Sveiki, kaip Jums prekyba Tautų mugėje? Aš šiemet nedalyvavau.
QUOTE(Jogundė @ 2016 09 19, 11:40)
Kadangi dalyvavau pirmą kartą, tai neturiu su kuom palyginti. Lūkeščiai gal buvo ir kiti, tačiau iš esmės prastai nebuvo, bet kiek teko girdėt iš kaimynų kad buvo ne kažką. Tarkim mūsų prekyba buvo gera, mes tiek pat surinkom Šiauliuose ir Kaune praeitais savaitgaliais, tačiau iš Vilniaus tikėjausi kažko daugiau
QUOTE(Jogundė @ 2016 09 19, 11:40)
Siemet muge jau ilgesne nei praeitais metais, tai ir prekybininku daugiau. O dar pries pora sav. prauze sostines dienos.
Mums gera muge buvo
Sveikos mugiautojos,gal kuriai nors teko pabuvot Visagino mugėse? mano vyrukus prašyte priprašė sudalyvauti ten vykstačiose "Rudeninėse"-tautinė šventė + mugė ,bet kad tam krašte niekada nebuvę,tai įdomu kas per žmonės/pirkėjai gyvena Kažkokių stebūklų nesitikiu(išvis manau kad vyrukai kvanktelėjo iš neturėjimo ką veikt) įdomu tik ar išvis verta ten trenktis
jei alum duona prekiaus, tai verta
gal dar kiniškais blizgučiais
gal dar kiniškais blizgučiais
ar dar dalyvaujate kokiose mugese spalio menesi?
QUOTE(sukceno @ 2016 09 21, 21:28)
Tai va,ir aš galvoju,kad šiaurės lietuvoj su rimtesne prekyba nekažką
QUOTE(Giedruma @ 2016 09 21, 19:35)
mano vyrukus prašyte priprašė sudalyvauti...
Jei būtų pirkimas, pardavėjai patys važiuotų, prašyti nereikėtų.
QUOTE(Giedruma @ 2016 09 23, 08:19)
Tai va,ir aš galvoju,kad šiaurės lietuvoj su rimtesne prekyba nekažką
Iš geografijos - Visaginas yra ne šiaurės, o rytų LT
Na va,galiu pasidalint įspūdžias iš Visagino Bendroj sumoj du vyrai suprekiavo 550eur.(pintų gaminukų) Tai sakyčiu kaip vienos dienos mugė,rudenį, tikrai neblogai Mugė organizuojama kas du metai-vyksta tautų kiemeliai,tikrai nemažai svečių privažiavę buvo iš kaimynų-estų,latvių,baltarusų,ukrainos,rusijos,mugės organizatoriai griežtai atsirinko prekybininkus tik iš tautinio paveldo sąrašo,tad jokio kičo nebuvo nė padujų,mugės vieta nemokama,kai vyras pasibėdavojo kad toli ir kelionė gan brangi,organizatorė pažadėjo kitasyk bandyt galbūt kažkiek kompensuot kelionę (čia kažkas iš fantastikos mums buvo,vien tokia mintis iš organiztorių ...) Nors pakalbėjus su prekybininkais šalia,visi vienbalsiai patvirtino,kad tik ši mugė Visagine gera.Kas dar ten prekiavo-molinukas,medinukas,su megztais rūbais,kepiniais,šakočiais-visi parsidavė labai normaliai,nesiskundė,ypač su kepiniais
Kas dar užkliuvo mano vyrijai-tai kad niekas nesuprato,kam skirtas pintas dujų baliono gaubtas išvadino ir lempa,ir dėže,ir dekoratyvine vaza,bet niekas nesuprato kam tai .Ir labai patiko vietinių bendravimas-nors dauguma kalbėjo rusiškai,bet sakė ,pasijautė kaip kadaise Kaziuko mugėje-kai priėjęs žmogus nebūtinai nupirks ką nors,bet pakalbins apie gaminius,kaip sekasi,pats kažką papasakos,pagirs,žodžiu labai patiko pati mugės dvasia
Tepaluota-na su geografija senatvėje matyt man jau ne kas, kas toliau už Uteną-viskas jau tolima šiaurė
Kas dar užkliuvo mano vyrijai-tai kad niekas nesuprato,kam skirtas pintas dujų baliono gaubtas išvadino ir lempa,ir dėže,ir dekoratyvine vaza,bet niekas nesuprato kam tai .Ir labai patiko vietinių bendravimas-nors dauguma kalbėjo rusiškai,bet sakė ,pasijautė kaip kadaise Kaziuko mugėje-kai priėjęs žmogus nebūtinai nupirks ką nors,bet pakalbins apie gaminius,kaip sekasi,pats kažką papasakos,pagirs,žodžiu labai patiko pati mugės dvasia
Tepaluota-na su geografija senatvėje matyt man jau ne kas, kas toliau už Uteną-viskas jau tolima šiaurė
QUOTE(Giedruma @ 2016 09 25, 22:51)
Na va,galiu pasidalint įspūdžias iš Visagino Bendroj sumoj du vyrai suprekiavo 550eur.(pintų gaminukų) Tai sakyčiu kaip vienos dienos mugė,rudenį, tikrai neblogai Mugė organizuojama kas du metai-vyksta tautų kiemeliai,tikrai nemažai svečių privažiavę buvo iš kaimynų-estų,latvių,baltarusų,ukrainos,rusijos,mugės organizatoriai griežtai atsirinko prekybininkus tik iš tautinio paveldo sąrašo,tad jokio kičo nebuvo nė padujų,mugės vieta nemokama,kai vyras pasibėdavojo kad toli ir kelionė gan brangi,organizatorė pažadėjo kitasyk bandyt galbūt kažkiek kompensuot kelionę (čia kažkas iš fantastikos mums buvo,vien tokia mintis iš organiztorių ...) Nors pakalbėjus su prekybininkais šalia,visi vienbalsiai patvirtino,kad tik ši mugė Visagine gera.Kas dar ten prekiavo-molinukas,medinukas,su megztais rūbais,kepiniais,šakočiais-visi parsidavė labai normaliai,nesiskundė,ypač su kepiniais
Smagu skaityti tokia issamu pasakojima apie muge. Tikrai labai faina, kad tokiu mugiu dar yra. Pagirimai organizatoriams ir Jusu vyrijai, kad vistik ryzosi sudalyvauti.
Norėčiau atsiliepimų apie Alytuje vykstančias muges. Gal kas prekiaujate, ar daug pirkėjų būna? Ar verta dalyvauti?