Įkraunama...
Įkraunama...

Visos LT mugės

QUOTE(Anemon @ 2016 10 31, 00:56)
Aš irgi ilgai ieškojau informacijos apie muges Vilniuje, bet be visų Akropolių ir Panoramų, kur registracija prekybai jau matyt baigėsi, atkapsčiau tik porą naujų. Pirmoji prekiaujantiems savo rankomis darytais darbeliais vyks gruodžio 14-16d. (galima pasirinkti vieną, dvi ar visas tris dienas prekiausi)ant Tauro kalno. Ji vadinasi Commune Art Kalėdų mugė. Suvedus pavadinimą facebook rasite daugiau informacijos ir registracijos formą.
Antroji vyks Gariūnuose, Verslo parke gruodžio 16-18d. Daugiau informacijos galima rasti šiame puslapyje: kaledinemuge.mozello.lt
Kadangi jau užsiregistravau Klaipėdos ir Šiaulių kalėdinėse mugėse, šiose nedalyvausiu, bet jei kuri  apsilankytumėte ten kaip dalyvė ar pirkėja, būtų smagu sulaukt atsiliepimų. (:

Ačiū Jums už pasidalintą info wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2016 10 30, 15:38)
Gal kas dalyvavo uodo seimos turgelyje, Kaune su savo  rankdarbiais?

Aš dalyvauju, man gerai sekasi. Ir kaimynės nesiskundžia, vis važiuoja.
Atsakyti
Ar yra dalyvausiančių moters pasaulyje? Kokia kaina ten vietos? Registracija jau baigėsi, bet labai ifomu kaina..
Atsakyti
QUOTE(MadeUp @ 2016 11 01, 10:04)
Ar yra dalyvausiančių moters pasaulyje? Kokia kaina ten vietos? Registracija jau baigėsi, bet labai ifomu kaina..

Ne tik registracija senai pasibaige bet ir vietu kadaise neliko. Registravausi liepos viduryje jau nebuvo vietu pasirinkimo 0a. ir 1a. kur srautas geriausias, realiai rinkausi jau is likuciu. Vietos kaina 86eur+PVM uz 1kv.m. galima pirkti min 4 kv.m. Veliau paskelbe prekyba 3a tai ten kv kaina mazesne bet srautas irgi mazesnis. 3 aukste atrodo 50eur+PVM uz kv.m. Kainos nuvo viesai jokia paslaptis.
Atsakyti
Laba diena,

pirkčiau Aytuje kalėdinėje mugėje 3x3 vietą su elektra... Jeigu kas turit parašykite.

Ačiū

Atsakyti
Mane irgi domina Kalėdinės mugės Vilniuje. Dalinuosi informacija, kurią suradau:
1) Panoramos registracija baigta.
2) Commune Art gruodžio 14-16 d., www.facebook.com/events/1166614663433166/
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdF3jj5C2FlJszX2MEMJ0TigFGa50yX0D-...
3) Kalėdinis Dizaino skveras https://www.facebook...hc_ref=NEWSFEED
4) Pop up Kalėdinė mugė, Kablyje.
5) Pernai dar buvo Oze, Akropolyje, Swedbanke, GO9...

Man labai keista, kad šiemet mugės vyks darbo dienomis, o ne savaitgaliais.

Jeigu kas turite daugiau informacijos apie Kalėdines muges Vilniuje, pasidalinkite.
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2016 11 03, 11:24)
Mane irgi domina Kalėdinės mugės Vilniuje. Dalinuosi informacija, kurią suradau:
1) Panoramos registracija baigta.
2) Commune Art gruodžio 14-16 d., www.facebook.com/events/1166614663433166/
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdF3jj5C2FlJszX2MEMJ0TigFGa50yX0D-...
3) Kalėdinis Dizaino skveras https://www.facebook...hc_ref=NEWSFEED
4) Pop up Kalėdinė mugė, Kablyje.
5) Pernai dar buvo Oze, Akropolyje, Swedbanke, GO9...

Man labai keista, kad šiemet mugės vyks darbo dienomis, o ne savaitgaliais.

Jeigu kas turite daugiau informacijos apie Kalėdines muges Vilniuje, pasidalinkite.

Dar Craft Vilnius, lapkritį Rotušėje
Atsakyti
o kas nors Gariunuose dalyvavot? kokie atsiliepimai?
Nes visos muges vyksta darbo dienom, savaitem..sakau gal ten pabandyt? unsure.gif
Atsakyti
O gal kas Ogmios miesto mugeje dalyvavote? Kaip sekesi?
Atsakyti
Gal kas turite info apie Kauno, Alytaus muges?
Atsakyti
Ar kas nors pernai dalyvavote Panevėžyje kalėdinėje mugėje Cido arenoje? Kokie atsiliepimai? Vietos kaina ten labai aukšta, įdomu, ar pirkimas būtų
Atsakyti
QUOTE(Aukselyte @ 2016 11 07, 11:53)
Ar kas nors pernai dalyvavote Panevėžyje kalėdinėje mugėje Cido arenoje? Kokie atsiliepimai? Vietos kaina ten labai aukšta, įdomu, ar pirkimas būtų

Dalyvausiu ketvirtus metus. Man sekasi gerai. Bet as gyvenu Panevezyje, tai man nereikia niekur vaziuoti ir gyventi. Jeigu reiktu vaziuoti, nedalyvauciau. Seip po pernai metu, labai daug blogu atsiliepimu. Prekybininkai buvo pikti ir nepatenkinti, bet tie patys eile metu dalyvauja ir vis vel vaziuoja, tai manau, tik seip dejuoja, kad dejuotu smile.gif
Atsakyti