QUOTE(Giedruma @ 2016 09 25, 22:51)
Na va,galiu pasidalint įspūdžias iš Visagino Bendroj sumoj du vyrai suprekiavo 550eur.(pintų gaminukų) Tai sakyčiu kaip vienos dienos mugė,rudenį, tikrai neblogai Mugė organizuojama kas du metai-vyksta tautų kiemeliai,tikrai nemažai svečių privažiavę buvo iš kaimynų-estų,latvių,baltarusų,ukrainos,rusijos,mugės organizatoriai griežtai atsirinko prekybininkus tik iš tautinio paveldo sąrašo,tad jokio kičo nebuvo nė padujų,mugės vieta nemokama,kai vyras pasibėdavojo kad toli ir kelionė gan brangi,organizatorė pažadėjo kitasyk bandyt galbūt kažkiek kompensuot kelionę (čia kažkas iš fantastikos mums buvo,vien tokia mintis iš organiztorių ...) Nors pakalbėjus su prekybininkais šalia,visi vienbalsiai patvirtino,kad tik ši mugė Visagine gera.Kas dar ten prekiavo-molinukas,medinukas,su megztais rū.....patiko pati mugės dvasia
Tepaluota-na su geografija senatvėje matyt man jau ne kas, kas toliau už Uteną-viskas jau tolima šiaurė
Tepaluota-na su geografija senatvėje matyt man jau ne kas, kas toliau už Uteną-viskas jau tolima šiaurė
Su rytais ir su šiaure yra tikrai sudėtinga, nes labai neryškus skirtumas,kol nepradedi suktis link pietų
O tokios mažos mugės tikrai smagios. Buvau Kauno rudeninėje mugėje, ne taip puikiai sekėsi, kaip Giedrumos vyrams , bet kadangi iki prekybvietės kelionė 10 min., jei pėstute, tai ne taip ir blogai .. Tik labai čigonai , nuo penktadienio ryto zyzė, maždaug po 5 vaikus augina... ir pan. Tai , matyt, taip pyktai atsakinėjau, kad sekmadienį net nesėdėjo ant suolelio, kuris šalia buvo Bet šitas pasirodymas man Kaune buvo vienintelis toks smagus. Aišku, turėjau papuošalų prikalinėjusi. Einama skaičius išlaidoms - buvo 15-20 eu. Kaune dar kaina patiko už vietą. Tokia jau normali. Ankstesniais metais vietos , man rodos, šioje mugėje, gerokai brangesnės būdavo.
Dabar galvoju, kur kokią vietelę radus kalėdiniam prekiavimui.