Nu, tur4jau, bet tikrai nebeturiu. Baisiai brangiai jie ta vieta prekiavo. Ten tik dormeo ir įpirko
QUOTE(mazu-le @ 2016 10 14, 10:20)
Kaledine muge Megoj kiek domejausi kainos bubo kaip paroduose apue 50eur uz kvadrata. Bieta tokia atoki o dabar dar remontai tai stipriai abejoju kaip atsipirktu.
O nebuvo pernai metų sąlygos pirkti minimum 7 kvadratus ? Žmonių ten daug. Kauniečiai Mega myli.
QUOTE(Ortija @ 2016 10 14, 13:39)
O nebuvo pernai metų sąlygos pirkti minimum 7 kvadratus ? Žmonių ten daug. Kauniečiai Mega myli.
Nieko nezinau bet ir grandiozinese parodose plotas prasideda nuo 4kv kai domejausi uzpernai tiek ir buvo nurodyta. Siemet del Megos rekonstrukcijos stipriai abejociau zmoniu srautu nes su masinos parkavimu problemos ir patekimas i pacia Mega komplikuotas. Va ksi baigsis rekonstrukcija tikiu kad srautai net padides
Perduodu pažįstamos žinutę: gal atsirastų norinčių pasidalinti vieta Moters pasaulyje? tel.: 861461828
Labukas, mergaites, gal as cia ne i tema, bet ieskau nusipirkti suns vilnos siulu... Gal kas parduodate?
Sveikos,
gal kuri žinot, ar pati gaminat, kur galėčiau nusipirkti rankų darbo muilų?
gal kuri žinot, ar pati gaminat, kur galėčiau nusipirkti rankų darbo muilų?
Gal kas dalyvavo uodo seimos turgelyje, Kaune su savo rankdarbiais?
QUOTE(Auda @ 2016 10 30, 16:38)
Gal kas dalyvavo uodo seimos turgelyje, Kaune su savo rankdarbiais?
Aš esu dalyvavusi. Paskutiniu metu man ten žlugęs reikalas. Kol buvo nauja pradžioj tikrai buvo naudinga ir apsimokėjo, žmonių būdavo daug ir pirkdavo nemažai, paskutiniu metu žmonių apmažėjo ir perkamumas mažas, visi nori kad tik pigiau vos ne pusvelčiui. Po ilgo laiko dalyvavau nesenai ir supratau kad ten kojos nekelsiu, laiko gaila naudos jokios ;)
Domina informacija apie Kalėdines muges Vilniuje...
Niekur nerandu info :/
Panorama - jau baigė registracijas.
Ačiū už bet kokią pasidalintą info.
Niekur nerandu info :/
Panorama - jau baigė registracijas.
Ačiū už bet kokią pasidalintą info.
[quote=Veja Feja,2016 10 30, 20:08]
Aš irgi ilgai ieškojau informacijos apie muges Vilniuje, bet be visų Akropolių ir Panoramų, kur registracija prekybai jau matyt baigėsi, atkapsčiau tik porą naujų. Pirmoji prekiaujantiems savo rankomis darytais darbeliais vyks gruodžio 14-16d. (galima pasirinkti vieną, dvi ar visas tris dienas prekiausi)ant Tauro kalno. Ji vadinasi Commune Art Kalėdų mugė. Suvedus pavadinimą facebook rasite daugiau informacijos ir registracijos formą.
Antroji vyks Gariūnuose, Verslo parke gruodžio 16-18d. Daugiau informacijos galima rasti šiame puslapyje: kaledinemuge.mozello.lt
Kadangi jau užsiregistravau Klaipėdos ir Šiaulių kalėdinėse mugėse, šiose nedalyvausiu, bet jei kuri apsilankytumėte ten kaip dalyvė ar pirkėja, būtų smagu sulaukt atsiliepimų. (:
Aš irgi ilgai ieškojau informacijos apie muges Vilniuje, bet be visų Akropolių ir Panoramų, kur registracija prekybai jau matyt baigėsi, atkapsčiau tik porą naujų. Pirmoji prekiaujantiems savo rankomis darytais darbeliais vyks gruodžio 14-16d. (galima pasirinkti vieną, dvi ar visas tris dienas prekiausi)ant Tauro kalno. Ji vadinasi Commune Art Kalėdų mugė. Suvedus pavadinimą facebook rasite daugiau informacijos ir registracijos formą.
Antroji vyks Gariūnuose, Verslo parke gruodžio 16-18d. Daugiau informacijos galima rasti šiame puslapyje: kaledinemuge.mozello.lt
Kadangi jau užsiregistravau Klaipėdos ir Šiaulių kalėdinėse mugėse, šiose nedalyvausiu, bet jei kuri apsilankytumėte ten kaip dalyvė ar pirkėja, būtų smagu sulaukt atsiliepimų. (: