi max 2 pelningas ir naudingas dienas o dazniausiai tik 1, visos kitos laiko stumimas. Kiekvienas skaiciuojam savaip bet ilgos muges faktas kas turi ir didesnes kitas islaidas ne tik vietos kaina.
Ar 430 ar 500 kaina didele nes realiai zmoniu bus tik savaitgaly arba po darbo valandu. O festivus.lt muges sekme tikrai nesu garantuota bet ar rizikuoti 59 ar 430 euru manau irgi yra skirtumas. Ir jeigu tie 430 butu viduj tai dar dar nu bet lauke... pagyvensim pamatysim dar aisku viskas priklauso nuo prekiu
Kas registravotės į Kalėdinę mugę gariūnuose ar buvo kažkur minima kad lankytojams įėjimas bus mokamas?
Mano dukra koncertuos kaip supratau ten kur ir muge bus. Iškart perspėjo - iėjimas mokamas. Tai negi ir į pačią mugę mokamas?
Mano dukra koncertuos kaip supratau ten kur ir muge bus. Iškart perspėjo - iėjimas mokamas. Tai negi ir į pačią mugę mokamas?
QUOTE(LaukoFeja @ 2016 11 10, 12:59)
Pernai kaip ir galvojau dalyvauti, bet man nelabai patiko sąlygos, bet reklamos irgi nemačiau, tik skambinau į patį Akropolį ir gavau numerį atsakingo žmogaus. Dabar neberandu, šiemet neaktualu Dalyvausiu "Mėmelio Kalėdose" Klaipėdoje
O ketinate prekes per naktį palikti, ar susirinksit? Sako, kad bus saugoma, bet bet...
Mazule labai jau jus pries sita muge nusiteikusi.Bent jau as puikiai prisimenu muge manieze labai netoli elektro markt vykdavo irgi savaite jei ne daugiau,ir zmoniu tikrai budavo daug.Zmones iesko dovanu,ne visi jas perka lapkriti,ir tas nusistatymas laaaabai klaidingas gali but arba ne pagyensim pamatysim. Kita medalio puse-kai norite"apziot" tris ar dar daugiau mugiu vos ne per diena,tada logiska kad vienas niekaip ir taip ar taip visko sanaudos dideja,bet ir pelnas taip pat-sita pamirsote?
Prekyba-loterija sakot prekiaujat tris metus,bet ar stovejote ilgoje prieskaledineje mugeje? Manau nuomones galesime susidaryt sudalyvave
Sakot darbo dienom nieko nebus? O kur garantijos-paziurekite akropolis darbo-nedarbo visad pilna,kaledinis surmulys jauciasi visur,o muge labai puikiai matysis is Taikos pr. jei dar gera reklama negali zinot kaip viskas bus As kol kas negatyva palieku Va pajurio muges patalpose organizuojama praejusiais metais,tikrai kad kvepejo pravalu,vien tik del privaziavimo,automobiliu statymo.O arenos kol kas nenurasau-tikiuosi,kad neklystu
Prekyba-loterija sakot prekiaujat tris metus,bet ar stovejote ilgoje prieskaledineje mugeje? Manau nuomones galesime susidaryt sudalyvave
Sakot darbo dienom nieko nebus? O kur garantijos-paziurekite akropolis darbo-nedarbo visad pilna,kaledinis surmulys jauciasi visur,o muge labai puikiai matysis is Taikos pr. jei dar gera reklama negali zinot kaip viskas bus As kol kas negatyva palieku Va pajurio muges patalpose organizuojama praejusiais metais,tikrai kad kvepejo pravalu,vien tik del privaziavimo,automobiliu statymo.O arenos kol kas nenurasau-tikiuosi,kad neklystu
Kai buna ilgos muges visas dienas truputi juda prekes, pries pat sventes (paskutines dienas) aisku nepalyginamai daugiau. Kodel su kiekviena diena vis daugiau lankytoju tokiose mugese, nes sventes arteja ir padirba reklama "is lupu i lupas"
Praeitu metu akropolio patirtis. Muge visa menesi. Pirma savaite prakstiskai tuscia ten kad pora prekiu parduoda per diena tai niekis. Antra savaite jau su pardavimais bet labai smulkmenu - kas pigiausia. Trecia savaite (pries kaledine) visa savaite perka. Paskutines dienas sluoja. Tarp kaledu ir nauju vel praktiskai budejimas buvo.
Praeitu metu akropolio patirtis. Muge visa menesi. Pirma savaite prakstiskai tuscia ten kad pora prekiu parduoda per diena tai niekis. Antra savaite jau su pardavimais bet labai smulkmenu - kas pigiausia. Trecia savaite (pries kaledine) visa savaite perka. Paskutines dienas sluoja. Tarp kaledu ir nauju vel praktiskai budejimas buvo.
QUOTE(arnaaa @ 2016 11 18, 20:22)
Mazule labai jau jus pries sita muge nusiteikusi.Bent jau as puikiai prisimenu muge manieze labai netoli elektro markt vykdavo irgi savaite jei ne daugiau,ir zmoniu tikrai budavo daug.Zmones iesko dovanu,ne visi jas perka lapkriti,ir tas nusistatymas laaaabai klaidingas gali but arba ne pagyensim pamatysim. Kita medalio puse-kai norite"apziot" tris ar dar daugiau mugiu vos ne per diena,tada logiska kad vienas niekaip ir taip ar taip visko sanaudos dideja,bet ir pelnas taip pat-sita pamirsote?
Kaip as organizuoju prekyba mano reikalas ir man pamokslu nereikia. Taip esu dalyvavusi ilgose mugese todel ir sneku is patirties. Ilgu mugiu pardavimai issitesia per keliaa dienas. Zmones daugiau eina apsiziuret ir tik veliau perka. Todel savaites muge gali tureti lygiai ta paty pelna kaip 2 dienu savaitgaly. Paskutiniojo patirtis Moters pasaulis 4 dienos ir Mados pasazas 3 dienos o apyvarta lygiai tokia pati gal net Moters pasauly mazesne o islaidu daug daugiau, vietos kaina brangesne nors isskaiciavus 1 dienos kaina kaip cia jus skaiciuojat gavosi tas pats bet didesnis dienu skaicius didesnio pelno neatnese.
O del Akropolio pilno darbo diena tai jus labai apsigaunat. Zmoniu jame pilna bet jie toli grazu ne i parduotuves ir neapsipirkti ateina. Pazystama dirba vienoje parduotuveje tai darbo diena ten tik ziurovu pilna o ne pirkeju.
Jus nelyginkit mugiu pries kelis metus su dabar. As mielai noreciau gryzti kad ir i pernai ar uzpernai metu apyvartas mugese, geri buvo laikai. Net siuometine Juros svente gerokai sumenko pardavimu prasme.
Ir as ne pries pacia muge bet vietos kaina. Tokia kaina mokame parodose uz irengtas vietas ir tikrai siltoje patalpoje kur visiems komfortiska. Cia visai kas kita tik kaina liko tokia pat auksta tai is karto kitas klausimas ar ji atsipirks. O muge nauja, vieta nauja ir neiprasta. Idomu kiek sulauks zmoniu. Kaip bebutu Kaledine prekyba su metais silpneja, baugu ir pagalvoti kas bus siemet. Pernai tokiu laiku mes jau pakavom uzsakytas dovanas o siemet kol kas dar tylu...laukiam kada prasides. Kol kas optimizmo neprarandam. Pagyvensim pamatysim ;)
QUOTE(Orinnta @ 2016 11 17, 17:18)
O ketinate prekes per naktį palikti, ar susirinksit? Sako, kad bus saugoma, bet bet...
Aš prekes uždengsiu išeidama ir paliksiu, nes visas dienas pakuotis nenoriu Taip darau ir mugėse pvz prekybcentriuose, pvz Liepos Norfoj pernai prekiavau, tai uždengę visi paliekam, nors ten nelabai ir saugo, o žmonės pradeda rinktis anksčiau nei susirenka prekybininkai. Ir prekyba baigdavosi apie 19 ar 20 val, o Norfa juk iki 22 dirba. Tai manau šiuo atveju net saugiau bus Aišku, jeigu nesudėtinga susipakuoti, tai visada geresnis pasirinkimas tai padaryti